[Επίσημο] iPhone X

πάλι τα οφέλη του streaming,

το έχω ανακαλύψει, και όποτε με βολεύει το χρησιμοποιώ
αλλά άλλες φορές θελω διάφορα αρχεία τοπικά,

το οποίο με το ios είναι μπελάς, τα πήγαινε και φέρε από τη συσκευή,

εγώ το έχω λύσει το θέμα πανέυκολα, με τις εφαρμογές της synology,

αλλά δεν μπορώ να πω στον άλλο, γίνεται εύκολα, πάρε NAS

Το sar του iphone x παραμενει υψηλο οπως βλεπω (εντος οριων εννοειται). Αυτο πως και δε το "δουλευει" η apple, μιας και ειναι κριτηριο για πολλους, εχει ψαξει κανεις; Ασχετα αν καποιοι οπως και γω το προσπερναμε, με handsfree κτλ (αυτος ισως ειναι και ο λογος)..

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις τη συλλογή σου σε iphone είναι μέσω του google play music. Θυμάμαι ότι όσο χρησιμοποιούσα iphone η διαδικαία ήταν απαράδεκτη, στo play music ανεβάζεις τη μουσικούλα σου, αν μπορέσει να τη ματσάρει με δικά του αντίγραφα καλύτερης ποιότητας το κάνει μόνο του. Αυτή είναι η καλύτερη λύση, εκτός και εάν έχει κανείς συμβόλαιο στη wind :D

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω όσους έχουν τέτοια θέματα γιατί δεν παραμένουν στο android να κάνουν την δουλειά τους με τους τρόπους που θέλουν και κάθονται και ασχολούνται με το τι κάνει η δεν κανει τ iOS / iPhone

ps
το iTunes τα ''σπάει'' αρκεί κάποιος να του δώσει λίγο χρόνο να το μάθει, όπως όλα τα προγράμματα άλλωστε.-

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

το iTunes τα ''σπάει'' αρκεί κάποιος να του δώσει λίγο χρόνο να το μάθει, όπως όλα τα προγράμματα άλλωστε.-

Ωραία, βγήκε το συμπέρασμα από την κουβέντα 😋

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Αυτό το κάνει και το Apple Music και έχει και πολύ μεγαλύτερη δισκοθήκη.

Απο που προκύπτει το ότι έχει μεγαλύτερη δισκοθήκη; Εγώ βλέπω ίδια νούμερα πάνω κάτω τόσο σε σύγκριση με το spotify (που χρησιμοποιώ κιόλας) όσο και με το google play music.

P.S. Τα whitepapers που καταλήγουν στο ότι ''είμαστε οι καλύτεροι'' δεν μετράνε :P

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω όσους έχουν τέτοια θέματα γιατί δεν παραμένουν στο android να κάνουν την δουλειά τους με τους τρόπους που θέλουν και κάθονται και ασχολούνται με το τι κάνει η δεν κανει τ iOS / iPhone

ps

Το μόνο που μπορεί να σπάσει το itunes είναι τα νεύρα σου. Από πότε θεωρείται πρόβλημα του χρήστη-πελάτη το να μπορεί απλά να διαχειριστεί τη μουσική του σε ένα κινητό; Δηλαδή για να καταλάβω, πιστεύεις ότι καλώς δεν μπορείς ελεύθερα να μεταφέρεις μουσική, σωστά; Επίσης, δεν χρησιμοποιείς πάντα το κινητό που θέλεις, ειδικά στα εταιρικά, είναι λίγες οι εταιρίες που σχεδιάζουν εταιρικές εφαρμογές κλπ τόσο για ios όσο και για android.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Απο που προκύπτει το ότι έχει μεγαλύτερη δισκοθήκη; Εγώ βλέπω ίδια νούμερα πάνω κάτω τόσο σε σύγκριση με το spotify (που χρησιμοποιώ κιόλας) όσο και με το google play music.

P.S. Τα whitepapers που καταλήγουν στο ότι ''είμαστε οι καλύτεροι'' δεν μετράνε :P

.

Προκύπτει από τις συμφωνίες που έχει με τις δισκογραφικές λόγω ετών πετυχήμενης λειτουργιάς του itunes store. Μου κάνει πάντως εντύπωση που αμφισβητείς κάτι που είναι ευρέως γνωστό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Προκύπτει από τις συμφωνίες που έχει με τις δισκογραφικές λόγω ετών πετυχήμενης λειτουργιάς του itunes store. Μου κάνει πάντως εντύπωση που αμφισβητείς κάτι που είναι ευρέως γνωστό.

