[Επίσημο] iPhone X

Η αλήθεια είναι ότι εάν απλά το κάνουν built in το συγκεκριμένο feature, να βλέπεις μόνο status στα αυτάκια ενώ έχει μαύρο background θα είναι και χρηστικά και συνάμα θα είναι πολύ πιο όμορφη συσκευή.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Καλα ρε σεις... Δε σας αρεσει η ελευθερια ενος λειτουργικου που το κανεις οπως θελεις?
:huh2:

\_(ツ)_/

(καλα μπορεις να το κανεις και πουτ@ν@, αλλα για αυτο υπαρχει το reset)

Να ειμασταν τενχολογικα αναλφαβητοι, να το καταλαβω. Αλλα εδω μεσα ειμαστε οι περισσοτεροι αρρωστοι με την τεχνολογια

Άρρωστοι με τη τεχνολογια είμαστε, όχι μαζοχιστές!

Θα μπορούσε όντως να ήταν γέννημα-θρεμα Android
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Θα μπορούσε όντως να ήταν γέννημα-θρεμα Android
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες

Πλακα-πλακα, αυτος ηταν ο λογος που δεν ξεκινησα με Apple... Περναγα οτι αρχεια ηθελα απευθειας σε windows phone (το 2006) και με το που ειδα πως ολα επρεπε να περνανε απο το αι-τιουν του ειπα αι-χεσου

Πλακα-πλακα, αυτος ηταν ο λογος που δεν ξεκινησα με Apple... Περναγα οτι αρχεια ηθελα απευθειας σε windows phone (το 2006) και με το που ειδα πως ολα επρεπε να περνανε απο το αι-τιουν του ειπα αι-χεσου

Κι εμένα αυτός ήταν ο λόγος που το 2013 είπα άντε γεια και μπήκα στο Android στρατόπεδο. Εγκατέλειψα κακήν κακώς μετά από ένα χρόνο, μέσα στο όποιον ευτυχώς το iTunes από απαραίτητο μεταμορφώθηκε σε τελείως άχρηστο...

Κι εμένα αυτός ήταν ο λόγος που το 2013 είπα άντε γεια και μπήκα στο Android στρατόπεδο. Εγκατέλειψα κακήν κακώς μετά από ένα χρόνο, μέσα στο όποιον ευτυχώς το iTunes από απαραίτητο μεταμορφώθηκε σε τελείως άχρηστο...
Και πως μεταφέρεις την μουσική;

Καλα ρε σεις... Δε σας αρεσει η ελευθερια ενος λειτουργικου που το κανεις οπως θελεις?

Αφού υπάρχει η μαμά Apple που ξέρει καλύτερα από εσένα πως πρέπει να λειτουργεί το κινητό σου γιατί να το "κάνεις όπως θέλεις";:p

Ούτε τα εικονίδια δεν σε αφήνουν να αλλάξεις "για το καλό σου".:flipout:

Και πως μεταφέρεις την μουσική;

Αυτός ειναι ενας απο τους κυριους λόγους που δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά με ios μετά που μου πηρε η σύζυγος το iphone 5 που ειχα. Η απαντηση ειναι πως αν εχεις παραπάνω απο 1 υπολογιστή που θελεις να κανεις μεταφορές, αυτές γινονται με ιδρωτα και αιμα. Αν θέλεις να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή που εχεις γραψει ο ίδιος, ή έχεις κανει backup απο παλαιότερη εγκατάσταση, αυτό ειναι απλά αδύνατο (δε θα μπω σε συζητήση για jailbreak κοκ). Για όσους θέλουν να κανουν κατι περισσότερο με τις δυνατότητες των κινητών/υπολογιστών που εχουμε πλεον στις τσεπες μας, το ios ειναι μια φτωχή επιλογή.

ηλίθιος mode on

το itunes είναι ένα πρόγραμμα που σε κάνει να σκέφτεσαι οτι είσαι ηλίθιος, πραγματικός μπετόβλακας!
Κάθε φορά που το ανοίγω για να πάρω back up το κινητό(και μόνο, γιατί μόνο αυτό μπορώ να κάνω) και σκέφτομαι να το εξερευνήσω λίγο καταλήγω να πιστέψω οτι είμαι ηλίθιος.
Πρέπει να σου κάνουν φροντιστήριο για να καταλάβεις πως δουλεύει.
και μετά πρέπει μέσα απο trial & fail να αφιερώσεις άπειρες ώρες για να πεις οτι το κατέχεις πραγματικά.
Οπότε ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μια εταιρία που πραγματικά κάνει εύκολη την ζωή του χρήστη με το ios και με το mac os,. που μπορείς πχνα παίρνεις back up και να επαναφέρεις back up για πλάκα, που μπορείς να εγκαταστείς λογισμικό στους υπολογιστές μέσω usb εύκολα και γρήγορα κι ας είσαι πραγματικά άσχετος, και πόσα ακόμα που σου κάνουν πραγματικά την ζωή εύκολη, να σου δίνει στο τέλος το itunes.

ηλίθιος Mode off.

το πήρε δικός μου άνθρωπος (εταιρικό - αναβάθμιση από άλλο iphone) και έπαιξα μαζί του για λίγες ώρες

το face id που είναι και το highlight του κινητού είναι αρκετά εντυπωσιακό αλλά δουλεύει με ψιλο-προβληματάκια - αργούσε χαρακτηριστικά όταν υπήρχαν γυαλιά και γενικά δεν ήταν όσο άνετο φαινόταν σε κάτι διαφημίσεις, unboxing κλπ.

δεν ξέρω μήπως έπαιξε ρόλο ότι το σκανάρισμα του προσώπου δεν έγινε με καλό φως?

εννοείται πως η οθονη ειναι εξαιρετική (διπλα σε 2 οθονες oled) αν και η αυτόματη ρύθμιση δεν είναι του γούστου μου, το κινητό ταχύτατο, η κάμερα φαίνεται πολύ καλή ακόμη και σε low light - αυτά βέβαια είναι πλέον αναμενόμενα...

(πάντως αν είχα δώσει 1200ευρώ για να το αγοράσω θα μούτζωνα τον εαυτό μου.... )

ηλίθιος mode on

το itunes είναι ένα πρόγραμμα που σε κάνει να σκέφτεσαι οτι είσαι ηλίθιος, πραγματικός μπετόβλακας!
Κάθε φορά που το ανοίγω για να πάρω back up το κινητό(και μόνο, γιατί μόνο αυτό μπορώ να κάνω) και σκέφτομαι να το εξερευνήσω λίγο καταλήγω να πιστέψω οτι είμαι ηλίθιος.
και μετά πρέπει μέσα απο trial & fail να αφιερώσεις άπειρες ώρες για να πεις οτι το κατέχεις πραγματικά.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μια εταιρία που πραγματικά κάνει εύκολη την ζωή του χρήστη με το ios και με το mac os,. που μπορείς πχνα παίρνεις back up και να επαναφέρεις back up για πλάκα, που μπορείς να εγκαταστείς λογισμικό στους υπολογιστές μέσω usb εύκολα και γρήγορα κι ας είσαι πραγματικά άσχετος, και πόσα ακόμα που σου κάνουν πραγματικά την ζωή εύκολη, να σου δίνει στο τέλος το itunes.

ηλίθιος Mode off.

:2thumb22sup:

πχ .. πως αδειαζω ενα ipod ??

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

ηλίθιος mode on

ηλίθιος Mode off.

:grinning-smiley-043 πόσο δίκιο έχεις...

ηλίθιος mode on

ηλίθιος Mode off.

Κοιτα, καταρχήν το itunes δεν χρειάζεται πλέον, όλα γίνονται μέσω cloud. Εγώ το χρησιμοποιώ μονο για να κάνω encrypted backup/restore του iphone, γιατί έτσι σου περνάει ξανά και τα passwords και τα ευαίσθητα δεδομένα των Apps.
Αν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις, πρέπει να καταλάβεις την φιλοσοφία του και μπορείς να κανεις πολλά πράγματα. Δεν είναι όμως apple-like πρόγραμμα και ο λόγος είναι πως έγινε bloated με τον καιρο αφού η apple του προσέθετε όλο και περισσότερες δυνατότητες με αποτέλεσμα να γινει mess.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Αυτός ειναι ενας απο τους κυριους λόγους που δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά με ios μετά που μου πηρε η σύζυγος το iphone 5 που ειχα. Η απαντηση ειναι πως αν εχεις παραπάνω απο 1 υπολογιστή που θελεις να κανεις μεταφορές, αυτές γινονται με ιδρωτα και αιμα. Αν θέλεις να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή που εχεις γραψει ο ίδιος, ή έχεις κανει backup απο παλαιότερη εγκατάσταση, αυτό ειναι απλά αδύνατο (δε θα μπω σε συζητήση για jailbreak κοκ). Για όσους θέλουν να κανουν κατι περισσότερο με τις δυνατότητες των κινητών/υπολογιστών που εχουμε πλεον στις τσεπες μας, το ios ειναι μια φτωχή επιλογή.

