[Επίσημο] iPhone X

Κι εγώ μια σιλικονάτη μαμίσια σε blue cobalt τσίμπησα (κυρίως από φόβο ότι δε θα τη βγάλει καθαρή μέχρι να έρθει παραγγελία από Amazon :D )

Μια χαρά είναι η θήκη, βελτιώνει και το grip, αλλά δεν τη λες και ultra thin. Το πρόβλημα με τις σιλικονάτες (όπως το θυμάμαι από μια που είχα στο 6s) είναι ότι μαζεύουν ΤΡΕΛΟ χνούδι στην τσέπη, και μετά φαίνονται αηδία. Πάντως σου εμπνέει κάποια σχετική εμπιστοσύνη ως προστασία.

Το θέμα είναι τι βάζουμε μπροστά. (και κυρίως αν)

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Κι εγώ μια σιλικονάτη μαμίσια σε blue cobalt τσίμπησα (κυρίως από φόβο ότι δε θα τη βγάλει καθαρή μέχρι να έρθει παραγγελία από Amazon :D )

Μια χαρά είναι η θήκη, βελτιώνει και το grip, αλλά δεν τη λες και ultra thin. Το πρόβλημα με τις σιλικονάτες (όπως το θυμάμαι από μια που είχα στο 6s) είναι ότι μαζεύουν ΤΡΕΛΟ χνούδι στην τσέπη, και μετά φαίνονται αηδία. Πάντως σου εμπνέει κάποια σχετική εμπιστοσύνη ως προστασία.

Σωστο!
Εγω προτιμω να μην βαζω κατι μπροστα και ότι λεπτοτερο για πισω...

Δεν βάζω τίποτα μπροστά, παραδοσιακά.

Εγώ συνήθως βάζω για 2-3 μήνες στην αρχή που το τρέμω, και τη βγάζω μόλις το απομυθοποιήσω :D

Απλά σκέφτομαι ότι ειδικά στο X ίσως να μην είναι πολύ άσχημη λύση, δεδεομένου ότι θα πηγαίνει edge to edge, χωρίς τρύπα για το κουμπί (ούτε θεωρητικά για το σεμεδάκι). Οπότε, και σε συνδυασμό με τη θήκη που πιάνει έτσι κι αλλιώς τις άκρες αν βρεις κάποια καλής ποίοτητας (χωρίς θέματα σε απόκριση, δαχτυλιές, glare, dim κλπ), θα σε προστατεύει χωρίς να καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει.

Σε κινητο 1200-1500 μονο UAG+Tempered glass.

Τοσα χρονια στα iphone είχατε γαιδουρια bezels και τωρα σας μάρανε το παχος της θήκης? :p

Τις μαμίσιες Apple τις παρατησα οταν ανακαλυψα τις Ultra Thin (σαν αυτες που προανέφερα).

Οτιδήποτε παχύτερο απλως καταστρεφει τα χαρακτηριστικά (παχος) και την αισθηση

Επιπλέον δε οι λεπτές παρέχουν αξιοπρεπεστατη προστασία ακόμα και απο πτώσεις

Για μπροστά, μια μεμβράνη δεν κανει κακο.

Πάντως είναι ψιλοfail το γεγονός ότι το FaceID επιτρέπει μόνο ένα πρόσωπο. Σιγά την έξτρα ασφάλεια που σου προσφέρει (αφού το passcode μπορεί να το έχει ο άλλος). Άπαξ και παντρευτείς, τα μυστικά τέλος... :P

(Ειδικά τώρα που το χαζεύει και η γυναίκα μου ως καινούριο παιχνίδι σπίτι, είναι ψιλομαλακία να πρέπει κάθε φορά να βάζει το passcode ή να μου το φέρνει στα μούτρα :D )

Πάντως είναι ψιλοfail το γεγονός ότι το FaceID επιτρέπει μόνο ένα πρόσωπο. Σιγά την έξτρα ασφάλεια που σου προσφέρει (αφού το passcode μπορεί να το έχει ο άλλος). Άπαξ και παντρευτείς, τα μυστικά τέλος... :P

(Ειδικά τώρα που το χαζεύει και η γυναίκα μου ως καινούριο παιχνίδι σπίτι, είναι ψιλομαλακία να πρέπει κάθε φορά να βάζει το passcode ή να μου το φέρνει στα μούτρα :D )

Ίσα-ίσα που τώρα είναι μια αριστη δικαιολογία για να μην ψαχουλεύει η γυναικα σου το κινητό σου 😛

Αμα κοιμασε και στο κολλησει στην μουρη στα κρυφα ξεκλειδωνει? :chinscratch:
Αν ναι τοτε την βαψαμε.... ΚΑΜΙΑ 'προστασια'.... :bang::flipout:

Αμα κοιμασε και στο κολλησει στην μουρη στα κρυφα ξεκλειδωνει? :chinscratch:
Αν ναι τοτε την βαψαμε.... ΚΑΜΙΑ 'προστασια'.... :bang::flipout:

Όχι βεβαια! Αν δεν το κοιτάξεις ενεργά, δεν ξεκλειδώνει.

Έχει γνώση ο φύλακας ...

Όχι βεβαια! Αν δεν το κοιτάξεις ενεργά, δεν ξεκλειδώνει.

Έχει γνώση ο φύλακας ...
Πως δηλαδή το κοιτάς ενεργά οταν φορας γυαλιά ηλίου? Κατι δε μας καλα σωστα εδω

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk