[Επίσημο] iPhone X

Με έναν πολύ πρόχειρο υπολογισμό πάντως, κάποιος που ακούει μισή ώρα μουσική την ημέρα στο δρόμο και κατά συνέπεια μάλλον χρειάζεται πχ το Cosmote Play Now Unlimited, τα έξτρα 200 Ευρώ που χρεώνει η Apple για τα 192 GB, τα έχει πληρώσει ήδη στην Cosmote σε λιγότερο από 12 μήνες...

Και έχει και τα θέματα που αναφέρθηκαν παραπάνω (δίκτυο, διαθέσιμα τραγούδια κλπ)

Δεν είναι φυσικά απόλυτη η σύγκριση αλλά ενδεικτικό του γιατί δεν είναι εύκολη η απόφαση “ακούω μουσική μόνο από cloud” (και άρα δε χρειάζομαι κινητό μεγάλης χωρητικότητας)

Δεν ειναι εκνευρισμός, ειναι ειλικρινης απογοητευση. Υπαρχει η αρχική θέση: εχω μια συλλογή, θελω να τη βαλω στην αξίας 1000+ ευρω συσκευή μου. Αντί να απαντήσουμε, περιστρεφόμαστε γυρω απο αλλα θέματα τα οποια δε συμβάλουν σε τίποτα όσον αφορά το αρχικό ερώτημα. Αν η συνδρομή σε μια υπηρεσία, οι πρακτικές μουσικής εξέλιξης ή πως επιλέγει κάποιος τη πηγή αγορών του, απαντουν το ερώτημα τί κανω με αυτό που ήδη έχω, τότε εχετε δίκιο.

Μια χαρά βάζεις και τη συλλογή σου, δεν καταλαβαίνω γιατί πνίγεσαι σε μια κουτάλια νερό.

Και οπου δεν εχεις ιντερνετ τι κανεις βρε? (αεροπλανα κλπ) :singer: μονος σου?
Επισης μην ξεχναμε πως στην Ελλαδα το ιντερνετ απο κινητο ειναι ακομα ακριβό και δεν περιεχει (κατα κανονα) "απεριοριστη" προσβαση οπως εδω.

Απλα να υπενθυμισω πως η Google επιτρεπει να ανεβασεις στο Play Music μεχρι 10,000 τραγουδια χωρις χρεωση (ακομα και σε mp3)
Ετσι επειδη στο Android δεν ειναι ολα επι πληρωμη

Βρε ενταξει, το premium εχει το offline mode, οπου εχεις τη συλλογή σου χωρις να τρως δεδομένα. Δε θα δεχτώ όμως το γεγονός πως θα στραφώ σε τριτες υπηρεσίες, επειδη ειναι μιζερο το να βαλω και να πάρω ενα αρχειο στη συσκευή μου. Μπορεί τον Χ ή Υ να τον ικανοποιεί να κατεβασει ενα-ενα κομμάτια απο το youtube. Δε θα κατσουμε τωρα να αναλύσουμε πως ειναι καλύτερο να πληρώνεις συνδρομή σε κάτι, απο το να επιλέγεις ο ίδιος τί θα αποθηκευσεις στη συσκευη σου.

Μια χαρά βάζεις και τη συλλογή σου, δεν καταλαβαίνω γιατί πνίγεσαι σε μια κουτάλια νερό.

Κατσε ρε Τακη. Εχω τον mac στο σπιτι με τη συλλογή μου. Παω σε εναν τυχαιο υπολογιστή με windows και θελω να τραβήξω ενα τραγουδι απο το κινητο. Πως γινεται;

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Κατσε ρε Τακη. Εχω τον mac στο σπιτι με τη συλλογή μου. Παω σε εναν τυχαιο υπολογιστή με windows και θελω να τραβήξω ενα τραγουδι. Πως γινεται;

Ναι, μέσω iTunes αλλά και πολλών third party εφαρμογών.
Ακόμα και με τα καταραμένα iTunes είναι απλούστατη διαδικασία να περάσεις τραγούδια στο iPhone.

Το καλο με την υπηρεσια αυτη δεν ειναι αν εχεις σωνει κ καλα τη συλλογη σου, αυτη την εχεις ετσι κι αλλιως. Το καλο ειναι η απεριοριστη λιστα και τα νεα ακουσματα που φερνει. Απο τοτε π ξεκινησα Spotify ο μουσικός μ ορίζοντας εκτοξεύτηκε σε απίστευτο βαθμο οι νέες ανακαλύψεις έρχονται βροχη, δε βαριεσαι ποτε, ουτε κάθεσαι να τρως την ωρα σου να διαλεγεις τραγουδια ενα ενα. Αμα καλοσκεφτειτε το κονσεπτ και το δοκιμάσετε θα καταλάβετε την διαφορα.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Ναι, μέσω iTunes αλλά και πολλών third party εφαρμογών.
Ακόμα και με τα καταραμένα iTunes είναι απλούστατη διαδικασία να περάσεις τραγούδια στο iPhone.

Ναι, μονο που απο το iphone προς τον υπολογιστή ρωτάω. Ηξερα καποτε το transmac αλλα απλά αρνουμαι να πληρώσω για εφαρμογή που θα επρεπε να κανει το αυτονόητο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Ναι, μονο που απο το iphone προς τον υπολογιστή ρωτάω. Ηξερα καποτε το transmac αλλα απλά αρνουμαι να πληρώσω για εφαρμογή που θα επρεπε να κανει το αυτονόητο.

Από το iPhone υπάρχουν επίσης εφαρμογές, αλλά επισήμως ηApple δεν το υποστηρίζει για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Το καλο με την υπηρεσια αυτη δεν ειναι αν εχεις σωνει κ καλα τη συλλογη σου, αυτη την εχεις ετσι κι αλλιως. Το καλο ειναι η απεριοριστη λιστα και τα νεα ακουσματα που φερνει. Απο τοτε π ξεκινησα Spotify ο μουσικός μ ορίζοντας εκτοξεύτηκε σε απίστευτο βαθμο οι νέες ανακαλύψεις έρχονται βροχη, δε βαριεσαι ποτε, ουτε κάθεσαι να τρως την ωρα σου να διαλεγεις τραγουδια ενα ενα. Αμα καλοσκεφτειτε το κονσεπτ και το δοκιμάσετε θα καταλάβετε την διαφορα.

Επισης αν καταργήσουμε τη λειτουργία των sms, θα διανθίσουμε τις διαπροσωπικές/ανθρωπινες σχέσεις.. ;)

Από το iPhone υπάρχουν επίσης εφαρμογές, αλλά επισήμως ηApple δεν το υποστηρίζει για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων.

Ειδες που ερχεσαι στα λόγια μου; Περι προσωπικών δικαιωμάτων βεβαια ειναι καταπληκτική δικαιολογία! Λες και ξερει αν κανει ο χρηστης αναπαραγωγή αγορασμένου περιεχομενου, ή ακομη και περιεχομένου που εχει δημιουργήσει ο ιδιος!

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Επισης αν καταργήσουμε τη λειτουργία των sms, θα διανθίσουμε τις διαπροσωπικές/ανθρωπινες σχέσεις.. ;)
Ποιος στέλνει SMS πλεον? Σπανιότατα
Οπως κ να εχει ειναι λιγο άκυρος ο συσχετισμός. Εδω μιλαμε για αβιαστη πρόσβαση σε αστείρευτη πηγή μουσικων επιλογων και κολλήσαμε σε αυτα που εχουμε ηδη τι θα τα κανουμε???

Σου κοβει καποιος μια απολυτα βασική λειτουργία, στρεφεσαι σε εναλλακτικές, βρισκεις πως η εναλλακτική σε βελτιώνει. Απολυτα ταιριαστό.

Το συμπερασμα παντως της αποψινης συζήτησης ειναι πως αν καποιος εχει συλλογή μεχρι σημερα, την αφηνει στο συρταρι αν επιλέξει ios.

Καταλαβαινω τι θες να πεις. Οι υπηρεσιες ομως αυτες δεν εγιναν για το iPhone. Εξυπηρετούν οποιαδήποτε συσκευη φορητή σταθερή ενισχυτές κλπ. Κατι σαν Netflix μουσικης. Δεν αντικαθιστά τα υπάρχοντα μεσα απλα προσφέρεται εναλλακτικά με τα όποια καλα εχει οπως προαναφέραμε. Παντως το να εχεις δικη σου συλλογη π την απολαμβάνεις στο χωρο σου οπως θες δεν ειναι ανασταλτικός παράγοντας μιας κ παλι μπορεις να τα εχεις.

Αυτές οι υπηρεσίες κρατάνε μόνιμα τις λίστες τους;
Ρωτώ γιατί αναφέρθηκε ως παράδειγμα το Netflix που ως γνωστόν το υλικό του δεν είναι σταθερό και αν πάσα στιγμή μπορεί να αφαιρεθεί εάν δεν τα βρει με τους κατόχους δικαιωμάτων.

Πάντως και εγώ έχω την μουσική και τα βίντεο στο cloud αλλά την έχω επίσης και στην συσκευή μου ( προέκταση με sd).
Στο cloud μόνο ως backup για χρήση δεν το ζητήσω.
Η αμεσότητα του φυσικού αποθηκευτικού μέσου δεν συγκρίνεται.

Αν θες μπορεις. Το παράδειγμα με το netflix αφορα το on demand μόνο. Παιζει και free to Spotify δοκιμαστε τοοοοο

υπάρχουν χίλιες δυο περιπτώσεις που θες να έχεις τη μουσική που θες στο κινητό τοπικά,

πχ από τη δική μου εμεπιρία,

αεροπλάνο,
δουλειά τρίτος όροφος μέσα στη γη (χωρίς σήμα κινητού)
στο αυτοκίνητο, πηγαίνοντας ταξίδι (που δεν θα ήθελα τα παιδιά μου που ακούν από τα κινητά, να είναι 3 ώρες, λάβε στείλε data κινητής ακόμη και αν ήταν τσάμπα, ειδικά μέσα στην κλειστή καμπίνα του αυτοκινήτου),

και θα βρείτε και άλλες χρήσεις,

πάντως έχει πλάκα, εσείς οι φανατικοί οπαδοί, είπε κάποιος ότι η μεταφορά των τραγουδιών δεν είναι όσο εύκολη θα έπρεπε,
και αντί να συμφωνήσετε, γιατί έτσι είναι, αρχίσατε τα "τι τη θες τη μουσική τοπικά" και "τι ωραία που είναι να ανακαλύπτεις τραγούδια με το spotify" κλπ κλπ

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Αν δεν έχεις σήμα η δεν θες να κάψεις data, απλά σώζεις τοπικά όσα playlist και τραγούδια επιθυμείς. Εγώ πχ έχω κανονίσει να μου σώζει όταν εχει WiFi τις discover weekly playlists ώστε να ανακαλύπτω νέα τραγούδια χωρίς να χαλάω data.

Δεν εχεις αδικο Τακη. Μαλλον αποκαλυφθηκε πως εχω μεινει πισω... Αυτο το κανω μονο με το Google Play Music αλλα δεν πολυ-χρησιμοποιω την αντιστοιχη λειτουργια (create a radio ή καπως ετσι). Συνηθως 'κατεβαζω´και ακουω Βουλαρινο κ Ελληνοφρενεια στο τρενο για το γραφειο

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

υπάρχουν χίλιες δυο περιπτώσεις που θες να έχεις τη μουσική που θες στο κινητό τοπικά,

πχ από τη δική μου εμεπιρία,

αεροπλάνο,
δουλειά τρίτος όροφος μέσα στη γη (χωρίς σήμα κινητού)
στο αυτοκίνητο, πηγαίνοντας ταξίδι (που δεν θα ήθελα τα παιδιά μου που ακούν από τα κινητά, να είναι 3 ώρες, λάβε στείλε data κινητής ακόμη και αν ήταν τσάμπα, ειδικά μέσα στην κλειστή καμπίνα του αυτοκινήτου),

και θα βρείτε και άλλες χρήσεις,

πάντως έχει πλάκα, εσείς οι φανατικοί οπαδοί, είπε κάποιος ότι η μεταφορά των τραγουδιών δεν είναι όσο εύκολη θα έπρεπε,
και αντί να συμφωνήσετε, γιατί έτσι είναι, αρχίσατε τα "τι τη θες τη μουσική τοπικά" και "τι ωραία που είναι να ανακαλύπτεις τραγούδια με το spotify" κλπ κλπ
Μα αφού μπορείς να έχεις τοπικά αρχεία αν θες , τι λέτε ξανά και ξανά τα ιδια;;

Επίσης το ότι δεν εχει σήμα το κινητό στα έγκατα της γης τι δικαιολογια ειναι αυτη; δεν έχει σταθερό dsl και WiFi?

Είπαμε είναι εναλλακτική με ωφέλει πολλαπλάσια του κλασσικού. Take it or leave it

Απλα οταν θα το ανακαλύψετε θα καταλάβετε τι χάνατε τόσο καιρό....

Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk