[Επίσημο] iPhone X

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Poll: πόσα άχρηστα screenshots κάνετε την ημέρα λόγω του εργονομικού θαύματος του συνδυασμού των δυο κουμπιών αντιδιαμετρικά τις οθόνης; :BDGBGDB55:

Εγώ κάθε μέρα στ'αμάξι τουλάχιστον ένα (αφού συνήθως το αφήνω στη θήκη του ποτηριού όρθιο).

Ένα την ημέρα σίγουρα. Το έγραψα άλλωστε πιο πριν...

Όπως αναφέρει το έμπειρο AppleInsider, o γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo τονίζει ότι οι κινέζοι οπαδοί της μάρκας πιστεύουν πώς στη χρήση του το iPhone X έχει μικρότερη επιφάνεια οθόνης από το iPhone 8 Plus και πως η επετειακή συσκευή της Apple σημειώνει μια σημαντική μείωση πωλήσεων. Έτσι, προβλέπει πως η Apple είναι πολύ πιθανό να κρατήσει ζωντανή την παραγωγή του iPhone X μέχρι το καλοκαίρι, αφού το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει τρία νέα μοντέλα, αντικαθιστώντας πλήρως το iPhone X που θα σταματήσει να κατασκευάζεται από την εταιρεία.

Τέλος εποχής για το iPhone X; ...http://www.lifo.gr/now/digital-life/177534/telos-epoxis-gia-to-iphone-x

From October to December, iPhone 7 and iPhone 7 Plus accounted for about a quarter of all sales.The mix also features the iPhone 6S, iPhone 6S Plus, and iPhone SE. Surprisingly the SE accounted for a larger percentage of sales than it did in the same period of 2016.According to CIRP, the reasons why the iPhone X couldn't match the 2016 flagships is the late release date and the significantly higher price point.

2017 iPhone trio only accounted for 61% of Apple smartphone in Q4...https://www.gsmarena.com/trio_iphones_account_61_percent_smartphone_sales_us-news-29263.php

Ναι...το διάβασα και περίμενα κάποιος να το ανεβάσει...
αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω θα σημαίνει απλά ότι δεν πήγε καλά εμπορικά...δεν σημαίνει ότι δεν είναι κορυφαίο μοντέλο...πολλά κορυφαία προιόντα απέτυχαν εμπορικά, χωρίς να σημαίνει τίποτα αυτό για τους κατόχους τους και την εμπειρία χρήσης που πρόσφεραν

Πάντως μετά από τρεις μήνες χρήσης μπορώ να πω ότι το έχω ευχαριστηθεί όσο κανένα τηλέφωνο ως σήμερα. Είναι ταχύτατο, μικρό, αλλά με χορταστική και ποιοτικότατη οθόνη, αρκετά καλή μπαταρία (μιας μερας με γεμάτη χρήση) και εξαιρετική (ο,τι καλύτερο υπάρχει σε κινητό) κάμερα.

Η μοναδική σοβαρή ένσταση μου είναι προφανώς η τιμή, αλλά τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά, είναι φουσκωμένη όπως είναι φουσκωμένη σε κάθε super premium προϊόν (από Mercedes μέχρι Magnepan). Όποτε ο καθένας αποφασίζει με βάση τις προτεραιότητες του.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

....καλημέρα...
χρήσιμο το μήνυμά σου Maestro...που στη ουσία επικυρώνει το μήνυμά μου...
Θα ήθελα να συμπληρώσω επίσης και κάτι ακόμα: αν επιβεβαιωθούν αυτές οι αρνητικές προβλέψεις, η μαρκετίστικη πολιτική της Apple να δημιουργήσει μια υπέρ-premium κατηγορία απέτυχε(προς στιγμή τουλάχιστον)....γιατί η τιμή του Χ από το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας βγήκε( σε πολυεθνική δουλεύω που παράγει και πουλά προϊόντα σε όλο το πλανήτη...τα ίδια κάνουμε...)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

....καλημέρα...
χρήσιμο το μήνυμά σου Maestro...που στη ουσία επικυρώνει το μήνυμά μου...
Θα ήθελα να συμπληρώσω επίσης και κάτι ακόμα: αν επιβεβαιωθούν αυτές οι αρνητικές προβλέψεις, η μαρκετίστικη πολιτική της Apple να δημιουργήσει μια υπέρ-premium κατηγορία απέτυχε(προς στιγμή τουλάχιστον)....γιατί η τιμή του Χ από το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας βγήκε( σε πολυεθνική δουλεύω που παράγει και πουλά προϊόντα σε όλο το πλανήτη...τα ίδια κάνουμε...)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν νομιζω οτι απετυχε η "υπερ-premium" κατηγορία. Καλά πρεπει να πούλησε το Χ. (αλήθεια, συγκριτικα με το Note 8 ξερουμε πως πηγε σε πωλήσεις? )
Το θεμα ειναι οτι χαντάκωσε τα υπολοιπα (ειδικα το απλο 8αρι πρεπει να εχει πατώσει συγκριτικά με το αντιστοιχο 7).

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Δεν νομιζω οτι απετυχε η "υπερ-premium" κατηγορία. Καλά πρεπει να πούλησε το Χ. (αλήθεια, συγκριτικα με το Note 8 ξερουμε πως πηγε σε πωλήσεις? )
Το θεμα ειναι οτι χαντάκωσε τα υπολοιπα (ειδικα το απλο 8αρι πρεπει να εχει πατώσει συγκριτικά με το αντιστοιχο 7).

μπορεί....εγώ διαβάζω για ανάπτυξη 5% φέτος γενικά..όταν οι ανταγωνιστές έχουν θέμα....

ας δούμε τα στοιχεία που θα ανακοινώσουν

Εγώ πάλι είμαι σίγουρος πως θα σκίσει στις πωλήσεις παγκοσμίως (εκτος και για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν πήγε καλα στην Κινα). Θα μας λυθούν οι απορίες στα επόμενα οικονομικά αποτελέσματα τριμηνου.

Δεν κατάλαβα πάντως την πρόταση του άρθρου "η Apple είναι πολύ πιθανό να κρατήσει ζωντανή την παραγωγή του iPhone X μέχρι το καλοκαίρι, αφού το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει τρία νέα μοντέλα, αντικαθιστώντας πλήρως το iPhone X που θα σταματήσει να κατασκευάζεται από την εταιρεία."
Μα κάθε χρόνο το ίδιο κάνει, βγάζει νέο μοντέλο είτε κρατώντας το παλιο για λίγο ακόμα σε κυκλοφορία με χαμηλότερη τιμή, είτε αποσύροντας το όπως πέρυσι με το 7αρι.
Ίσως απλα του χρόνου να βγάλει όλα τα iphones (μικρο, μεσαιο, μεγάλο) στο στυλ του Χ, με faceid και χωρίς bezels.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Δεν κατάλαβα πάντως την πρόταση του άρθρου "η Apple είναι πολύ πιθανό να κρατήσει ζωντανή την παραγωγή του iPhone X μέχρι το καλοκαίρι, αφού το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει τρία νέα μοντέλα, αντικαθιστώντας πλήρως το iPhone X που θα σταματήσει να κατασκευάζεται από την εταιρεία."
Μα κάθε χρόνο το ίδιο κάνει, βγάζει νέο μοντέλο είτε κρατώντας το παλιο για λίγο ακόμα σε κυκλοφορία με χαμηλότερη τιμή, είτε αποσύροντας το όπως πέρυσι με το 7αρι.
Ίσως απλα του χρόνου να βγάλει όλα τα iphones (μικρο, μεσαιο, μεγάλο) στο στυλ του Χ, με faceid και χωρίς bezels.

Εννοει οτι δε θα υπαρχει στην γραμμη παραγωγης, οπως ειχε κανει με το πλαστικο 5c αν θυμαμαι καλα. Το 7αρι πωλειται επισημα ακομη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone X

Εννοει οτι δε θα υπαρχει στην γραμμη παραγωγης, οπως ειχε κανει με το πλαστικο 5c αν θυμαμαι καλα. Το 7αρι πωλειται επισημα ακομη.

Ok, και έτσι να είναι, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για την apple. Εκτος από το 5c, το έκανε και με το 5αρι και το original Iphone το πρώτο.

όπως και να έχει εμάς σαν καταναλωτές-χρήστες δεν μας ενδιαφέρουν αυτά-κατά τη γνώμη μου...καλή η πληροφόρηση,αλλά μέχρι εκεί...
είναι κορυφαίο μηχάνημα???...ΕΙΝΑΙ!!!....δικαιολογεί τα χρήματά του???...υποκειμενικό......
αν είμασταν μέτοχοι της Apple να το συζητούσαμε,γιατί τώρα πιθανόν να κερδίζαμε ή να χάναμε χρήματα....
ας περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα...

