[Επίσημο] iPhone X

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Aν έχεις mac, κανεις πανεύκολα και τρομερά γρήγορα μεταφορά αρχείων μέσω airdrop.

Αν θέλετε να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα για ios κλπ διότι φεύγουμε off-topic.

Γι'αυτό εβαλα το πανω απο 1 υπολογιστή. Πχ εχω την συλλογή μου στον προσωπικο υπολογιστη (osx) και θελω να βαλω ή να παρω ενα αρχειο απο τον υπολογιστή της δουλειας ή τον σταθερό (win), κολαση. Το ιδιο με εφαρμογές που ηθελα να κρατησω σε συγκεκριμένη εκδοση (πχ για nova και cosmote), αδυνατο να γινει restore ενα συγκεκριμενο setup προγραμματος (με νομιμα μεσα). Μπορουμε να συνεχισουμε για υποστηριξη pptp, widgets, 3party apps, συνεργασία με ό,τι αλλο δεν ειναι apple, κτλ, αλλα πιστευω πως ειναι γνωστα.

Αν έχεις πολλά mac/iPad/iPhones λειτουργεί το ίδιο. Πάντως για πολλά υπάρχουν λύσεις αλλά δεν είναι επι του παρόντος.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

το πήρε δικός μου άνθρωπος (εταιρικό - αναβάθμιση από άλλο iphone) και έπαιξα μαζί του για λίγες ώρες

το face id που είναι και το highlight του κινητού είναι αρκετά εντυπωσιακό αλλά δουλεύει με ψιλο-προβληματάκια - αργούσε χαρακτηριστικά όταν υπήρχαν γυαλιά και γενικά δεν ήταν όσο άνετο φαινόταν σε κάτι διαφημίσεις, unboxing κλπ.

δεν ξέρω μήπως έπαιξε ρόλο ότι το σκανάρισμα του προσώπου δεν έγινε με καλό φως?

εννοείται πως η οθονη ειναι εξαιρετική (διπλα σε 2 οθονες oled) αν και η αυτόματη ρύθμιση δεν είναι του γούστου μου, το κινητό ταχύτατο, η κάμερα φαίνεται πολύ καλή ακόμη και σε low light - αυτά βέβαια είναι πλέον αναμενόμενα...

(πάντως αν είχα δώσει 1200ευρώ για να το αγοράσω θα μούτζωνα τον εαυτό μου.... )

To έχω 11 μέρες και το faceID δουλεύει εξίσου καλα όπως και στην αρχή. Μονο με κάποια γυαλιά δεν παίζει, με της μυωπίας κανονικά. Πιστεύω πως αν ξανακάνει training θα φτιάξει.
Το μονο που μου τη σπάει είναι όταν ξυπνάω και εγώ μισοανοικτα τα ματια, δεν με αναγνωρίζει με την μια.

Σ'ευχαριστώ, θα το ξανακάνει training να δούμε τι βελτίωση θα υπάρξει.

Και πως μεταφέρεις την μουσική;

Spotify.

Αλίμονο αν εν έτει 2017 ασχολιόμουν ακόμα να μεταφέρω μουσικές από δω κι από κει, ή αγχωνόμουν να διαλέξω εκ των προτέρων τι θα ακούσω σε κάποιο ταξίδι...

Καταλαβαινεις πως, εν έτει 2017, παρουσιάζεις ως φανερή (!) λύση μια ακόμη συνδρομητική υπηρεσια;

Καταλαβαινεις πως, εν έτει 2017, παρουσιάζεις ως φανερή (!) λύση μια ακόμη συνδρομητική υπηρεσια;
Η απλοτητα, ο αυτόματος συγχρονισμός , η ατέλειωτη βαση δεδομένων ειναι η φανερή απάντηση. Ποσο μαλλον με αντίτιμο λιγων ευρω για μια (τουλαχιστον) συσκευή π κοστιζει εκατοντάδες (και δε τα κανει ολα αυτα)

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το live audio streaming ειναι σαφως η λυση οταν μιλαμε για σταθερες συνδεσεις.

