[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

αλλά εχουν Android... ειχα και το samy tab S2 kai to S3....μακρια! :p

Για κινητα μπορω να πω οτι βολευομαι προς το παρον με android, αλλα σε tablet εχω δοκιμασει τα παντα, δυστυχως ειναι τραγικα αργα και πολυ πισω απο τα ipad.

Γι αυτο και επιμενω σε ipad , ακομα και το "ταπεινο" απλο ipad 2018 κανει ολ αυτα που θελω ανετα και γρηγορα, και παιρνει και το apple pencil.

εχει κανεις ιδεα τι μπορει να κρύβει και γιατι μου εχει γεμίσει στη θέση ' χωρος στο iPhone ' η κατηγορία " Αλλο " με 20 γιγα περιπου ?

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Έχεις υπόψιν σου για κάποιο update που άκουσα για night mode όπου θα βελτιώνει κατα πολύ τις νυχτερινές; Βασικά δεν γνωρίζω αν είναι υπαρκτό ένα τέτοιο σενάριο που να εκμεταλλεύεται καλύτερα τους φακούς. Ίσως κάτι αντίστοιχο της gcam στα Android;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Έχεις υπόψιν σου για κάποιο update που άκουσα για night mode όπου θα βελτιώνει κατα πολύ τις νυχτερινές; Βασικά δεν γνωρίζω αν είναι υπαρκτό ένα τέτοιο σενάριο που να εκμεταλλεύεται καλύτερα τους φακούς. Ίσως κάτι αντίστοιχο της gcam στα Android;

Τρια λολ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό.

καλησπερα παιδια ξερει κανεις πως αλλαζει ο ηχος απο το Κέντρο γνωστοποιήσεων ? μου έχει σπασει τα νευρα ο συγκεκριμένος !!

καλησπερα παιδια ξερει κανεις πως αλλαζει ο ηχος απο το Κέντρο γνωστοποιήσεων ? μου έχει σπασει τα νευρα ο συγκεκριμένος !!

Στο Sound & Haptics, ειδες αν γίνεται;

ειδα αλλα τιποτα μονο να το κανεις αθορυβο γινεται ,σε οποια γνωστοποίηση θέλεις
πως και δεν το εχουνε αυτο να το αλλαζεις εκτος και αν δεν το βλεπω , δεν σας ενοχλεί ;
https://support.apple.com/el-gr/HT201925

μια χαρά εσυ, πρεπει να της κανω μάλλον όλες αθόρυβες για να γλιτώσω τον ενοχλητικό αυτο κουδούνισμα (τριπλος τονος)
λες να βρήκα αδυναμία του αγαπημένου iOS 12 ;
Η υπάρχει λύση αγοράζοντας το Apple Watch 4 (και τι να προτοαγορασουμε παλι ..) :rifle:

αν και στο λινκ που εβαλα ποιο πανω σου δίνει την επιλογή να αλλάξεις ( επισυνάπτω την φώτο ) σε εμένα δεν μου το βγάζει !
σε εσας ; η να το ειχε στην iOS 12 και να το άλλαξε στην 12.1 ;

Attachments

• ΓŽΒ·Γβ€‘ΓŽΒΏΓŽΒΉ.jpeg
    ΓŽΒ·Γβ€‘ΓŽΒΏΓŽΒΉ.jpeg
    100.9 KB · Views: 233
Μην αντέχοντας ακόμη ένα μήνα αναμονής χτύπησα το xs max :) Ακόμη δεν το έχω σετ άρει ίσως αύριο γιατί πνίγομαι από κάτι εκκρεμότητες της δουλειάς θα επανέλθω με εντυπώσεις

67e85288501e44a3318a86739a4769eb.jpg

Καλη επιλογη αντι για το "δειγμα", απλο, μικρο, φθηνο για βασικη χρηση μονο, χομπιτοφωνο εξ ες. Μεγεια!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Μεγειά , η Apple από ότι φαίνεται δεν τα πάει και τόσο καλά με τις πωλήσεις οπότε φροντίστε να την στηρίξετε...

https://techblog.gr/mobile/oi-provl...tochi-tis-apple-se-quot-eleytheri-ptosi-quot/

Ναι, χαλια πάει η κακομοιρα, ευτυχώς που την στηρίζουμε και εμείς από το υστέρημα μας :p

Χάλια δεν τα πάει (προς το παρόν) αλλά μην ξεχνάμε ότι και η Nokia κάποτε ήταν πρώτη και κόντεψε να εξαφανιστεί από τις λάθος επιλογές του managment.