ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
Όλες οι παρακάτω είναι σε πολύ χαμηλό φως, η πρώτη X η δεύτερη XS Max. Ξανά, όσο μπορούσα ίδιες ρυθμίσεις, ταπ στο ίδιο σημείο κλπ κλπ κλπ.
Νομίζω η διαφορα είναι σαφής.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Χα!!χα!!...ωραίος!!...Atari ψήνεσαι;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωπα ρε Γκρισινο!![]()
Ψηνομαι, ψηνομαι γιατι μετα απο 4 χρονια ίδιου design εβγαλε αυτο που περιμενα. Θα δειξει γιατι η τιμη δε χωνευεται με τιποτα παρολο που αγοραζω με τιμολογιο. Αναφερομαι φυσικα στο μαξ, τα μικρα φθηνα x/xs ειναι για χομπιτς...![]()
Που είναι οι παλιές καλές εποχές με τις παιδικές οθονούλες 4" και τις διαφημίσεις με τους αντίχειρες.
Πάντως συμφωνώ μαζί σου , το μόνο iphone που έχει νόημα για αγορά (όσο μπορεί η αγορά ενός iphone να είναι μια κίνηση που βγάζει νόημα) είναι το XS max.
Και μην ξεχνάς ότι το σωστό είναι να το λες "TEN-S".![]()
Ψηνομαι, ψηνομαι γιατι μετα απο 4 χρονια ίδιου design εβγαλε αυτο που περιμενα. Θα δειξει γιατι η τιμη δε χωνευεται με τιποτα παρολο που αγοραζω με τιμολογιο. Αναφερομαι φυσικα στο μαξ, τα μικρα φθηνα x/xs ειναι για χομπιτς...
Καλή χώνεψη...και να το ευχαριστηθείς γίγαντα!!!
εμείς είμαστε χόμπιτς!!
Αν ερθει ποτε αυτη η στιγμη, θενξ μπιλμπο!
Η γνώμη μου είναι ότι η τιμή του Xs Max ξεπερνά τη...γελοιότητα (δε βρίσκω άλλη λέξη)...όχι ότι και το Xs πάει πίσω...ό,τι νομίζει ο καθένας...
Η τιμη ειναι υπερβολικη και αχωνευτη, οχι μονο των x, ολες οι "ναυαρχιδες" εχουν ξεφυγει. Απο κει και περα ουτε και γω ξερω τι θα κανω και ολοι ξερουμε πχ οτι ενα xiaomi a2 των 200ε ειναι τοπ αγορα, αλλα εξαρταται τι ψαχνει ο καθεις και τι τον ευχαριστει σε τουτη τη ζωη. Χιλιοειπωμενα.
Εννοείται...αλοίμονο....οι αφορισμοί είναι λάθος...
ΥΓ: επειδή με φωτογράφισαν με χαμηλό φωτισμό (πριν 3 βδομάδες στις 8:15 μμ-είμαι δρομέας και έτρεξα έναν αγώνα-άρα και σε κίνηση...) με ένα Xiaomi a2...οι φωτό ήταν για τον...π...(θα φάω ban αν γράψω τη λέξη)...αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις 1000 ευρώ τουλάχιστον για καλές φωτό...)
ΥΓ: επειδή με φωτογράφισαν με χαμηλό φωτισμό (πριν 3 βδομάδες στις 8:15 μμ-είμαι δρομέας και έτρεξα έναν αγώνα-άρα και σε κίνηση...) με ένα Xiaomi a2...οι φωτό ήταν για τον...π...(θα φάω ban αν γράψω τη λέξη)...αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να δώσεις 1000 ευρώ τουλάχιστον για καλές φωτό...)
Βράδυ και να τρέχεις? Παίζει ούτε τα καλά iPhone/Samsung να σε σώζουν!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.