Στα κινητα, τα πραγματα δεν ειναι ακριβως τα ιδια καθως τιθεται θεμα διαθεσιμότητας δικτυου 3G / 4G, κόστος data plan αλλά και διαθεσιμης online βιβλιοθήκης μουσικης (ειδικα αν δεν εχεις αποκλειστικά mainstream ακουσματα)

Δεν αναφερομαι στο spotify, αλλά στο γεγονός πως με περισσή ευκολία πλέον παραβλεπουμε τους περιορισμους που μας επιβάλει μια πλατφόρμα ακόμη και όταν πρέπει να πληρώσουμε επιπλεον χρήματα για να ικανοποιήσουμε την ιδια αναγκη.

Η απλοτητα, ο αυτόματος συγχρονισμός , η ατέλειωτη βαση δεδομένων ειναι η φανερή απάντηση. Ποσο μαλλον με αντίτιμο λιγων ευρω για μια (τουλαχιστον) συσκευή π κοστιζει εκατοντάδες (και δε τα κανει ολα αυτα)

Ακριβώς αυτό. Εξάλλου, αυτό έλειπε, να περιμένουμε να έχουμε διαθέσιμη όλη τη μουσική του πλανήτη τσάμπα. Ήδη, για αυτά που προσφέρει, τα 10$ του Spotify (ή 5 αν είσαι φοιτητής) ουσιαστικά είναι τσάμπα.

Ή δε καταλαβαινετε, ή κλεινετε τα μάτια. Το ερώτημα δεν ήταν που θα βρω τη μουσική που θέλω να ακούσω. Δηλαδή να εχει καποιος τη μουσικη συλλογή του και να ρωτά πως μπορει να την διαχειριστεί και εσεις να προτείνετε μια συνδρομητική υπηρεσία για να μην αναγκαστεί να μεταφερει αρχεία. Για όνομα πια...

Ή δε καταλαβαινετε, ή κλεινετε τα μάτια. Το ερώτημα δεν ήταν που θα βρω τη μουσική που θέλω να ακούσω. Δηλαδή να εχει καποιος τη μουσικη συλλογή του και να ρωτά πως μπορει να την διαχειριστεί και εσεις να προτείνετε μια συνδρομητική υπηρεσία για να μην αναγκαστεί να μεταφερει αρχεία. Για όνομα πια...

Μια χαρά κατάλαβα, και μια χαρά εννοώ όσα λέω, δεν καταλαβαίνω γιατί εκνευρίζεσαι.

Για μένα, οι εποχές που κουβαλούσα 120GB μουσικής τελείωσαν εδώ και πάνω από 4-5 χρονια.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο είχα πάντα πάνω μου αυτό ακριβώς που ήθελα να ακούσω, όχι μόνο σταμάτησα να πληρώνω κερατιάτικα για τεράστιες χωρητικότητες, αλλά επίσης άρχισα να δοκιμάζω καινούργια πράγματα, που δε θα επιχειρούσα ποτέ με τον κλασικό τρόπο του «αγοράζω δίσκους».

Ο κόσμος γίνεται cloud based, καλώς ή κακώς, και, ως τώρα αυτό είναι ευνοϊκό τόσο για την πρακτικότητα στη ζωή μου, όσο και για το πορτοφόλι μου.

Πάντως και για τον παραδοσιακό τρόπο διαχείρισης μουσικής και multimedia γενικότερα, υπάρχουν δεκάδες λύσεις στο iOS, αλλά και εγώ πλέον με Spotify Premium παίζω μόνο.

Spotify.

Αλίμονο αν εν έτει 2017 ασχολιόμουν ακόμα να μεταφέρω μουσικές από δω κι από κει, ή αγχωνόμουν να διαλέξω εκ των προτέρων τι θα ακούσω σε κάποιο ταξίδι...

Και οπου δεν εχεις ιντερνετ τι κανεις βρε? (αεροπλανα κλπ) :singer: μονος σου?
Επισης μην ξεχναμε πως στην Ελλαδα το ιντερνετ απο κινητο ειναι ακομα ακριβό και δεν περιεχει (κατα κανονα) "απεριοριστη" προσβαση οπως εδω.

Απλα να υπενθυμισω πως η Google επιτρεπει να ανεβασεις στο Play Music μεχρι 10,000 τραγουδια χωρις χρεωση (ακομα και σε mp3)
Ετσι επειδη στο Android δεν ειναι ολα επι πληρωμη

Σπανια (αλλα συμβαινει) να με προδωσει το σημα της Cosmote, πέρα απ αυτο οταν ταξιδεύεις οπουδήποτε με 2 3 κλικ κατεβάζεις στη συσκευη σου μερικές λίστες αβίαστα διχβς ψαξιμο και σπαζοκεφαλια να διαλεγεις τραγουδια κ την βγαζεις καθαρή απροβλημάτιστα κ διχως σημα ;)

Και οπου δεν εχεις ιντερνετ τι κανεις βρε? (αεροπλανα κλπ) :singer: μονος σου?
Επισης μην ξεχναμε πως στην Ελλαδα το ιντερνετ απο κινητο ειναι ακομα ακριβό και δεν περιεχει (κατα κανονα) "απεριοριστη" προσβαση οπως εδω.

Απλα να υπενθυμισω πως η Google επιτρεπει να ανεβασεις στο Play Music μεχρι 10,000 τραγουδια χωρις χρεωση (ακομα και σε mp3)
Ετσι επειδη στο Android δεν ειναι ολα επι πληρωμη

Αν δεν έχεις σήμα η δεν θες να κάψεις data, απλά σώζεις τοπικά όσα playlist και τραγούδια επιθυμείς. Εγώ πχ έχω κανονίσει να μου σώζει όταν εχει WiFi τις discover weekly playlists ώστε να ανακαλύπτω νέα τραγούδια χωρίς να χαλάω data.

Μια χαρά κατάλαβα, και μια χαρά εννοώ όσα λέω, δεν καταλαβαίνω γιατί εκνευρίζεσαι.

Για μένα, οι εποχές που κουβαλούσα 120GB μουσικής τελείωσαν εδώ και πάνω από 4-5 χρονια.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο είχα πάντα πάνω μου αυτό ακριβώς που ήθελα να ακούσω, όχι μόνο σταμάτησα να πληρώνω κερατιάτικα για τεράστιες χωρητικότητες, αλλά επίσης άρχισα να δοκιμάζω καινούργια πράγματα, που δε θα επιχειρούσα ποτέ με τον κλασικό τρόπο του «αγοράζω δίσκους».

Ο κόσμος γίνεται cloud based, καλώς ή κακώς, και, ως τώρα αυτό είναι ευνοϊκό τόσο για την πρακτικότητα στη ζωή μου, όσο και για το πορτοφόλι μου.

Δεν ειναι εκνευρισμός, ειναι ειλικρινης απογοητευση. Υπαρχει η αρχική θέση: εχω μια συλλογή, θελω να τη βαλω στην αξίας 1000+ ευρω συσκευή μου. Αντί να απαντήσουμε, περιστρεφόμαστε γυρω απο αλλα θέματα τα οποια δε συμβάλουν σε τίποτα όσον αφορά το αρχικό ερώτημα. Αν η συνδρομή σε μια υπηρεσία, οι πρακτικές μουσικής εξέλιξης ή πως επιλέγει κάποιος τη πηγή αγορών του, απαντουν το ερώτημα τί κανω με αυτό που ήδη έχω, τότε εχετε δίκιο.