[Επίσημο] iPhone X

Thanks! Πρώτες γρήγορες εντυπώσεις: Απίθανη ποιότητα κατασκευής και το FaceID πιο γρηγορο από ότι περίμενα!

Mεγειες..μεγειες..μεγειες..μεγειες..μεγειες..

Εντυπωσεις και γρηγορα για να ζηλεψουμε..:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Thanks! Πρώτες γρήγορες εντυπώσεις: Απίθανη ποιότητα κατασκευής και το FaceID πιο γρηγορο από ότι περίμενα!

Αισθητά πιο αργό από το Touch ID;

νομιζω μπορεις να κανεις πρωτα το swipe to unlock (με το χερι ) και μετα να το κοιταξεις και να ξεκλειδωσει...για δοκιμασε το.

Εχει ενδιαφερον επισης, οταν βγεις εξω στον ηλιο, να το δοκιμασεις...εχουν αναφερει καποια δυσκολια εκει.

Πως σου φαινεται απο κοντα το μαυρο τελικα ?

Δοκιμασε και το selfie portrait...

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Αισθητά πιο αργό από το Touch ID;

Όχι, για την ακρίβεια, αν με το που σηκώσεις το κινητό κανεις ταυτόχρονα slide up, είναι σαν να μην έχεις καν βιομετρικό σύστημα! Σαν τις εποχές του slide to unlock δηλαδή.

νομιζω μπορεις να κανεις πρωτα το swipe to unlock (με το χερι ) και μετα να το κοιταξεις και να ξεκλειδωσει...για δοκιμασε το.

Εχει ενδιαφερον επισης, οταν βγεις εξω στον ηλιο, να το δοκιμασεις...εχουν αναφερει καποια δυσκολια εκει.

Πως σου φαινεται απο κοντα το μαυρο τελικα ?

Δοκιμασε και το selfie portrait...

Όλα θα τα δοκιμάσω..
Το μαυρο είναι πολύ ωραιο τελικά (φιου..), δεν είναι χρώμα "ποντικι" όπως το 8αρι, ενώ είναι πολύ ωραιο το ατσάλι περιμετρικά σε χρώμα gun metal.

Καλορίζικο Τακη!
Και να σου πω, βαλε καμια θήκη της προκοπής. Ειναι γυαλι μπρος πισω. Τωρα σου δίνουν δυο επιφάνειες να προσέχεις :afro:
Παρε καμμια spigen...

Ασφαλίστε τα!, με 22 το χρόνο και ξενοιαζεις με τις 2 γυάλινες επιφάνειες. Εγώ πάντως το έκανα για το Note (αχρείαστη να ναι!)

BTW Καλορίζικα!!!!!!!!!!!

Thanks!

BTW, μόλις το δοκίμασα με σκουρα γυαλιά polarized εντός γραφείου και ξεκλειδώνει κανονικά.

Καλορίζικο Τακη!
Και να σου πω, βαλε καμια θήκη της προκοπής. Ειναι γυαλι μπρος πισω. Τωρα σου δίνουν δυο επιφάνειες να προσέχεις :afro:
Παρε καμμια spigen...

Εννοείται! Θα πάρω αρχικά μια apple σιλικόνη και βλέπουμε...

μολις παρελαβα και εγω απο κοτσωβολο, μολις εγκατασταθει η 11.1 θα αρχισω το σεταρισμα. καλοριζικο σε οσους παραλαβουν.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Μεγειές! Σήμερα το έπιασα και εγώ, πολύ ωραίο, κακή εντύπωση ωστόσο μου έκανε το ότι δεν είναι optimized τα applications με το σεμέν στη κορυφή, κόβονται πράγματα, πολύ περίεργη συμπεριφορά των apps. To face id από το λίγο που το είδα, γρήγορο στο σετάρισμα, με το swipe που απαιτείται κάνει την ίδια ώρα με το iris scan του S8 μέχρι να φτάσει στην αρχική, η διαφορά είναι ότι ενώ το iris πρέπει να το έχεις σε συγκεκριμένες θέσεις για να λειτουργήσει γρήγορα, το faceid λειτουργεί χωρίς τέτοιους περιορισμούς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Μεγειές! Σήμερα το έπιασα και εγώ, πολύ ωραίο, κακή εντύπωση ωστόσο μου έκανε το ότι δεν είναι optimized τα applications με το σεμέν στη κορυφή, κόβονται πράγματα, πολύ περίεργη συμπεριφορά των apps. To face id από το λίγο που το είδα, γρήγορο στο σετάρισμα, με το swipe που απαιτείται κάνει την ίδια ώρα με το iris scan του S8 μέχρι να φτάσει στην αρχική, η διαφορά είναι ότι ενώ το iris πρέπει να το έχεις σε συγκεκριμένες θέσεις για να λειτουργήσει γρήγορα, το faceid λειτουργεί χωρίς τέτοιους περιορισμούς.

Thanks! Τα Apps ανανεώνονται διαρκώς. Τις τελευταίες μέρες έχω 10-20 updates την ημερα που λένε πως έγιναν optimized για το Χ.