Δεν αναφέρω ότι είναι χειρότερο από τα υπόλοιπα, έχοντας χρησιμοποιήσει και τα 3, σε όλα υπάρχουν ελλείψεις και οι αριθμοί που δίνουν είναι παρόμοιοι. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο που να κάνει τη διαφορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Δεν αναφέρω ότι είναι χειρότερο από τα υπόλοιπα, έχοντας χρησιμοποιήσει και τα 3, σε όλα υπάρχουν ελλείψεις και οι αριθμοί που δίνουν είναι παρόμοιοι. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο που να κάνει τη διαφορά.

Ίσως έχει να κάνει με το είδος μουσικής που ακούς. Πχ τα mainstream πάνω κάτω όλοι τα έχουν (αν και apple music και spotify έχουν πολλές "πρεμιέρες"). Η βιβλιοθήκη όμως του apple music είναι πραγματικά τεραστια, σε όλα τα είδη της μουσικής. Το ίδιο και του spotify, απλα εκεί που η apple είχε ήδη μεγάλο κατάλογο λόγω itunes, το spotify τον απέκτησε λόγω μεγάλης διείσδυσης (πρώτο σε χρηστες).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Ίσως έχει να κάνει με το είδος μουσικής που ακούς. Πχ τα mainstream πάνω κάτω όλοι τα έχουν (αν και apple music και spotify έχουν πολλές "πρεμιέρες"). Η βιβλιοθήκη όμως του apple music είναι πραγματικά τεραστια, σε όλα τα είδη της μουσικής. Το ίδιο και του spotify, απλα εκεί που η apple είχε ήδη μεγάλο κατάλογο λόγω itunes, το spotify τον απέκτησε λόγω μεγάλης διείσδυσης (πρώτο σε χρηστες).

Πολύ ωραία, οπότε δεν διαφωνούμε κάπου, spotify prem. είπα ότι χρησιμοποιώ και εγώ εξάλλου. Από εκεί και πέρα, εάν θέλει κάποιος να έχει τη μουσική του στο iphone όπως και σε κάθε συσκευή χωρίς πολλά πολλά και δωρεάν ένας τρόπος είναι να τα ανεβάσει στο google play music.

Η προσωπική μου εμπειρία με το iphone 6 ήταν ότι ήθελα να έχω δισκογραφία της Loreena McKennitt στο κινητό και το Spotify τότε δεν είχε τους δίσκους της, επίσης είχα και ένα playlist προσωπικό που το ανανέωνα συχνά. Να κάνω τη διαδικασία του itunes δεν την έκανα, μάλιστα το είχα βγάλει και από το pc και απλά με ένα drag and drop ανανέωνα ότι ήθελα στο play music.

Το sar του iphone x παραμενει υψηλο οπως βλεπω (εντος οριων εννοειται). Αυτο πως και δε το "δουλευει" η apple, μιας και ειναι κριτηριο για πολλους, εχει ψαξει κανεις; Ασχετα αν καποιοι οπως και γω το προσπερναμε, με handsfree κτλ (αυτος ισως ειναι και ο λογος)..

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τοχα θέσει και σε αλλο φορουμ οπου παλι αδιαφορο περασε. Οποτε μαλλον για αυτο δεν ασχολειται καν και η απλ. Οι λιγοι που το κοιταμε χρησιμοποιουμε κανα handfree κτλ, γενικα βλεπω κοσμο με κολλημενα iphone στα αυτια. Τελος ο μονολογος. :ADFADF1:

Ενδιαφέρον άρθρο περί FaceID:

With Face ID, since you’re usually looking at your phone when an authentication event occurs, the iPhone X can scan your face as soon as you initiate the task that needs authentication, so it doesn’t need to ask you to do anything additional. And the iPhone X does this constantly. Here are examples I’ve discovered so far:

Notifications, by default, don’t show details on the Lock screen until you look at the iPhone X. This is my favorite new feature since it improves security with little usability impact. (However, if you prefer being able to read notifications when your iPhone is sitting on the table in front of you, change Settings > Notifications > Show Previews to Always or Never.)

I always disable Control Center on the Lock screen for security reasons, but now just looking at my iPhone X unlocks it so I can use Control Center. You can disable lots of other features on the Lock screen now too — look under Allow Access When Locked in Settings > Face ID & Passcode.

Safari now optionally uses Face ID before filling in passwords on Web sites. Previously, even with Touch ID, they filled automatically if the iPhone was unlocked. That’s enabled by default in Settings > Face ID & Passcode. Many third-party apps, such as 1Password, can also use Face ID for authentication.

