MIUI όχι stock Android δυστυχώς. Τα υψηλά specs δεν είναι πανάκεια αν δεν συνοδεύονται από σωστό software.Γι αυτό βγαίνουν νέα flagship killer, όπως το Xiaomi pocophone f1....
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
MIUI όχι stock Android δυστυχώς. Τα υψηλά specs δεν είναι πανάκεια αν δεν συνοδεύονται από σωστό software.Γι αυτό βγαίνουν νέα flagship killer, όπως το Xiaomi pocophone f1....
Στο xiaomi μου έχω βάλει lineage που είναι ότι πιο κοντά σε stock μπορώ να βρω. Αλλά δεν είναι το ίδιο...Μπορείς να βεις κι άλλες ρομ...
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι προς τι όλος αυτός ο θυμός ότι ακριβαίνουν οι flagship συσκευές [δεν μιλάω για αυτό το θέμα αλλά γενικά]
Υπάρχουν εκεί έξω φοβερά κινητά με 300 - 400 που κάνεις την δουλειά σου άψογα.
Στο xiaomi μου έχω βάλει lineage που είναι ότι πιο κοντά σε stock μπορώ να βρω. Αλλά δεν είναι το ίδιο...
Ιδια δεν ειναι η καμερα; Περιμενουμε συγκριτικα απο μη πληρωμενα σαιτς και θα κρινουμε τα σοφτγουερικα απντέιτς.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ε τοτε δε ξερει να κανει συγκριτικα! Πρεπει να προσπαθησε πολυ για να βγαλει τοσο χαλια φωτο με το χ (ή να την πειραξε πολυ). Τεσπα αναμενουμε..
![]()
Ε τοτε δε ξερει να κανει συγκριτικα! Πρεπει να προσπαθησε πολυ για να βγαλει τοσο χαλια φωτο με το χ (ή να την πειραξε πολυ). Τεσπα αναμενουμε..
![]()
Διάβασε βρε τι γράφει! Επίτηδες έκατσε εκεί να έρχεται το φως από αυτή τη γωνία για να δει πως θα βελτιώσει την φωτογραφία το smart HDR του Xs.
Deal breaker. Εγω επιλεγω τέτοιο φωτισμο για να "καιγεται" η έλλειψη μαλλιών.Διάβασε βρε τι γράφει! Επίτηδες έκατσε εκεί να έρχεται το φως από αυτή τη γωνία για να δει πως θα βελτιώσει την φωτογραφία το smart HDR του Xs.
Ε τοτε επρεπε να χρησιμοποιησει και το hdr του x και να συγκρινει. Δε συγκρινουμε x χωρις hdr με xs με hdr! Σιγα μη κατσω να διαβασω τι γραφει...![]()
Deal breaker. Εγω επιλεγω τέτοιο φωτισμο για να "καιγεται" η έλλειψη μαλλιών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.