[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Για μένα το να πρέπει να κάνεις μετάνοια μπροστά από το iPhone ή να πάρεις πόζα selfie για να το ξεκλειδώσεις είναι ξεκάθαρα πίσω βήμα.. άσχετα αν τεχνολογικά η αναγνώριση προσώπου είναι πολύ μπροστά. Usability is king.

Αν για την Apple πέθανε το δακτυλικό αποτύπωμα, τόσο το χειρότερο.

Καμια σχέση Δημητρη. Ειναι overall πιο βολικό και σαφέστατα πιο ασφαλές από το δακτυλικό αποτύπωμα. Να θυμίσω πως τα ιδια γράφατε στην αρχή για το touch id και τώρα όλοι το έχετε στο κινητό σας.
Οταν με το καλο έρθει (σωστά) στο android κάτι σαν FaceID θα καταλάβεις... ;)

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Ma

Προφανώς και δεν αξίζει τα λεφτά του....Off Topic όμως...
ΥΓ: κάπου διάβασα ότι αναθεωρούν προς τα πάνω το πλάνο της παραγωγής του XR..περιμένουν περισσότερες πωλήσεις...άβυσσος η ψυχή...🤨

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πραγματικα αβυσσος σαπιο μηλο να ναι και οτι να ναι.

Πραγματικα αβυσσος σαπιο μηλο να ναι και οτι να ναι.

Τα μηχανήματα της Apple είναι πολύ αξιόπιστα και αντέχουν στα χρόνια χρήσης...γι αυτό και έχω δώσει πολλά λεφτά σε προϊόντα της..ποτέ δε με «πρόδωσαν»...αλλά κάποιες περιπτώσεις-καλή ώρα το Xr σε σχέση πάντα με το κόστος απόκτησης-με ξεπερνούν...ΙΜΗΟ...

Τα μηχανήματα της Apple είναι πολύ αξιόπιστα και αντέχουν στα χρόνια χρήσης...γι αυτό και έχω δώσει πολλά λεφτά σε προϊόντα της..ποτέ δε με «πρόδωσαν»...αλλά κάποιες περιπτώσεις-καλή ώρα το Xr σε σχέση πάντα με το κόστος απόκτησης-με ξεπερνούν...ΙΜΗΟ...

Φιλε μου εχω note 3 με πολυ ανωτερη οθονη απο το iphone xr απο το 2014 κλεινω 5 χρονια σε 6 μηνες και δουλευει καθημερινα 7-8 ωρες συνεχεια. Αξιοπιστα προιοντα εχουν ολες οι εταιριες δεν ειναι προνομιο της apple σε καμια περιπτωση. Η apple το εχει χασει με τις τιμες και ευχομαι να μην της βγει σε καλο και να αρχισει να καταλαβαινει ο κοσμος το προβλημα σε ολο αυτο.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Ma

Φιλε μου εχω note 3 με πολυ ανωτερη οθονη απο το iphone xr απο το 2014 κλεινω 5 χρονια σε 6 μηνες και δουλευει καθημερινα 7-8 ωρες συνεχεια. Αξιοπιστα προιοντα εχουν ολες οι εταιριες δεν ειναι προνομιο της apple σε καμια περιπτωση. Η apple το εχει χασει με τις τιμες και ευχομαι να μην της βγει σε καλο και να αρχισει να καταλαβαινει ο κοσμος το προβλημα σε ολο αυτο.

Μην αναφέρεις τη Samsung.
Ηταν η πρώτη που αυξησε κατακόρυφα τις τιμές της οταν ειδα την Apple να το κάνει. Το νεο note δεν εχει 599 και 699 οπως ειχε καποτε, αλλα ξεπερνάει και αυτό το χιλιάρικο.

Προφανώς και έχεις δίκιο...υπάρχουν εκεί έξω πολλές συσκευές το ίδιο αξιόπιστες και πιο οικονομικές...δεν είμαστε μέτοχοι καμιάς εταιρίας...χομπίστες είμαστε και εδώ λέμε-ελεύθερα-τη γνώμη μας...το τι νομίζει ο καθένας είναι γνώμη του..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Ma

Ηταν η πρώτη που αυξησε κατακόρυφα τις τιμές της οταν ειδα την Apple να το κάνει. Το νεο note δεν εχει 599 και 699 οπως ειχε καποτε, αλλα ξεπερνάει και αυτό το χιλιάρικο.

Day one ποτε samsung. Μετα απο 2 3 μηνες να εχει πεσει 300 ευρω κατω. Οντως ανεβασε τις τιμες αλλα δεν τις βγαινει λογω εσωτερικου ανταγωνισμου στο android.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Ma

αυτά είναι τα χάλια μας (σαν καταναλωτές εννοώ..) 🤨

Προφανώς και έχεις δίκιο...υπάρχουν εκεί έξω πολλές συσκευές το ίδιο αξιόπιστες και πιο οικονομικές...δεν είμαστε μέτοχοι καμιάς εταιρίας...χομπίστες είμαστε και εδώ λέμε-ελεύθερα-τη γνώμη μας...το τι νομίζει ο καθένας είναι γνώμη του..

Προφανως τη γνωμη μας λεμε αν ολοι συμφωνουσαμε δεν θα ειχαν νοημα τα forum χωρις αντιπαραθεσεις. Το σωστο ειναι παντα να σκεφτομαστε την τσεπη μας και ποτε την τσεπη των εταιριων.

[ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Day one ποτε samsung. Μετα απο 2 3 μηνες να εχει πεσει 300 ευρω κατω. Οντως ανεβασε τις τιμες αλλα δεν τις βγαινει λογω εσωτερικου ανταγωνισμου στο android.

εδώ υπάρχει διαφορά με το iPhone...τιμή μεταπώλησης μεγάλη...σε αυτό κερδίζεις σαν κάτοχος iphone

Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

εδώ υπάρχει διαφορά με το iPhone...τιμή μεταπώλησης μεγάλη...σε αυτό κερδίζεις σαν κάτοχος iphone

Στα τελευταια iphone εχει πεσει αρκετα και αυτο λογω πολυ υψηλης αρχικης τιμης. Αλλα ναι μεσες ακρες εχεις δικιο. Samsung ναυαρχιδες περνουμε παντα 2 3 μηνες μετα. Αν παρω σημερα s9 στα 570 δεν θα εχω καθολου χασουρα. Στα 979 ομως που ειχε day one αστα.

Στα τελευταια iphone εχει πεσει αρκετα και αυτο λογω πολυ υψηλης αρχικης τιμης. Αλλα ναι μεσες ακρες εχεις δικιο. Samsung ναυαρχιδες περνουμε παντα 2 3 μηνες μετα. Αν παρω σημερα s9 στα 570 δεν θα εχω καθολου χασουρα. Στα 979 ομως που ειχε day one αστα.

Εγώ δεν αγοράζω με παράγοντα την αξία μεταπώλησης...σπάνια πουλώ...αλλά όταν πούλησα μηλο-προϊόντα-με ευχάριστη έκπληξη-διαπίστωσα ότι τα πούλησα εύκολα και σε καλή τιμή... :))

Αυτό ίσχυε όταν είχαμε ένα μοντέλο iPhone το χρόνο. Πλέον με τόσες διαφορετικές συσκευές και η τιμή μεταπώλησης θα πέσει προς τα κάτω και στα iphone. Αυτή τη στιγμή είναι εν ενέργεια 5ρια, 6ρια, 7ρια, 8ρια, x, βάλε και τα αντίστοιχα s, βάλε και τα επερχόμενα... Ίσως είναι καλύτερα έτσι, δεν υπάρχει λόγος να αγοράζει κανένας day one.. Άλλοι κάνουν προπαραγγελίες λες και θα τελειώσουν.. Παράνοια! Δυστυχώς υπάρχει αγοραστικό κοινό χωρίς μυαλό και το λέω με κάθε επίγνωση

Εγώ δεν αγοράζω με παράγοντα την αξία μεταπώλησης...σπάνια πουλώ...αλλά όταν πούλησα μηλο-προϊόντα-με ευχάριστη έκπληξη-διαπίστωσα ότι τα πούλησα εύκολα και σε καλή τιμή... :))

Στα ιδια και εγω πολυ σπανια αν πουλησω κατι. Τα iphone πουλιουνται πιο ευκολα κακα τα ψεμματα αλλα αν ειχες παρει ενα samsung 300-400 ευρω κατω της αρχικης και αυτο θα το πουλαγες πολυ ευκολα και θα ειχες ακομα μικροτερη χασουρα απο iphone.