Apple Pay and the App Store now authenticate with Face ID without prompting you for separate authentication actions.

Apps can authenticate as you open them. This is where I believe Face ID is a bit slower than Touch ID, but it still feels faster because I don’t need to touch the Home button.

In short, Face ID allows your iPhone X to authenticate you under nearly every circumstance you need without requiring any action other than looking at the screen, which you’ll do anyway.

Καλησπέρα , ήθελα να ρωτήσω , αλλάζει ο ήχος ειδοποιήσεις από τις Γνωστοποιήσεις ; Προσπαθώ να το βρω αλλά δεν μπορώ !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κατεβάστε το Shadows Remain. Φοβερό AR demo, πολύ δυνατά γραφικά (για AR πάντα), πιθανώς κάποιου είδους στόρυ (δεν έφτασα ως εκεί ακόμα), και, μετά από 4-5 λεπτά παιχνιδιού κάνει και το X μια εξαιρετική σόμπα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα... :flipout:

Πέρα απ'την πλακα... μετά από κοντά 2 βδομάδες, έχω παρατηρήσει ότι ζεσταίνεται σε συγκεκριμένες φάσεις, και κυρίως φυσικά όταν τρέχει απαιτητικά πράγματα, όπως ΑR ή στα Scenes του Clips που αλλάζει δυναμικό φόντο (άρα πάλι κάποιου είδους AR). Ζεσταίνεται σαφέστατα (το νιώθεις πολύ ζεστό κι απ'τη θήκη), αλλά εκεί που αρχίζεις να ανησυχείς, το βλέπεις ότι ΜΑΛΛΟΝ ισορροπεί κάπως σε κάποια ψηλά μεν, νορμάλ δε, όρια και δε συνεχίζει. Ελπίζω.:D

Και με απλή κάμερα χρήση το'χω πετύχει να ζεσταίνει σχετικά, αν και δοκίμασα επί τούτου 4Κ/30 βίντεο επί 6 λεπτά και δεν κατάλαβε τίποτα. Ίσως να έχει σχέση και με το real time εφέ του πόρτραιτ mode (που προφανώς ζορίζει επεξεργαστή).

Πιθανώς σε κάποιο βαθμό να στρώσει με updates (που ίσως ρίξουν λίγο τον υπολογιστικό φόρτο), αλλά μάλλον είναι και κατασκευαστικό το θέμα (μικρό πάχος, γυαλί και μηδέν εξαερισμός).

Last edited:
Κατεβάστε το Shadows Remain. Φοβερό AR demo, πολύ δυνατά γραφικά (για AR πάντα), πιθανώς κάποιου είδους στόρυ (δεν έφτασα ως εκεί ακόμα), και, μετά από 4-5 λεπτά παιχνιδιού κάνει και το X μια εξαιρετική σόμπα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα... :flipout:

Πέρα απ'την πλακα... μετά από κοντά 2 βδομάδες, έχω παρατηρήσει ότι ζεσταίνεται σε συγκεκριμένες φάσεις, και κυρίως φυσικά όταν τρέχει απαιτητικά πράγματα, όπως ΑR ή στα Scenes του Clips που αλλάζει δυναμικό φόντο (άρα πάλι κάποιου είδους AR). Ζεσταίνεται σαφέστατα (το νιώθεις πολύ ζεστό κι απ'τη θήκη), αλλά εκεί που αρχίζεις να ανησυχείς, το βλέπεις ότι ΜΑΛΛΟΝ ισορροπεί κάπως σε κάποια ψηλά μεν, νορμάλ δε, όρια και δε συνεχίζει. Ελπίζω.:D

Και με απλή κάμερα χρήση το'χω πετύχει να ζεσταίνει σχετικά, αν και δοκίμασα επί τούτου 4Κ/30 βίντεο επί 6 λεπτά και δεν κατάλαβε τίποτα. Ίσως να έχει σχέση και με το real time εφέ του πόρτραιτ mode (που προφανώς ζορίζει επεξεργαστή).

Πιθανώς σε κάποιο βαθμό να στρώσει με updates (που ίσως ρίξουν λίγο τον υπολογιστικό φόρτο), αλλά μάλλον είναι και κατασκευαστικό το θέμα (μικρό πάχος, γυαλί και μηδέν εξαερισμός).

Η φωτογραφική του τι λέει και το video; Έχω δει κάτι video που δείχνουν απίστευτα αποτελέσματα, αλλά σε πραγματική χρήση πως σου φαίνεται;