speedman_27
Supreme Member
Θα πας για iPhone X η θα κρατήσεις 8plusΠερίεργο μου φαίνεται... Εγώ που είχα το 8 plus, έβγαζα 1,5 μέρες άνετα, με πολύ χρήση.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
send from my nexus 5 using Tapatalk
Θα πας για iPhone X η θα κρατήσεις 8plusΠερίεργο μου φαίνεται... Εγώ που είχα το 8 plus, έβγαζα 1,5 μέρες άνετα, με πολύ χρήση.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Γιατί έδωσες δεν είναι καλό;Το έχω δώσει ήδη το 8 Plus.
Δυστυχώς δεν μπορώ φέτος να πάω σε κανένα iphone....
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δεν μας είπες για το σεμεδακιΝα επανέλθω λοιπόν στις πρώτες μου εντυπώσεις:
Η οθόνη αριστη χρωματικά, με κορυφαία μαυρα, δεν εισπράττω όμως τεράστια overall διαφορα από την εικόνα του ιphone 7. Στο θέμα δε της ανάλυσης, καμια ουσιώδη διαφορα παρα την υψηλότερη ανάλυση του πάνελ, κάτι που επιβεβαιώνει πως από ένα σημείο και μετά, οι διαφορες στην ανάλυση δεν φαίνονται, ειδικά σε τόσο μικρές ίντσες. Μεγάλη διαφορα κάνει, και το τόνισα, το True Tone display όπως και το απολαυστικό μέγεθος εικόνας σε τόσο μικρο σώμα.
Το FaceID δουλεύει εξίσου αξιόπιστα και γρήγορα με το TouchID, "as advertised". Δεν μου κάνει εντύπωση όμως, γιατί η apple σε τέτοια ζητήματα δεν παίζει.
Μάλιστα μόλις το συνηθίσεις, ουσιαστικά "εξαφανίζεται" και νομίζεις πως χρησιμοποιείς το κινητό χωρίς να υπάρχει βιομετρικό σύστημα, ενώ όπως είπα και πιο πριν βολεύει αφάνταστα αν έχεις βρεγμένα χερια.
To δοκίμασα περπατώντας εν κινήσει μεσα σε mall με έντονα φωτα και δούλεψε αψεγάδιαστα.
Επίσης το δοκίμασα και στο σκοτάδι, στο stand φόρτισης πάνω στο κομοδίνο όταν το κοιτας ξαπλωμένος, ακόμα και στο αυτοκίνητο όταν είναι στη βάση που έχω στο ταμπλό.
Δοκίμασα 20 διαφορετικά ζευγάρια γυαλιών και στα μονα που δεν δούλεψε, ήταν στα rayban aviators (non- polarize, στα πολαριζε παραδόξως δούλεψε) καθώς και σε ένα μοντέλο persol από τα 3 που έχω.
Ίσως παίζει κάτι με κάποιο συγκεκριμένο φίλτρο που μπλοκάρει την infrared camera.
Επίσης έχετε υποψην πως αν το κινητό σας το πιάνουν συχνά παιδάκια θα την πατήσετε όπως ο Craig Federighi στην παρουσίαση: Το Face ID σκανάρει αυτόματα και πολύ γρήγορα τις φάτσες οποίων πιάνουν το Χ, οπότε το τηλέφωνο κλειδώνει σε χρόνο dt και μετά ο κάτοχος πρέπει να βάλει passcode!
Η μπαταρια φαίνεται να κρατα πολύ περισσότερο από του 7: Με συνεχή χρήση σήμερα από τις 10 το πρωί, είμαι στις 18:30 στο 50%. Θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω.
Σε επίπεδο ταχύτητας, όπως είναι αναμενόμενο λόγω Α11 είναι πύραυλος και πολύ smooth.
Οι δυο κάμερες είναι κορυφαίες, με καλύτερη low light απόδοση σε σχέση με το 7. Το video 4K 60 είναι απόλαυση και από τις δυο κάμερες, απίστευτο αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κάποιος ότι μιλάμε για κινητό και μάλιστα με πολύ καλη σταθεροποίηση.
Το portrait mode μου έδωσε μερικές πολύ καλες φωτός που εντυπωσιάσαν την παρέα, αλλα θέλει να ασχοληθείς κάπως στο στήσιμο της σκηνής. Δεν είναι φυσικά dslr, αλλα έχει αρκετά πειστικό bokeh.
Tα studio lighting κλπ και είναι κάποιες φορές hit or miss. Ελπίζω όταν βγουν από beta να έχουν στρώσει.
Αυτά προς το παρόν. Περισσότερα όσο συνεχίζονται οι δοκιμες![]()
Δεν μας είπες για το σεμεδακι
Έπρεπε να καλύψουν όλοι την επιφάνεια εκεί και ας χάναμε λίγο σε ίντσες απορώ γιατί δεν έγινεΝομίζω το είχα γράψει πιο πάνω. Μετά από λίγο ξεχνάς την ύπαρξη του. Εξαίρεση όταν παίζεις videos fullscreen σε landscape, αλλα εκεί από default έχει μαύρες μπάρες αριστερά-δεξια.
Με λίγα λογια, θα προτιμούσα να λείπει, αλλα ζω άνετα και με αυτό μέχρι να βρεθεί τρόπος σε επόμενο μοντέλο να εξαφανιστούν οι κάμερες μεσα στο γυαλι.
Έπρεπε να καλύψουν όλοι την επιφάνεια εκεί και ας χάναμε λίγο σε ίντσες απορώ γιατί δεν έγινε
Δυστυχώς ο λόγος που έγινε η πατάταΔεν ήθελαν να μοιάζει με κανένα άλλο...αυτή ειναι η γνώμη μου.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δυστυχώς ο λόγος που έγινε η πατάτα
Δυστυχώς ο λόγος που έγινε η πατάτα
Εσένα δεν σε ενοχλει; το αγόρασες;Δυστυχώς για σένα...όχι για μένα πχ. και για πολλούς άλλους...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εσένα δεν σε ενοχλει; το αγόρασες;
Ότι είναι υπέροχο μηχάνημα δεν διαφωνούμεΠροφανώς δεν διάβασες το προηγούμενο μήνυμα μου (για να με ρωτάς αν το αγόρασα...) : όχι δεν με ενοχλεί σε καμία περίπτωση και όχι δεν πρόκειται να το αγοράσω γιατί δεν δικαιολογεί για μένα αυτά τα χρήματα...αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι υπέροχο μηχάνημα...
έγραψα ότι θα παρακολουθώ τη τιμή του και θα επανέλθω...
Δυστυχώς για σένα...όχι για μένα πχ. και για πολλούς άλλους...
Μάλλον αγνοείς την γενική κατακραυγή για το σεμεδάκι... Από το antennagate και το διαβόητο "το κρατάτε λάθος" φτάσαμε αισίως στο σεμεδάκι και στο "ειναι άποψη"
Δέχομαι ότι συνηθίζεται, δέχομαι ότι σαν μια άριστη συσκευή που ειναι το καταπίνεις και λες ένας χρονος ειναι θα περάσει, αλλά οχι ότι δε τρέχει και τίποτα με την σχεδιαστική παραφωνία για κινητό 1000 . (για το βυζί με την κάμερα δεν ασχολούμαι καν ακόμα...)
Οσοι εχετε android και θέλετε να δείτε το κινητό σας με σεμεδακι απλα βαλτε την εφαρμογη. ζήστε λιγες ώρες και πείτε μας την εμπειρία... (εγώ άντεξα 10 λεπτά)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.