1150 στην Ευρώπη, άρα εδώ κοντά στα 1200...τι να πουλήσω τώρα?
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Πάντως Γαλλία το X 64gb είναι στα 1139 και το X 256gb στα 1329. 128gb δεν θα βγει. Τρελά λεφτά.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Πραγματικά έχουν γίνει πανάκριβα τα κινητά και σαν τηλέφωνα τόσα χρόνια το ίδιο πράγμα κάνουν, να παίρνουν κλήσεις και να δέχονται μηνύματα.
Όπως και να χει λεφτά υπάρχουν.
εντάξει κάνουν πολλά πράματα σε μικρό μέγεθος, αλλά πολλά από αυτά που έγραψες προσποιούνται ότι τα κάνουν,
πχ επεξεργασία κειμένου, excel, ούτε σε ipad δεν μπορώ να κάνω, για κινητό δεν το θεωρώ ούτε λύση ανάγκης,
πχ φωτος, οκ μιας και το έχεις στην τσέπη και πάντα μαζί σου, αλλοιώς ακόμη και με την παλιά canon των 3 mp, οι φωτος ήταν κατά μέσο όρο πολύ καλύτερες,
πχ ανάγνωση περιοδικών- βιβλίων, δεν ξέρω πως πας εσύ από όραση, αλλά εγώ στα 49, αν και δεν φοράω ακόμη γυαλιά για κοντά, δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω οτιδήποτε μεγαλύτερο από μία παράγραφο από κινητό
κλπ κλπ
Δεν βόλευει το face id. Εγώ λέω περιμένεις νέα έκδοση του χρόνου που θα έχει και touch id1150 στην Ευρώπη, άρα εδώ κοντά στα 1200...τι να πουλήσω τώρα?
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Mα προφανώς δεν αγοράζεις το κινητό για να γράφεις κείμενα και εξελόφυλλα. Επιλέγεις όμως smartphone (με όλα του τα προβλήματα και τη μπαταρία της μισής μέρας) και όχι ένα παλιό Nokia που'ναι αθραυστο και η μπαταρία του κρατάει 2 βδομάδες, ακριβώς γι'αυτή τη μία φορά στο τόσο που θα χρειαστεί να ανοίξεις ένα κείμενο ή εξελόφυλλο που θα σου στείλει κάποιος και θα πρέπει να το κοιτάξεις on the go. Eμένα μου συμβαίνει σχεδόν καθημερινά να θέλω να χαζέψω ένα συνημμένο word ή excel εκεί που περιμένω πχ στην ουρά να πάρω καφέ, ή αν είσαι σε κάνα λεωφορείο/τρένο, κλπ.
Όσο για τις φωτογραφίες, νομίζω ότι οι φωτο που βγάζω με το 6s μου είναι εντυπωσιακά καλύτερες από τις περισσότερες μικρομεσαίες compact που πέρασαν απ'τα χέρια μου. Όχι επειδή το iPhone έχει καλύτερο αισθητήρα ή φακό, αλλά επειδή στην αυτόματη λήψη του δίνει πολύ καλύτερες αυτόματες ρυθμίσεις απ'αυτές που έδιναν οι compact 2-3 ετών πίσω.
Τα βιβλία ναι, προφανώς, δε θα κάτσω να διαβάσω βιβλίο, αλλά άνετα θα ανοίξω να δω ένα specs sheet εκεί που σερφάρω για κάποιο καινούριο προϊον πχ.
Εμένα χωρίς touch id δεν θα πάρω. Πες ότι είμαι σε δωμάτιο σκοτεινό τι θα γίνει πως θα κάνει αναγνώριση;
send from my nexus 5 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.