[Επίσημο] iPhone X

Δεν διάβασες τι έγραψα. Τα δεδομένα ΔΕΝ φεύγουν από τη συσκευή, εκτός και αν δώσεις άδεια σε third party app (και αυτό έχει υποχρέωση να ακολουθεί privacy guidelines).

Δεν διάβασες τι έγραψα. Τα δεδομένα ΔΕΝ φεύγουν από τη συσκευή, εκτός και αν δώσεις άδεια σε third party app (και αυτό έχει υποχρέωση να ακολουθεί privacy guidelines).

Τι εννοείς τα δεδομένα ΔΕΝ φεύγουν από τη συσκευή; Η Apple έχει image της συσκευής σου μέσω iCloud. Μαζί και των δεδομένων σου. Και φυσικά, υπάρχουν πολλά third party apps, ειδικά στον τομέα της υγείας, που "πιστοποιούνται" (λέμε τώρα) από την Apple, αφού προβάλλονται στο Health. Οπότε κάποιος λιγότερο ανήσυχος (ήτοι το 90% των χρηστών), εύκολα θα πει "so what" και θα πατήσει τα διάφορα OK (που όπως προείπα χρειάζονται δικηγόρο για να καταλάβεις πιθανές προεκτάσεις τους).

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Τι εννοείς τα δεδομένα ΔΕΝ φεύγουν από τη συσκευή; Η Apple έχει image της συσκευής σου μέσω iCloud. Μαζί και των δεδομένων σου. Και φυσικά, υπάρχουν πολλά third party apps, ειδικά στον τομέα της υγείας, που "πιστοποιούνται" (λέμε τώρα) από την Apple, αφού προβάλλονται στο Health. Οπότε κάποιος λιγότερο ανήσυχος (ήτοι το 90% των χρηστών), εύκολα θα πει "so what" και θα πατήσει τα διάφορα OK (που όπως προείπα χρειάζονται δικηγόρο για να καταλάβεις πιθανές προεκτάσεις τους).

Σου έγραψα παραπάνω. Αν ΔΕΝ κανεις iCloud backup (μπορείς local) και ΔΕΝ χρησιμοποιείς third party health app, τα δεδομένα μένουν ΜΟΝΟ στην συσκευή.
Ακόμα και για το iCloud backup, εφόσον είναι encrypted, δεν βλέπω πως η Apple μπορεί να το διαβάσει χωρίς να γνωρίζει τον κωδικό σου. Εγώ πάντως πάντα κάνω local encrypted backup παραδοσιακά.

Pro tip (για όσους δεν το ξέρουν ήδη):

Αν είσαι στο safari και θες να πας γρήγορα στην κορυφη της σελίδας, απλα ακουμπας το notch 😎

Τακη , θύμισε μου το γεφύρι ποιο είναι, έχω κάτι χρόνια να περάσω
Με μια πρώτη ματια Η σονη έχει πιο κλινικό χρώμα – από τη μικρή μου εμπειρία αναμενόμενο
Αλλά εκεί όπως είσαι κάνεις ένα zoom στο παραθυράκι, και βγαίνει άλλη μια τέλεια φωτογραφία
TNX για το συγκριτικό!!

Τακη , θύμισε μου το γεφύρι ποιο είναι, έχω κάτι χρόνια να περάσω
Με μια πρώτη ματια Η σονη έχει πιο κλινικό χρώμα – από τη μικρή μου εμπειρία αναμενόμενο
Αλλά εκεί όπως είσαι κάνεις ένα zoom στο παραθυράκι, και βγαίνει άλλη μια τέλεια φωτογραφία
TNX για το συγκριτικό!!

Τασο, το γεφύρι του Κόκκορη είναι, πριν τους Κήπους ;)

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Στο deals365.gr υπάρχει προ παραγγελία στα 1049 για 64 και στα 1189 για τα 256.
Εγω......πάτησα το κουμπάκι... :drool1:

Καλημέρα Μιχάλη, καταρχήν συγχαρητήρια για την αγορά σου. Εύχομαι να το ευχαριστηθείς!

Σκέφτομαι να το παραγγείλω και εγώ απο το deals365.gr και ήθελα να σε ρωτήσω μερικά πράγματα σχετικά με αυτό. Καταρχήν, μπορείς να μου πείς άν η συσκευή που αγόρασες είναι για Αμερική και όχι για Ευρώπη; Ρωτάω σχετικά με την εγγύηση γιατί απο ότι γνωρίζω για Αμερική έχει 1 χρόνο εγγύηση και για Ευρώπη 2 χρόνια. Διόρθωσέ με άν κάνω λάθος..

Επίσης, αμερικάνικο με ευρωπαικό μοντέλο έχουν διαφορές στο hardware ή είναι ακριβώς ίδια (πχ στις μπάντες λήψης);

Εγγύηση έχεις απο την Infoquest ή την Arvato;

Καλή σου μέρα....δεν είμαι ο Μιχάλης (προφανώς...) όμως από την εμπειρία μου σου απαντώ: θα αγοράσεις ευρωπαϊκό μοντέλο (σίγουρα ευρωπαϊκό έχει αγοράσει ο Μιχάλης) και η εγγύηση είναι 1 έτους από την Infoquest ( από όπου κι αν το έχεις αγοράσει..)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Οι γνώμες δυίστανται απο ότι καταλαβαίνω. Λέτε να τους στείλω email να μου απαντήσουν ή ...καλό πάσχα;

:drool1: