[Επίσημο] iPhone X

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Υπάρχει κάτι άλλο για φόρουμ όπως το Tapatalk? Και εγώ το βλέπω σαν να το παρατήσαν

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπα... Για browser μας βλεπω αν δεν αλλαξει κατι.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μια χαρά Tapatalk εμένα μόλις έβγαλε update για Android

send from my nexus 5 using Tapatalk

Απο περιεργεια οι προσωπικες ειδοποιησεις σε android λειτουργουν; Σε ios οχι...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Οι γκρινιάρηδες θα έπρεπε να λέγετε και όχι apple corner (sorry Mike)

Είναι στις σκέψεις μου να την προτείνω την αλλαγή της κατηγορίας, γιατί πράγματι μόλις βγαίνει κάτι από την apple, γίνεται χαμός κ έχουμε τα ίδια κ τα ίδια...:Banane0: :music-smiley-005: :award: Λες κ αν θέλαμε να πάρουμε συσκευή Android, δεν θα το κάναμε. Εδώ πήρα ένα hudl 2 Android ταμπλετ με παρά πολύ καλά hardware χαρακτηριστικά κ κάθε 3,4 restart βγάζει μήνυμα για google process has stopped responding στο ξεκλείδωμα κ στρώνει μετά από αλλά 1,2 restart. Αλλά ξέρω, εγώ φταίω! :grinning-smiley-043

Tablet από supermarket και αναρωτιέσαι γιατί έχει θέματα? Επειδή υπάρχουν και φτηνά android, δεν σημαίνει ότι κάνουν ότι και τα πιο ακριβά. Το ίδιο θα γινόταν εάν έβγαζε και η @pple (λέμε και καμία παπαριά) φτηνό Ipad. Και όχι δεν είναι θέμα software. Μια χαρά σκοτώνει όλα τα παλιά της μηχανάκια με κάθε update. Και τα παλιά της μηχανάκια είναι ουσιαστικά το ανάλογο του φτηνού android, αλλά πολύ πιο ακριβά.

Τα έχουμε πει ξανά, αν έβγαζε ΜΟΝΟ η google συσκευές όπως η apple, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Τώρα έχεις εκατοντάδες κατασκευαστες π απλά κάνουν οτι θέλουν για να ρίξουν το κόστος (αστοχίες, ασυμβατοτητες, ποιότητα)
Δώσε iOS σε 3rd party ΟΕΜ και εκεί να δεις γλέντια μετά.... χειρότερα..

Αυτό ακριβώς είναι, θέμα παραμετροποίησης software (πρόβλημα που δεν έχει η Apple)
Όχι δεν είναι. Το IOS είναι ένα τραγικά απαρχαιωμένο κλειδωμένο λογισμικό με τεράστιες ελλείψεις και απαράδεκτο να έχει θέματα όταν είναι custom made για συγκεκριμένες συσκευές. Επειδή είναι κλειδωμένο είναι και απλό στην χρήση. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό λογισμικό.

Sent using Tapatalk

Αυτό που είπα είναι ότι για τα φτηνά Android που έχουν θέματα πιθανοτατα δεν ευθύνεται το hardware αλλά η μη παραμετροποίηση του software

Αλλά επειδή διακρίνω μια ελαφρά υπερβολή 😋
Το IOS είναι ένα τραγικά απαρχαιωμένο κλειδωμένο λογισμικό με τεράστιες ελλείψεις.....δεν σημαίνει ότι είναι καλό λογισμικό.

Sent using Tapatalk

ας το αφήσουμε καλύτερα 😉

Όχι δεν είναι. Το IOS είναι ένα τραγικά απαρχαιωμένο κλειδωμένο λογισμικό με τεράστιες ελλείψεις και απαράδεκτο να έχει θέματα όταν είναι custom made για συγκεκριμένες συσκευές. Επειδή είναι κλειδωμένο είναι και απλό στην χρήση. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό λογισμικό.

Sent using Tapatalk

Πάντα τα αντίγραφα πρωτότυπων λογισμικών είναι και πιο ξεκλείδωτα ώστε να δώσουν την αίσθηση του διαφορετικού, προσθέτουν δε και κάποιες μη απαραίτητες λειτουργίες παραπάνω ως κερασάκι. Αυτό συνέβη και με το αντίγραφο του ios, android.

Αυτό που είπα είναι ότι για τα φτηνά Android που έχουν θέματα πιθανοτατα δεν ευθύνεται το hardware αλλά η μη παραμετροποίηση του software

Αλλά επειδή διακρίνω μια ελαφρά υπερβολή 😋

ας το αφήσουμε καλύτερα 😉

Πάντα τα αντίγραφα πρωτότυπων λογισμικών είναι και πιο ξεκλείδωτα ώστε να δώσουν την αίσθηση του διαφορετικού, προσθέτουν δε και κάποιες μη απαραίτητες λειτουργίες παραπάνω ως κερασάκι. Αυτό συνέβη και με το αντίγραφο του ios, android.

Δεν το συνεχίζω, από αυτά που γράφετε, φαίνεται το πόσο κολλημένοι είστε. Δεν πειράζει, μείνετε με το προβληματικό λογισμικό για παιδάκια και άστε εμάς να "ταλαιπωρούμαστε" με το αντί(χαχαχα)γραφο.