Aν έχεις mac, κανεις πανεύκολα και τρομερά γρήγορα μεταφορά αρχείων μέσω airdrop.

Αν θέλετε να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα για ios κλπ διότι φεύγουμε off-topic.

Μια ερωτησουλα:
Ο ηχος κλησης -αλλα και του ξυπνητηριού- ξεκινα δυνατα και μετα από 1-2 χτυπήματα χαμηλωνει ενταση.
Όχι σε ολες τις κλησεις (οι περισσοτερες δεν το κανουν)
Ξερει κανεις τι μπορει να είναι?
Ευτυχως το κανει και σε συναδελφο οποτε μαλλον δεν είναι βλαβη...

Μια ερωτησουλα:
Ο ηχος κλησης -αλλα και του ξυπνητηριού- ξεκινα δυνατα και μετα από 1-2 χτυπήματα χαμηλωνει ενταση.
Όχι σε ολες τις κλησεις (οι περισσοτερες δεν το κανουν)
Ξερει κανεις τι μπορει να είναι?
Ευτυχως το κανει και σε συναδελφο οποτε μαλλον δεν είναι βλαβη...
Στο Χ αυτό γίνεται επίτηδες όταν ο κάτοχος κοιτάει τη συσκευή για να μην τον ξεκουφανει χωρίς λόγο.

Στο Χ αυτό γίνεται επίτηδες όταν ο κάτοχος κοιτάει τη συσκευή για να μην τον ξεκουφανει χωρίς λόγο.

Μαλιστα...
Ελπίζω να είναι αυτό γιατι μου το εκανε και στο ξυπνητηρι...
Αυτό που διαπιστωσα είναι ότι ειχα τον ηχο στην μεση σταθμη και υπεθεσα ότι ξεκινα δυνατα και μετα πεφτει στο σεταρισμα.

Κοιτα, καταρχήν το itunes δεν χρειάζεται πλέον, όλα γίνονται μέσω cloud. Εγώ το χρησιμοποιώ μονο για να κάνω encrypted backup/restore του iphone, γιατί έτσι σου περνάει ξανά και τα passwords και τα ευαίσθητα δεδομένα των Apps.
Αν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις, πρέπει να καταλάβεις την φιλοσοφία του και μπορείς να κανεις πολλά πράγματα. Δεν είναι όμως apple-like πρόγραμμα και ο λόγος είναι πως έγινε bloated με τον καιρο αφού η apple του προσέθετε όλο και περισσότερες δυνατότητες με αποτέλεσμα να γινει mess.

Τάκη αν κρίνεις σκόπιμο να ανοίξουμε άλλο θέμα ας το κάνουμε, δεν χρειάζεται να χαλάσουμε αυτό εδώ.
Όμως ειλικρινά, ακόμα και για το back up, αυτά που γίνονται είναι ανεξήγητα και πρέπει -σαν νέος χρήστης- να ψαχτείς να βρεις τι και πως για να καταλάβεις.
Εγώ πχ, δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί στο itunes υπάρχει το sync και το back up και ποια ουσιαστική διαφορά έχουν.
Όπως επίσης δεν έχω καταλάβει γιατί χρειάζεται να κάνεις back up δεδομένου οτι όταν κάνεις sync, κάτω απο το κουμπί του back up σου λέει οτι έχεις κάνει back up την ώρα που ολοκληρώθηκε το sync.

Οπότε πρώτα κάνω sync, καπάκι κάνω back up, το φτήνω το σταβρώνω 3 φορές κι ελπίζω να έχουν πάει όλα καλά. :BXVZCBXZ6: