[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

Μόλις παρέλαβα και εγώ
d9700123ee5b5dad3b84c88ff28d0a2f.jpg

Για φωτό έχουμε Adobe Lightroom, Snapseed και τη καλύτερη όλων affinity photo.

Για βίντεο άρχισε με το iMovie και αν δε σου φτάνει πας στο LumaFusion.

Για τράβηγμα βίντεο με καλύτερη ποιότητα και πολλές σ άλλες δυνατότητες το filmic pro.
Έχουμε λινκ για το affinity photo?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Θα ήθελα να επισημάνω τον Ήχο νομίζω είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε συσκευή ποτέ ! Πολύ γεμάτος και δυνατός !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θα ήθελα να επισημάνω τον Ήχο νομίζω είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε συσκευή ποτέ ! Πολύ γεμάτος και δυνατός !

Όντως παίζει εντυπωσιακά καλά για κινητό, χωρίς φυσικά να έχει μπάσο.

Δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε xs k xs max λόγο όγκου , αλλά μου φαίνεται τεράστια διαφορά με το X που είχα ο ηχος. Παλια έβαζα τα AirPods τώρα νομίζω θέλουν αναβάθμιση αυτά Καλορίζικο κι από μένα

Χθες χάζεψα λίγο το Max σε ένα κατάστημα

Η αναλογία οθόνης / σώματος σαφώς το κάνει πολύ λιγότερο παντόφλα απ ότι τα αστεία Plus μοντέλα.

Το μέγεθος οθόνης μάλλον μπαλατζαρει άνετα την λίγο αυξημένη δυσκολία χειρισμού με ένα χέρι (που έτσι κι αλλιώς και στο Χ είναι περιορισμένη).

Ο βασικός ενδοιασμος για μένα είναι ποσο εύκολα χωράει / μένει μια τσέπη (αυτό δυστυχώς δεν μπορούσα να το δοκιμάσω έτσι που το είχαν αλυσοδεμένο).

Τείνω πάντως στο ότι θα το τόλμαγα σαν αναβάθμιση (σίγουρα αν είχα την δυνατότητα δοκιμής όπως ο Maestro πχ)

Χθες χάζεψα λίγο το Max σε ένα κατάστημα

Η αναλογία οθόνης / σώματος σαφώς το κάνει πολύ λιγότερο παντόφλα απ ότι τα αστεία Plus μοντέλα.

Το μέγεθος οθόνης μάλλον μπαλατζαρει άνετα την λίγο αυξημένη δυσκολία χειρισμού με ένα χέρι (που έτσι κι αλλιώς και στο Χ είναι περιορισμένη).

Ο βασικός ενδοιασμος για μένα είναι ποσο εύκολα χωράει / μένει μια τσέπη (αυτό δυστυχώς δεν μπορούσα να το δοκιμάσω έτσι που το είχαν αλυσοδεμένο).

Τείνω πάντως στο ότι θα το τόλμαγα σαν αναβάθμιση (σίγουρα αν είχα την δυνατότητα δοκιμής όπως ο Maestro πχ)

Και η δοκιμή είναι παγίδα, πίστεψέ με. Μετά από δυο βδομάδες χρήσης, δε θα έλεγα ότι το'χω συνηθίσει όσο θα ήθελα. Όμως, δε μου'κανε καρδιά να το επιστρέψω, η επιστροφή στη μικρή οθόνη είναι ήττα (εξ ου και το "παγίδα").
Στα θετικά, ασυναίσθητα παρατηρώ ότι έχω να αγγίξω το iPad 2 βδομάδες. Επίσης, 1-2 μέρες τώρα που δεν έλιωσα σε παιχνίδια, παρατηρώ ότι με 4 ώρες screen time το βράδυ πέφτω για ύπνο με ελάχιστα κάτω από 50%, άρα υπάρχει αισθητή διαφορά απ'το μικρό.

Για τσέπη, εξαρτάται από τη θήκη. Με τη σιλικονάτη μαμά και σε μπροστινή τσέπη τζιν είναι ενοχλητικό. Σκέτο ή με λεπτή θήκη δε με ενοχλεί αισθητά περισσότερο απ'το Χ. Φυσικά δε συζητάμε καν τρέξιμο σε αθλητικό σορτς κλπ, γιατί ούτε το Χ έπαιζε σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε κωλότσεπη είναι ανεκτό, ακόμα και με σιλικονάτη, φυσιικά εξέχοντας λίγο παραπάνω (μην το επιχειρήσετε δηλαδή σε μέρη που σουφρώνουν πχ μετρό).

Εδώ πάντως θα παραδεχθώ ότι έπεσα και λίγο θύμα του μάρκετινγκ, μου έκανε λίγο άβολο το να έχεις δώσει κοντά 1μιση χιλιάρικο και να μην πάρεις το μέγιστο δυνατό που θα μπορούσες, να βλέπεις παντού γύρω σου σε reviews, συναδέλφους κλπ το μεγάλο, και να'χεις στο μυαλό σου την αμφιβολία του "κι αν με βόλευε;" Θα μου πεις αυτό ίσχυε ανέκαθεν με τα απλά vs Plus, απλά τώρα αφενός το τίμημα είναι μεγαλύτερο, αφετέρου το μεγάλο είναι αισθητά εντυπωσιακότερο.

Χμμμ αυτό με το τρεξιμο δεν το χα σκεφτεί βασικα

Τον τελευταίο καιρό που δεν έχω Watch για μουσική και τρέχω με το Χ είναι άβολο.

Όποτε με το Max θα είναι απαγορευτικό.

Φοβάμαι το ίδιο με καμία βερμούδα ή ρηχή τσέπη (μου ζουν τύχει μερικές που ακόμα και το Χ πέφτει έξω πολύ εύκολα).