Δεν το συνεχίζω, από αυτά που γράφετε, φαίνεται το πόσο κολλημένοι είστε. Δεν πειράζει, μείνετε με το προβληματικό λογισμικό για παιδάκια και άστε εμάς να "ταλαιπωρούμαστε" με το αντί(χαχαχα)γραφο.

Eγώ τηλέφωνο android έχω, την ξέρω καλά την ταλαιπωρία που περιγράφεις μιας και την ζω καθημερινά. Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν την αγορά iphone, και να μου επέτρεπαν δηλαδή 800 και 1000 ευρώ δεν τα δίνω για τηλέφωνο.

Και μόνο απο τους χαρακτηρισμούς και το ύφος σου, είναι εμφανέστατο ποιος είναι ο κολλημένος 😉

Eγώ τηλέφωνο android έχω, την ξέρω καλά την ταλαιπωρία που περιγράφεις μιας και την ζω καθημερινά. Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν την αγορά iphone, και να μου επέτρεπαν δηλαδή 800 και 1000 ευρώ δεν τα δίνω για τηλέφωνο.

Με 2 λόγια, μάλλον μιλάς χωρίς να ξέρεις, από την στιγμή που δεν χρησιμοποιείς IOS. Να σε δω τότε τι θα πεις με όλα τα τεράστια προβλήματα του και την ανικανότητα να κάνει και το πιο απλό πράγμα, εάν δεν γουστάρει η μαμά @pple. Επίσης, δεν μας είπες τι android έχεις. Αφού δεν δίνεις τα λεφτά για iphone, δεν φαντάζομαι να έχεις πάρει και κάποιο top.

Με 2 λόγια, μάλλον μιλάς χωρίς να ξέρεις, από την στιγμή που δεν χρησιμοποιείς IOS. Να σε δω τότε τι θα πεις με όλα τα τεράστια προβλήματα του και την ανικανότητα να κάνει και το πιο απλό πράγμα, εάν δεν γουστάρει η μαμά @pple. Επίσης, δεν μας είπες τι android έχεις. Αφού δεν δίνεις τα λεφτά για iphone, δεν φαντάζομαι να έχεις πάρει και κάποιο top.

Ημουν χρήστης του iphone 3gs και 4 για πολλά χρόνια (7?), άρα ξέρω τι εστι ios. Οταν χρειάστηκε να αλλάξω τηλέφωνο διαπίστωσα ότι με τα max 300 ευρώ που διέθετα δεν μπορούσα να αγοράσω iphone. Αγόρασα μετά από ψάξιμο και 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες ένα xiaomi mi5s. Την κάνω την δουλειά μου μια χαρά, με την γνωστή ταλαιπωρία android που ανέφερες βέβαια. Απλά το ios είναι έτη φωτός μπροστά (οπως συμβαίνει με τα περισσότερα πρωτότυπα λογισμικά), δεν έχω λόγο να μην το δηλώσω ως χρήστης και των δυο επικρατέστερων λογισμικών...επειδή απλά τυγχάνει να αυτή τη στιγμή να είμαι χρήστης του android.

Και μόνο απο τους χαρακτηρισμούς και το ύφος σου, είναι εμφανέστατο ποιος είναι ο κολλημένος 😉

Χαρακτηρισμούς? Επειδή είπα κολλημένοι? Έλεος. Από εκεί και πέρα, εάν θέλεις ευχαρίστως να σου δώσω πολλά παραδείγματα γιατί έχω δίκιο, αλλά δεν είναι το νήμα και η ώρα.

Ημουν χρήστης του iphone 3gs και 4 για πολλά χρόνια (7?), άρα ξέρω τι εστι ios. Οταν χρειάστηκε να αλλάξω τηλέφωνο διαπίστωσα ότι με τα max 300 ευρώ που διέθετα δεν μπορούσα να αγοράσω iphone. Αγόρασα μετά από ψάξιμο και 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες ένα xiaomi mi5s. Την κάνω την δουλειά μου μια χαρά, με την γνωστή ταλαιπωρία android που ανέφερες βέβαια. Απλά το ios είναι έτη φωτός μπροστά (οπως συμβαίνει με τα περισσότερα πρωτότυπα λογισμικά), δεν έχω λόγο να μην το δηλώσω ως χρήστης και των δυο επικρατέστερων λογισμικών...επειδή απλά τυγχάνει να αυτή τη στιγμή να είμαι χρήστης του android.

Το IOS του 3gs με το σημερινό είναι η μέρα με την νύχτα. Όπως επίσης οι ανάγκες του κόσμου μετά από τόσα χρόνια. Το IOS από την ημέρα που βγήκε πάει προς τα πίσω, αντί μπροστά. Χρησιμοποιώ και τα 2 λογισμικά καθημερινά και αυτά που τραβάω με το IOS, δεν τα είχα ποτέ με το android. Είναι τόσο καλύτερο για έναν χρήστη (και όχι κάποιον που θέλει απλά να παίζει με φωτογραφίες) που δεν υπάρχει καμία σύγκριση.
Αλλά επειδή πρέπει η @pple να βγάζει λεφτά, μας λένε ότι το κόστος είναι το λογισμικό.
Μάλιστα, θα πληρώσω 1200 και 1500 για να μπορώ να στέλνω ένα σκ@τό με τις εκφράσεις που κάνω. Τι φοβερά πρωτότυπη και χρήσιμη λειτουργία.