[Επίσημο] iPhone SE @2020

Απάντηση: [Επίσημο] iPhone SE

Τάκη κρίνουμε το τραμπ και τα αμερικάνικα νούμερα όταν στην Ελλάδα μπαίνεις στη Βουλή μόνο με το επίθετο.

Ας μην το συνεχίσουμε γιατί αφενός είναι off topic, αφετερου πολιτικη συζητηση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] iPhone SE

Ωραία είναι απολίθωμα μόνο σε κάμερα , οθόνη , μπαταρία και σχεδιασμό.

Σε επεξεργαστή είναι κορυφαίο (10/10).

Και πάλι ο μέσος όρος βγαίνει 3/10.

Έλεος βρε άνθρωπε!
Πήγες την λογική σε εντελώς νεο επίπεδο!

Ακούγονται όλες οι απόψεις αυτό δεν είναι κακό.
Το κινητό πάντως θα πουλήσει και πολύ λόγω της τιμής και του μήλου στην πλάτη.
Δε νομίζω ότι οι πιο πολλοί θα κοιτάξουν specs και επιδόσεις.
Είναι Apple iPhone και μοντέλο 2020.

Re: [Επίσημο] iPhone SE

Πληρωμένος απατεώνας;

Συγνώμη αλλά δεν το έχεις καταλάβει ότι πρόκειται για ειρωνικό video - τρολάρισμα;

Μάλλον για το μίσος σου παίζει ρόλο ότι αντιμετωπίζει αντικειμενικά τα προϊόντα της Apple και λέει την αλήθεια όπως έκανε και για το refurbished iphone 8 aka iphone SE 2.

Υποτιμας την νοημοσύνη σου ρε υπε αν βλεπεις αμασητο ο,τι κυκλοφορει, εκτος αν κανεις τον χαζο με τοση υπομονη αρα πασο.

Ας συνεχισουμε με το se ομως (εκει εισαι ορεξατος ακομη χαχα).

Θα αγοράσω τα ροδάκια Apple ($699) και την βάση οθόνης Apple ($999) και θα ανέβει η νοημοσύνη μου.:flipout:

Ειδικά για τα ροδάκια έχει πέσει τρελό κράξιμο ακόμη και από το Forbes.

[Επίσημο] iPhone SE

Θα αγοράσω τα ροδάκια Apple ($699) και την βάση οθόνης Apple ($999) και θα ανέβει η νοημοσύνη μου.:flipout:

Ειδικά για τα ροδάκια έχει πέσει τρελό κράξιμο ακόμη και από το Forbes.

Πες τα να ξαλαφρωσεις ρε.

Ας μεινουμε στο se παρακαλω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ήταν λίγο too good to be true να έχει την main κάμερα του 11 - προσωπικά μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση

αλλά και πάλι, για το κοινό που απευθύνεται δε νομίζω να έχει κανένα θέμα...

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] iPhone SE

Μια χαρά video έχει το Xs. Πάω στοίχημα πως αν σου ανεβάσω ένα πρωινό πλάνο τραβηγμένο από το Xs και το 11pro, δεν θα ξέρεις ποιο είναι ποιο.

Μπορεί να πλησιάζει άλλα δεν είναι το ίδιο και χάνει και στην φωτογραφία αισθητά μάλιστα από το 11. Εντάξει δεν έχω πρόβλημα με την μικρή οθόνη και τα τεράστια Bezles, καταπίνω ότι δεν έχει υπερευρυγώνια και τηλεφακό, άντε να δεχτώ ότι δεν έχει και το Nightmode άλλα όχι και να πάρω την περσινή βασική κάμερα του xs με 500 ευρώ...πάει πολύ δυστυχώς και για μένα απορρίπτεται. Αν είχε την ίδια ακριβώς κάμερα με την βασική του 11 με nightmode και με τα όλα του, ναι θα το ήθελα, τώρα όχι δυστυχώς και μόνο ίσως αν το βρώ σε πάρα πολύ καλή τιμή (κάτω από 300), αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια π.χ. Galaxy s10e.

Τα είχα γράψει παλιότερα ...
Ευκαιρία να τα ξαναγράψω .

Αυτό που δυστυχώς δεν μπορούν να κατανοήσουν οι φίλοι του Android είναι το λογισμικό ,ένα λογισμικό το οποίο συνεχίζει να το υποστηρίζει η apple μετά από χρόνια .
Σαν κάτοχος πρώτα του iPhone 3GS και μετά του 6 που έχω σήμερα .

1) Όλες μου τις συναλλαγές της κάνω με ασφάλεια .
2) Μοντέλο του 2014 συνεχίζει να το υποστηρίζει με δικλείδες ασφαλείας όπως και τις εφαρμογές .
3)Αξιοπιστία στο λογισμικό τρέχει το ίδιο μετά από χρόνια αφού έφαγε μηνύσεις και ήρθε στα ίσα της .
4)Υποστήριξη στην νέα γενιά ακουστικών .
5) Μπορεί και ελέγχει την υλοποίηση ΚΑΙ του Hardware πολύ βασικό για να μπορεί να τρέχει το ίδιο μετά από χρόνια ,έστω και αν έχει ξεπεραστεί με νέας γενιάς .

Τι να κάνω το δυνατό hardware -Android όταν κυκλοφορούν χιλιάδες κινητά με αυτό το λειτουργικό που δεν μπορεί να ελέγχει και είναι λογικό να είναι παντελώς άχρηστο μετά από δύο τρία χρόνια χρήσης ,ιδιαίτερα για έναν σαν εμένα που αναζητά την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου .

ήταν λίγο too good to be true να έχει την main κάμερα του 11 - προσωπικά μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση

αλλά και πάλι, για το κοινό που απευθύνεται δε νομίζω να έχει κανένα θέμα...

Ετσι ακριβώς, παραήταν καλό για να είναι αληθινό!!! Μια χαρά θα πουλήσει το τηλέφωνο, άλλα δυστυχώς πάλι θα απευθύνεται στους Apple fans και κυρίως σε αυτούς που έχουν παλιά Iphones Και λόγω εξωφρενικού κόστους των 11 κλπ. δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να αναβαθμιστούν, τώρα λοιπόν η Apple τους δίνει την λύση. Απλά αν είχε την κάμερα του 11 θα τράβαγε και άλλο κόσμο και από τους Android χρήστες. Πέρα από μένα ξέρω άλλους 2 φίλους (που ασχολούνται με την φωτογραφία και είναι χρήστες Android) που τους ενδιέφερε και ξενέρωσαν όταν τους ανέφερα σήμερα το πρωί ότι δεν έχει nightmode και την κάμερα του 11.

Και η ασφάλεια του ios ένας μύθος είναι.
Πριν χρόνια γνωστός μου προγραμματιστης μου είχε πει σε ενημέρωση από μεγάλη εταιρία μηχανογραφησης ότι κανένα smartphone αλλά και λειτουργικό δεν είναι ασφαλές από τη στιγμή που συνδέεται στο διαδίκτυο. Τα περί ασφάλειας είναι παραμύθια των εταιρειών.
https://www.ethnos.gr/tehnologia/10...ipads-ektetheimenoi-se-haker-ekat-hristes?amp

Τα είχα γράψει παλιότερα ...
Ευκαιρία να τα ξαναγράψω .

Αυτό που δυστυχώς δεν μπορούν να κατανοήσουν οι φίλοι του Android είναι το λογισμικό ,ένα λογισμικό το οποίο συνεχίζει να το υποστηρίζει η apple μετά από χρόνια .
Σαν κάτοχος πρώτα του iPhone 3GS και μετά του 6 που έχω σήμερα .

1) Όλες μου τις συναλλαγές της κάνω με ασφάλεια .
2) Μοντέλο του 2014 συνεχίζει να το υποστηρίζει με δικλείδες ασφαλείας όπως και τις εφαρμογές .
3)Αξιοπιστία στο λογισμικό τρέχει το ίδιο μετά από χρόνια αφού έφαγε μηνύσεις και ήρθε στα ίσα της .
4)Υποστήριξη στην νέα γενιά ακουστικών .
5) Μπορεί και ελέγχει την υλοποίηση ΚΑΙ του Hardware πολύ βασικό για να μπορεί να τρέχει το ίδιο μετά από χρόνια ,έστω και αν έχει ξεπεραστεί με νέας γενιάς .

Τι να κάνω το δυνατό hardware -Android όταν κυκλοφορούν χιλιάδες κινητά με αυτό το λειτουργικό που δεν μπορεί να ελέγχει και είναι λογικό να είναι παντελώς άχρηστο μετά από δύο τρία χρόνια χρήσης ,ιδιαίτερα για έναν σαν εμένα που αναζητά την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου .

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, το θέμα είναι πόσοι χρήστες κρατάνε τα τηλεφωνά τους πάνω από 1,5-2 χρόνια?? ελάχιστοι...αυτό που έχεις το 3gs ακόμα είσαι η εξαίρεση της εξαίρεσης (χωρίς παρεξήγηση). Ακόμα και στην Apple όλους τους βλέπω έξω (στον δρόμο, στην δουλειά παντού) με τα iphone 11...έχουν ξεφορτωθεί οι περισσότεροι και τα XS, καλά για 8αρια - Χ κλπ. ούτε λόγος ελάχιστα έμειναν έξω. 7αρια και πιο κάτω έχω να δω πάρα πολύ καιρό κάποιον να το κρατάει.
Στα IPADs αυτό που αναφέρεις είναι σημαντικό γιατί συνήθως τα Tablets τα κρατάμε για χρόνια στα κινητά όμως όπως είπα 1 άντε 2 χρόνια και πάμε στο επόμενο. Προχωράει τόσο γρήγορα η τεχνολογία που ένα καινούριο Low range/ mid range τηλέφωνο είναι κλάσεις καλύτερο σχεδόν σε όλα από μια ναυαρχίδα 3-4 ετών είτε είναι Samsung είτε είναι Apple, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας λόγος να κρατάει κάποιος κινητό 4-5 χρόνια εκτός και αν δεν είναι απαιτητικός ή απλά δεν τον νοιάζει.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως έχω ένα ξεχασμένο iphone 7 στο σπίτι που ξέμεινε για Back up, μοιάζει και είναι εντελώς απαρχαιωμένο σχεδόν σε όλους τους τομείς, ναι δουλεύει άλλα και τι με αυτό? και ένα επίσης ξεχασμένο 6ετίας Huawei 3X που έχω επίσης δουλεύει.

Μα αυτή είναι η χαρά του Android και της xiaomi.
Με 200-300 ευρώ κάθε χρόνο έχεις σούπερ κινητό και καινούργιο.
Έχει δίκιο ο Νίκος έχει γεμίσει ο τόπος και οι selfies στον καθρέπτη με iPhone 11.
Λεφτά υπάρχουν τελικά.

Πριν χρόνια γνωστός μου προγραμματιστης μου είχε πει σε ενημέρωση από μεγάλη εταιρία μηχανογραφησης ότι κανένα smartphone αλλά και λειτουργικό δεν είναι ασφαλές από τη στιγμή που συνδέεται στο διαδίκτυο. Τα περί ασφάλειας είναι παραμύθια των εταιρειών.
https://www.ethnos.gr/tehnologia/10...ipads-ektetheimenoi-se-haker-ekat-hristes?amp

Καλά προφανώς και κανένας δεν είναι ασφαλής, ακόμα και στην σταθερότητα ξέρεις πόσες φορές έχει κρασάρει και θέλει restart για να ξεκινήσει το ipad μου?!!!
Για να μην το ισοπεδώνουμε είναι σημαντικό να παίρνεις το καινούριο λειτουργικό και τις ενημερώσεις στην ώρα σου όλα οκ, όπως είπα σε 1-2 χρόνια max όλοι μας έχουμε αλλάξει τα τηλέφωνά μας. Μικρό το κακό. Τώρα αν είσαι χρήστης που θα πάρεις τηλέφωνο και θα το κρατήσεις 5-6-7 χρόνια πάω πάσο, πας κατευθείαν σε Apple.

Μα αυτή είναι η χαρά του Android και της xiaomi.
Με 200-300 ευρώ κάθε χρόνο έχεις σούπερ κινητό και καινούργιο.
Έχει δίκιο ο Νίκος έχει γεμίσει ο τόπος και οι selfies στον καθρέπτη με iPhone 11.
Λεφτά υπάρχουν τελικά.

E Μα έτσι είναι. Εχει γεμίσει ο κόσμος έξω με 11αρια που σε μερικούς μήνες θα γίνουν όλα 12αρια.
Εδώ έχω συναδελφο στην δουλειά με το Iphone 8 Και την κοιτάνε οι άλλοι χρήστες των 11 με ύφος ''πως και έχεις ακόμα αυτή την μπακατέλα'' τι να λέμε τώρα....
Τέλοπάντων στα του SE είπαμε θα πουλήσει μια χαρά, άλλα για μένα είναι χαμένη ευκαιρία να τραβήξει κόσμο στο Ios...κρίμα...θα κέρδιζε πολύ κόσμο αν είχε την κάμερα του 11.

Last edited by a moderator:

Καθόλου μύθος δεν είναι, ειδικά αν το συγκρίνεις με το android. Δεν είναι fail proof, αλλά έχει τουλάχιστον μια εταιρία που βουλωνει άμεσα με updates τις οποίες τρύπες ασφαλειας ακόμα και σε συσκευές πενταετίας.

