[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

[ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Κοιτα, εγώ αγοράζω με τιμολόγιο, οποτε ούτως η άλλως με συμφέρει. Γενικα όμως, αν μπορείς να πουλάς 700 Ευρω ένα τηλέφωνο που τώρα κάνει στο Skroutz καινουργιο 950, δεν έχεις μεγάλη χασούρα.

850 κοστίζει στο best deals σήμερα (δεν είσαι πληροφορημένος,ακόμα καλύτερα όμως) σε κάθε περίπτωση είναι καλή τιμή για μεταχειρισμένο..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Μιλάς για το x που μεχρι χτες ήταν το τελευταίο μοντέλο. Στα προηγούμενα; Πχ είχα αγοράσει πριν 2,5 χρόνια το 6s+ κάπου 900 κάτι ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αν το πουλήσω σήμερα δεν βγάζω ούτε τα μισά. Επίσης φίλος έδωσε το x 850 που το είχε αγοράσει ούτε χρόνο 1200.. Ε δεν το λες και το καλύτερο deal.. Πάλι καλά που αγοράζω με τιμολόγιο αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να δίνω τόσα λεφτά

Αν θες να πιάνεις καλη τιμή, πουλάς κάθε χρόνο το περσινό μοντέλο. Κανονας.

Μιλάς για το x που μεχρι χτες ήταν το τελευταίο μοντέλο. Στα προηγούμενα; Πχ είχα αγοράσει πριν 2,5 χρόνια το 6s+ κάπου 900 κάτι ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αν το πουλήσω σήμερα δεν βγάζω ούτε τα μισά. Επίσης φίλος έδωσε το x 850 που το είχε αγοράσει ούτε χρόνο 1200.. Ε δεν το λες και το καλύτερο deal.. Πάλι καλά που αγοράζω με τιμολόγιο αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να δίνω τόσα λεφτά

εεε..εντάξει φίλτατε...μη τρελαθούμε κιόλας...δεν είναι πολύτιμοι λίθοι...πυρίτια είναι... :))

Αν θες να πιάνεις καλη τιμή, πουλάς κάθε χρόνο το περσινό μοντέλο. Κανονας.

Σίγουρα, αλλα να σου πω κάτι δεν μου φαίνεται και το καλύτερο να χάνεις σε 5 μήνες (στο παράδειγμα μου) 350 και να δίνεις αλλα τόσα περίπου για να πάρεις ένα μοντέλο το χρόνο ένα κλικ πιο καλό. Δηλαδή αγοράζεις κάθε χρόνο 650-700 κινητό χμμμμ

Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Σίγουρα, αλλα να σου πω κάτι δεν μου φαίνεται και το καλύτερο να χάνεις σε 5 μήνες (στο παράδειγμα μου) 350 και να δίνεις αλλα τόσα περίπου για να πάρεις ένα μοντέλο το χρόνο ένα κλικ πιο καλό. Δηλαδή αγοράζεις κάθε χρόνο 650 κινητό χμμμμ

Αυτο συμφέρει μονο αν αγοράζεις με τιμολόγιο η/και με επιδότηση.
Παντως, το να μπορείς να πουλάς μεταχειρισμένο εύκολα και σε καλη τιμή, είναι μεγάλη υπόθεση αν είσαι γκατζετακιας.

Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Σίγουρα, αλλα να σου πω κάτι δεν μου φαίνεται και το καλύτερο να χάνεις σε 5 μήνες (στο παράδειγμα μου) 350 και να δίνεις αλλα τόσα περίπου για να πάρεις ένα μοντέλο το χρόνο ένα κλικ πιο καλό. Δηλαδή αγοράζεις κάθε χρόνο 650-700 κινητό χμμμμ

εεε...ναι...περίπου....αυτό σημαίνει «εθισμένος» στη τεχνολογία...τα χώνεις...

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Ma

Φιλε μου εχω note 3 με πολυ ανωτερη οθονη απο το iphone xr απο το 2014 κλεινω 5 χρονια σε 6 μηνες ......

Στα ιδια και εγω πολυ σπανια αν πουλησω κατι.........

bre king για να πουλήσεις πρέπει να έχεις αγοράσει πρώτα :flipout:

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Ma

bre king για να πουλήσεις πρέπει να έχεις αγοράσει πρώτα :flipout:
Έχω πάρει mi max 4gb 128 από Κίνα και note 8 φέτος με τιμολογιο να γλιτώσω εφορία από τότε που πήρα το note 3 αλλά τα έχω δώσει σε οικογένεια. Σπάνια να πουλήσω κάτι.

Κινητό που έδωσα σε 9 μήνες ήταν το LG 4x τόσο το άντεξα.

Πλακίτσα έκανα όπως θα κατάλαβες :)

Day one ποτε samsung. Μετα απο 2 3 μηνες να εχει πεσει 300 ευρω κατω. Οντως ανεβασε τις τιμες αλλα δεν τις βγαινει λογω εσωτερικου ανταγωνισμου στο android.
Δεν είναι έτσι ακριβώς στην Samsung και θα σου δώσω ένα παράδειγμα
Φέτος είχε το Note9 1050
Έδωσε bonus η Samsung -200
Τελική τιμή 850
... και αν αγοράστηκε με τιμολόγιο 646
Γιατί λοιπόν να μην το πάρεις day one;!

Φέτος είχε το Note9 1050
Τελική τιμή 850

όλα καλά παίδες....αλλά είμαστε off topic :))

Φέτος είχε το Note9 1050
Τελική τιμή 850
Δεν το έπιασα με συγχωρείς. Ναι με τις προωθητικές ενεργειες της Samsung συμφέρει σε περιπτώσεις ακομα και Day one. Το note 8 το είχα πάρει 620 στους 7 μήνες. Day one ακόμα και με τα μείον 100 πήγαινε 929. Είμαστε λίγο off topic οπότε ας βάλουμε ένα τέλος μην μας πουν τίποτα.

Σωστά Νάσο, παρασύρθηκα λόγω .........

Έχω ενθουσιαστεί με το Μax αλλά μάλλον θα παραμείνω στο Χ, δεν έχω αποφασίσει ακόμα[πρώτη φορά :)]
Το ρολογάκι όμως χεχε, έτσι κι αλλιώς είμαι με το series 0 οπότε μου αξίζει μια αλλαγή, απλά να δούμε πότε θα έρθουν τα ss

Έχω ενθουσιαστεί με το Μax αλλά μάλλον θα παραμείνω στο Χ, δεν έχω αποφασίσει ακόμα[πρώτη φορά :)]
Το ρολογάκι όμως χεχε, έτσι κι αλλιώς είμαι με το series 0 οπότε μου αξίζει μια αλλαγή, απλά να δούμε πότε θα έρθουν τα ss

γιατί???...θα έρθουν??? (τα ss εννοώ)...

ΥΓ: πάλι off topic... :))

Και εγώ θα το πάρω αλλα θέλω σίγουρα ατσάλι. Ελπιζω να το φέρει κανένα σκρουτζομαγαζο, αλλιώς από Αμερικη τον Νοεμβρη.

έχεις το Χ και θέλεις να πας στο Max????...υπερβολή -ΙΜΗΟ- αλλά περί ορέξεως....

γιατί???...θα έρθουν??? (τα ss εννοώ)...

ΥΓ: πάλι off topic... :))
Πιστεύω οτι θα έρθουν αλλιώς UK

Και εγώ θα το πάρω αλλα θέλω σίγουρα ατσάλι. Ελπιζω να το φέρει κανένα σκρουτζομαγαζο, αλλιώς από Αμερικη τον Νοεμβρη.
ε ναι, τόσα χρόνια το έχω και η οθόνη σαν καινούρια και έφαγε ουκ ολίγες σε πόρτες κλπ.

έχεις το Χ και θέλεις να πας στο Max????...υπερβολή -ΙΜΗΟ- αλλά περί ορέξεως....
Δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου αλλά αγόρασα το Note 9 και είμαι φουλ ευχαριστημένος + μπερδεμένος χαχαχαχα

Πιστεύω οτι θα έρθουν αλλιώς UK

ε ναι, τόσα χρόνια το έχω και η οθόνη σαν καινούρια και έφαγε ουκ ολίγες σε πόρτες κλπ.

Δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου αλλά αγόρασα το Note 9 και είμαι φουλ ευχαριστημένος + μπερδεμένος χαχαχαχα
Κράτα τη notara δεν υπάρχει καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή.

Τα ιφονς ειχαν καλη μεταπωλητη αξια καααποτε. Πλεον πχ καποιος που αγορασε περσυ 1200ε το x (εξαιρουνται τιμολογια, δωρα σε διαγωνισμους κτλ) φετος το πουλησε 700ε και εχασε σε αξια ενα note 8 (που σε μεταπωληση εχει λιγοτερη χασουρα απο ιφον, αρκει να αγοραστει κανα 5μηνο μετα σε σχεδον μιση τιμη, πραγμα που δε συμβαινει με τα απλ μιας και η τιμη πεφτει πολυ πιο αργα).

solved

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Τα ιφονς ειχαν καλη μεταπωλητη αξια καααποτε. Πλεον πχ καποιος που αγορασε περσυ 1200ε το x (εξαιρουνται τιμολογια, δωρα σε διαγωνισμους κτλ) φετος το πουλησε 700ε και εχασε σε αξια ενα note 8 (που σε μεταπωληση εχει λιγοτερη χασουρα απο ιφον, αρκει να αγοραστει κανα 5μηνο μετα σε σχεδον μιση τιμη, πραγμα που δε συμβαινει με τα απλ μιας και η τιμη πεφτει πολυ πιο αργα).

solved

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Και το iPhone μετά από καιρό είναι φθηνότερο στα σκρουτζομαγαζα. Δεν πολυστεκει η συλλογιστική σου.