Θα συμφωνησω με το φιλο ikaro καποτε ηταν καλυτερα τα πραγματα στη μεταπωληση. Με τοσα μοντελα καπου χανετε και η μπαλα και οι αρχικες τιμες ειναι way too much για τους περισσοτερους στην Ελλαδα.

Αυτό ίσχυε όταν είχαμε ένα μοντέλο iPhone το χρόνο. Πλέον με τόσες διαφορετικές συσκευές και η τιμή μεταπώλησης θα πέσει προς τα κάτω και στα iphone. Αυτή τη στιγμή είναι εν ενέργεια 5ρια, 6ρια, 7ρια, 8ρια, x, βάλε και τα αντίστοιχα s, βάλε και τα επερχόμενα... Ίσως είναι καλύτερα έτσι, δεν υπάρχει λόγος να αγοράζει κανένας day one.. Άλλοι κάνουν προπαραγγελίες λες και θα τελειώσουν.. Παράνοια! Δυστυχώς υπάρχει αγοραστικό κοινό χωρίς μυαλό και το λέω με κάθε επίγνωση

Μια χαρα ισχύει και τώρα. Πριν από λίγο έκλεισα εξαιρετική τιμή πώλησης για το Χ μου, οποτε έβαλα προπαραγγελια για το Χs!

Έχετε δίκιο...αλλά τελικά έχει σημασία και το brand...και το brand της Apple είναι το πιο ισχυρό απ´ όλα (αντικειμενικά...είτε μας αρέσει.,είτε όχι που λέει ο λόγος)...

Μια χαρα ισχύει και τώρα. Πριν από λίγο έκλεισα εξαιρετική τιμή πώλησης για το Χ μου, οποτε έβαλα προπαραγγελια για το Χs!

...στη πράξη αποδεικνύεται...σε μένα τουλάχιστον έχει συμβεί....αλλά πρέπει να μας πεις και πόσο σου κόστισε το Χ ( η εξαιρετική τιμή έχει να κάνει και με το κόστος απόκτησης..γενικά μιλώ..)

...στη πράξη αποδεικνύεται...σε μένα τουλάχιστον έχει συμβεί....αλλά πρέπει να μας πεις και πόσο σου κόστισε το Χ ( η εξαιρετική τιμή έχει να κάνει και με το κόστος απόκτησης..γενικά μιλώ..)

Κοιτα, εγώ αγοράζω με τιμολόγιο, οποτε ούτως η άλλως με συμφέρει. Γενικα όμως, αν μπορείς να πουλάς 700 Ευρω ένα τηλέφωνο που τώρα κάνει στο Skroutz καινουργιο 950, δεν έχεις μεγάλη χασούρα.

Για μένα το να πρέπει να κάνεις μετάνοια μπροστά από το iPhone ή να πάρεις πόζα selfie για να το ξεκλειδώσεις είναι ξεκάθαρα πίσω βήμα.. άσχετα αν τεχνολογικά η αναγνώριση προσώπου είναι πολύ μπροστά. Usability is king.

Αν για την Apple πέθανε το δακτυλικό αποτύπωμα, τόσο το χειρότερο.

Το faceid είναι λιγο πίσω σε αποτελεσματικότητα σε σχέση με το touchid αλλά παραμένει μια χαρά (υποψιάζομαι καλύτερο από touchid σε Android)

Φέτος ίσως είναι λίγο καλύτερο (λόγω νέας cpu), λέει η Apple (χλωμο μιας και το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ταχύτητα αλλά οι περιπτώσεις που κάνει fail γενικά) αλλά λογικά από του χρόνου θα βελτιωθεί πολύ.

Επιστροφή σε touch, χλωμο (αλλά όχι απίθανο) / σίγουρα πάντως όχι άμεσα.

Μιλάς για το x που μεχρι χτες ήταν το τελευταίο μοντέλο. Στα προηγούμενα; Πχ είχα αγοράσει πριν 2,5 χρόνια το 6s+ κάπου 900 κάτι ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αν το πουλήσω σήμερα δεν βγάζω ούτε τα μισά. Επίσης φίλος έδωσε το x 850 που το είχε αγοράσει ούτε χρόνο 1200.. Ε δεν το λες και το καλύτερο deal.. Πάλι καλά που αγοράζω με τιμολόγιο αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να δίνω τόσα λεφτά