όπως και να έχει εμάς σαν καταναλωτές-χρήστες δεν μας ενδιαφέρουν αυτά-κατά τη γνώμη μου...καλή η πληροφόρηση,αλλά μέχρι εκεί...
είναι κορυφαίο μηχάνημα???...ΕΙΝΑΙ!!!....δικαιολογεί τα χρήματά του???...υποκειμενικό......
αν είμασταν μέτοχοι της Apple να το συζητούσαμε,γιατί τώρα πιθανόν να κερδίζαμε ή να χάναμε χρήματα....
ας περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα...

Μα από ότι διαβάζω και το παραπάνω άρθρο παρερμήνευσε τα λεγόμενα του Kuo για να δημιουργήσει προφανώς clickbate headline.

Μα από ότι διαβάζω και το παραπάνω άρθρο παρερμήνευσε τα λεγόμενα του Kuo για να δημιουργήσει προφανώς clickbate headline.

μα...κάτι "περίεργο" μου μύριζε (δε πολυαχολήθηκα)..γι αυτό σκέφτομαι: ας βγουν τα επίσημα και τα λέμε....

Μια χαρα κραταει σχεδόν κάθε χρονο τα προηγουμενα μοντελα σε παραγωγη.

Αυτό που λεει το αρθρο είναι ότι το Χ δεν θα το κρατησει (για διαφορους λόγους).

Πιθανολογώ ότι ο βασικότερος θα είναι η 2η γενιά faceID.

Μετά από καποιες εβδομάδες χρησης, εχω καταλήξει ότι το faceID είναι η αχίλλειος πτέρνα του Χ.

Δεν είναι ότι δεν δουλευει αλλά δουλεύει σαφως χειρότερα από το touchID, όντας ανά διαστήματα εκνευριστικό (πχ επιβεβαιωσα ότι το συνηθες fail είναι όταν το σηκώνεις και είσαι εν κινήσει - κάτι πολύ σπαστικό πχ όταν εισαι στο δρόμο όπου είναι και από τις περιπτώσεις που το χρειάζεσαι περισσότερο).

Επίσης είναι μεν turbo αλλά βλέπω ότι τα κολλήματά του τα κάνει αρκετά συχνά.

Πχ πολλές φορές μου κολλάει η κάμερα (την ανοίγεις και μένει με παγωμένη εικόνα από μερικά δευτερόλεπτα έως και μόνιμα (και θελει restart)) ή κρεμάει το mail app.

Τα παραπάνω τα εχω συναντήσει κατά καιρούς σε διάφορα iPhone οποτε είναι προφανές ότι είναι προβλήματα του iOS (το οποιο όσο παει και όσο εμπλουτίζεται με δυνατότητες αρχίσει να εχει προβλήματα τύπου Windows).

Όταν δίνεις 1.100-1.400 Ευρω για ένα κινητό περιμενεις να είναι άψογο και όχι να έχεις προβλήματα σαν τα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα πιθανότατα είναι είναι καλύτερο από οτιδήποτε άλλο εκεί έξω (ειδικά για κάποιον που θελει το iOS) αλλά ακόμα κι ετσι δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα την διπλάσια τιμή από τον ανταγωνισμό (ειδικά σε αυτά τα επίπεδα τιμής - άλλο δλδ είναι η διπλάσια τιμή να είναι από 100->200 και άλλο 500-600 -> 1.400).

δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα την διπλάσια τιμή από τον ανταγωνισμό (ειδικά σε αυτά τα επίπεδα τιμής - άλλο δλδ είναι η διπλάσια τιμή να είναι από 100->200 και άλλο 500-600 -> 1.400).

Μη πας στον ανταγωνισμο, το περσινο 7αρι εχει μιση τιμη απο το 10. Βγαλε με αυτη τη συγκριση τα συμπερασματα σου. Ονειρικη απλ.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone X

Μη πας στον ανταγωνισμο, το περσινο 7αρι εχει μιση τιμη απο το 10. Βγαλε με αυτη τη συγκριση τα συμπερασματα σου. Ονειρικη απλ.

εεεε.....από τη πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει το θέμα της τιμής....τώρα αν στη χρήση έχει τα θέματά του τι να πω...

Και οι ανταγωνιστές ξεκινάνε τα flagships τους σε αντίστοιχες τιμές με Apple, απλα στην πορεια δεν μπορούν να τις διατηρήσουν και αρχίζουν τις εκπτώσεις.
Νομος προσφοράς-ζήτησης boys...

Last edited: