[Επίσημο] iPhone X

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Η φωτογραφική του τι λέει και το video; Έχω δει κάτι video που δείχνουν απίστευτα αποτελέσματα, αλλά σε πραγματική χρήση πως σου φαίνεται;

Είναι εξαιρετική και η μόνη που δίνει προς το παρόν 4Κ 60fps.

Κατεβάστε το Shadows Remain. Φοβερό AR demo, πολύ δυνατά γραφικά (για AR πάντα), πιθανώς κάποιου είδους στόρυ (δεν έφτασα ως εκεί ακόμα), και, μετά από 4-5 λεπτά παιχνιδιού κάνει και το X μια εξαιρετική σόμπα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα... :flipout:

Πέρα απ'την πλακα... μετά από κοντά 2 βδομάδες, έχω παρατηρήσει ότι ζεσταίνεται σε συγκεκριμένες φάσεις, και κυρίως φυσικά όταν τρέχει απαιτητικά πράγματα, όπως ΑR ή στα Scenes του Clips που αλλάζει δυναμικό φόντο (άρα πάλι κάποιου είδους AR). Ζεσταίνεται σαφέστατα (το νιώθεις πολύ ζεστό κι απ'τη θήκη), αλλά εκεί που αρχίζεις να ανησυχείς, το βλέπεις ότι ΜΑΛΛΟΝ ισορροπεί κάπως σε κάποια ψηλά μεν, νορμάλ δε, όρια και δε συνεχίζει. Ελπίζω.:D

Και με απλή κάμερα χρήση το'χω πετύχει να ζεσταίνει σχετικά, αν και δοκίμασα επί τούτου 4Κ/30 βίντεο επί 6 λεπτά και δεν κατάλαβε τίποτα. Ίσως να έχει σχέση και με το real time εφέ του πόρτραιτ mode (που προφανώς ζορίζει επεξεργαστή).

Πιθανώς σε κάποιο βαθμό να στρώσει με updates (που ίσως ρίξουν λίγο τον υπολογιστικό φόρτο), αλλά μάλλον είναι και κατασκευαστικό το θέμα (μικρό πάχος, γυαλί και μηδέν εξαερισμός).

έχω την εντύπωση ότι σε τέτοιες περιπτώσεις (όχι μόνο το συγκεκριιμένο πρόγραμμα, ούτε μόνο το συγκεκριμένο κινητό) είναι καλύτερα να μην έχουμε θήκη φορεμένη

έχω την εντύπωση ότι σε τέτοιες περιπτώσεις (όχι μόνο το συγκεκριιμένο πρόγραμμα, ούτε μόνο το συγκεκριμένο κινητό) είναι καλύτερα να μην έχουμε θήκη φορεμένη

Πιθανώς αλλά... με το γυαλί και το σχήμα του Χ, τo grip χωρίς θήκη εξακολουθεί να'ναι λες και κρατάς σαπούνι. Θα έλεγα ακόμα χειρότερο κι απ'τα 6/6s! Ήδη μου γλύστρισε μέσα στα 30 δευτερόλεπτα που το'χα εκτός για να παρατηρήσω τις διαφορές σε θερμοκρασίες (ευτυχώς πάνω σε τραπέζι από ύψος 10cm και δεν είχαμε δράματα, ευτυχώς ούτε ίχνος γρατζουνιάς :D ).

Η σιλικονάτη της Apple πάρα πολύ μ'αρέσει στο grip που δίνει, βασικά το πρότιμω ακόμα και χωρίς να σκεφτώ θέματα ασφαλείας. Το κακό είναι ότι μαζεύει τρελό χνούδι σε τσέπες.

30 και όχι 60;

Τι έγινε, δεν μας φτάνουν τα 64 Gb;

:devil-smiley-029:

LOL!!

Τα 60p δεν τα μπορώ με τίποτα, τα χρησιμοποιώ μόνο όταν εχω στο μυαλό μου να ρίξω την ταχύτητα στο post για slow εφέ. Καλά λες πάντως, εκεί θα'πρεπε να δω αν ανεβάζει θερμοκρασίες...

Γιατί να μην τραβας όμως σε 60 και να ρίχνεις ταχύτητα οπου επιθυμείς; Το ανάποδο είναι που δεν γίνεται.

Επιτελους το Spotify υποστηρίζει τις διαστάσεις οθόνης του Χ!

Εμένα παρόλο π έκανα και ενημέρωση ακόμα το ίδιο μ δείχνει όπως το Tapatalk !! Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιατί να μην τραβας όμως σε 60 και να ρίχνεις ταχύτητα οπου επιθυμείς; Το ανάποδο είναι που δεν γίνεται.

Για κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει στο 1% των πλάνων, too much effort!

Αλλά φυσικά χαίρομαι που υπάρχει σαν επιλογή, για αυτό το 1%.

Last edited:
Η φωτογραφική του τι λέει και το video; Έχω δει κάτι video που δείχνουν απίστευτα αποτελέσματα, αλλά σε πραγματική χρήση πως σου φαίνεται;

Εξαιρετικά και τα δυο, μια μικρή ένσταση για το vertical distortion στην wide camera. Είναι προφανως φυσικό επακόλουθο του wide φακού, ομως έχω την αίσθηση ότι ίσως είναι λίγο πιο έντονη από το 6s. Έχω παρατηρήσει δηλαδή ότι μου φαίνεται πιο συχνά ότι χρειάζεται να παίξω με lens correction. Ίσως όμως να είναι και placebo, επειδή ως καινούριο το ψειρίζω.

Εμένα παρόλο π έκανα και ενημέρωση ακόμα το ίδιο μ δείχνει όπως το Tapatalk !! Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ;

Περίεργο,

εμενα μου το δείχνει κανονικά

Attachments

• IMG_6655.jpg
    IMG_6655.jpg
    43.1 KB · Views: 113
Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Για κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει στο 1% των πλάνων, too much effort!

Αλλά φυσικά χαίρομαι που υπάρχει σαν έπλπγη, για αυτό το 1%.

Τραβας κινηματογραφικά, ε;
Πάντως για καθημερινή χρήση, ειδικά με παιδιά, δεν παίζεται το 60fps. Στο iphone 7 δεν τραβούσα ποτε σε 4Κ λόγω αυτού.

Για πέστε μας λοιπόν μιας και παίζετε με το κινητό καμιά δεκαριά ημέρες..
Πώς σας φαίνεται γενικά; Συνηθίσατε τα νεα gestures?
Βρίσκω το 64άρι space grey σε διαθεσιμότητα και είμαι με 200άρι icloud και apple music ετήσιο οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα χωριτηκότητας.
Γυρνάτε πίσω στο 7 ή 8 plus ή το μέγεθος του Χ απλά είναι άπαιχτο?

ΥΓ. Απαντήσεις παρακαλώ πολύ απο τους κατόχους της συσκευής και όχι απο τα trolls! :p

Plus δεν είχα ποτέ μου λόγω μεγέθους. Προφανώς η αναβάθμιση σε real estate οθόνης σε σχέση με τα απλά 6-8 είναι χαώδης.

Τα gestures τα συνηθίζεις μέσα σε λίγες ώρες, και δε γυρνάς με τίποτα πίσω στο Touch ID. Ήδη χαλιέμαι πολύ στο iPad που πρέπει να βάζω δάχτυλο (no pun intended )

δε γυρνάς με τίποτα πίσω στο Touch ID. Ήδη χαλιέμαι πολύ στο iPad που πρέπει να βάζω δάχτυλο (no pun intended )

Τελικά με το faceid δεν χρειάζεται να κανεις swipe για να ξεκλειδώσει;

Τελικά με το faceid δεν χρειάζεται να κανεις swipe για να ξεκλειδώσει;

Party pooper

Ξεκλειδώνει αλλά μόνο για να δεις notifications. Για να πας στη home screen προφανώς θες swipe

Αυτό που θα απογειώσει τελείως την εμπειρία χρήσης θα είναι σε επόμενη αναβάθμιση να προσθέσουν επιλογή που να μπορείς να πας στο home screen με swipe up οπουδήποτε στην οθόνη, τουλάχιστον όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο.

Περίεργο,

εμενα μου το δείχνει κανονικά

Ok τελικά. Είχα 2 ενημερώσεις απανωτά για το Spotify τώρα είναι ένταξη και σε μένα. Γέμισε η οθόνη ! Περιμένουμε και το Tapatalk

Plus δεν είχα ποτέ μου λόγω μεγέθους. Προφανώς η αναβάθμιση σε real estate οθόνης σε σχέση με τα απλά 6-8 είναι χαώδης.

Τα gestures τα συνηθίζεις μέσα σε λίγες ώρες, και δε γυρνάς με τίποτα πίσω στο Touch ID. Ήδη χαλιέμαι πολύ στο iPad που πρέπει να βάζω δάχτυλο (no pun intended )

Το αυτό

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Περιμένουμε και το Tapatalk

Ποτέ ομως... Τοχουν κανα μήνα χωρίς ειδοποιήσεις, μαλλον τοχουν παρατησει...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Υπάρχει κάτι άλλο για φόρουμ όπως το Tapatalk? Και εγώ το βλέπω σαν να το παρατήσαν