Μπορεί να πλησιάζει άλλα δεν είναι το ίδιο και χάνει και στην φωτογραφία αισθητά μάλιστα από το 11. Εντάξει δεν έχω πρόβλημα με την μικρή οθόνη και τα τεράστια Bezles, καταπίνω ότι δεν έχει υπερευρυγώνια και τηλεφακό, άντε να δεχτώ ότι δεν έχει και το Nightmode άλλα όχι και να πάρω την περσινή βασική κάμερα του xs με 500 ευρώ...πάει πολύ δυστυχώς και για μένα απορρίπτεται. Αν είχε την ίδια ακριβώς κάμερα με την βασική του 11 με nightmode και με τα όλα του, ναι θα το ήθελα, τώρα όχι δυστυχώς και μόνο ίσως αν το βρώ σε πάρα πολύ καλή τιμή (κάτω από 300), αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια π.χ. Galaxy s10e.

Μιας που σε ενδιέφερε το βίντεο του SE, ένα μικρό κουίζ.
Ποιο είναι το 11pro και ποιο το Xs (που έχει την ίδια κάμερα με το SE)?

https://youtu.be/XBIVNwICulM

https://youtu.be/y7xpdx-hWDA

Sent from my iPad using Tapatalk

Last edited by a moderator:

Και όμως ...
Το iPhone 3GS συνεχίζει να δουλεύει και σήμερα και έχει βολέψει αφάνταστα ηλικιωμένους ανθρώπους όπως πχ την μητέρα μου ,δεν μπορεί με τίποτα να δουλέψει νέας γενιάς κινητό -Android.

Το iphone 6 μοντέλο του 2014 .
Έχει φάει δυο αναβαθμίσεις δικλείδες ασφαλείας .
Υποστηρίζει και πιάνει ταχύτητα 100mbs ,κατοστάρα γραμμή που έχω στο σπίτι μου .
Υποστηρίζει την νέα γενιά ακουστικών .

Έχει μείνει πίσω όμως στην κάμερα ...λογικό .

Απάντηση: Re: [Επίσημο] iPhone SE

To ιδιο test σε φωτο

1 by Tak Sot, on Flickr

2 by Tak Sot, on Flickr

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] iPhone SE

Μιας που σε ενδιέφερε το βίντεο του SE, ένα μικρό κουίζ.

https://youtu.be/XBIVNwICulM

https://youtu.be/y7xpdx-hWDA

Sent from my iPad using Tapatalk

το κατω και στα δυο ποστ ειναι το 11αρι.

Tip. Εαν το δειτε σε apple συσκευη με HDR, πιθανον να καταλαβετε ποιο ειναι το 11ρι λογω ενεργοποιησης HDR metadata (η εικονα θα γινει πιο punchy).

Καλά προφανώς και κανένας δεν είναι ασφαλής, ακόμα και στην σταθερότητα ξέρεις πόσες φορές έχει κρασάρει και θέλει restart για να ξεκινήσει το ipad μου?!!!
Για να μην το ισοπεδώνουμε είναι σημαντικό να παίρνεις το καινούριο λειτουργικό και τις ενημερώσεις στην ώρα σου όλα οκ, όπως είπα σε 1-2 χρόνια max όλοι μας έχουμε αλλάξει τα τηλέφωνά μας. Μικρό το κακό. Τώρα αν είσαι χρήστης που θα πάρεις τηλέφωνο και θα το κρατήσεις 5-6-7 χρόνια πάω πάσο, πας κατευθείαν σε Apple.

E Μα έτσι είναι. Εχει γεμίσει ο κόσμος έξω με 11αρια που σε μερικούς μήνες θα γίνουν όλα 12αρια.
Εδώ έχω συναδελφο στην δουλειά με το Iphone 8 Και την κοιτάνε οι άλλοι χρήστες των 11 με ύφος ''πως και έχεις ακόμα αυτή την μπακατέλα'' τι να λέμε τώρα....
Τέλοπάντων στα του SE είπαμε θα πουλήσει μια χαρά, άλλα για μένα είναι χαμένη ευκαιρία να τραβήξει κόσμο στο Ios...κρίμα...θα κέρδιζε πολύ κόσμο αν είχε την κάμερα του 11.

Σκέψου τώρα να εμφανιζόμουν εγώ με το 3GS :flipout:
Αναρωτιέμαι αν με τον κορονοιό αν προσγειώθηκαν κάποιοι .