ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,544
τα ίδια λέμε...και προσπαθούμε να μας πείσουμε να τα χώσουμε... 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο τρισεκατομμυριούχος Tim Cook στο GMA-την Πέμπτη(προχθές)-εξηγεί γιατί τα νέα iPhone είναι τόσο ακριβά ή μάλλον γιατί ΔΕΝ είναι τόσα ακριβά...
https://youtu.be/w87AtNmGT1s
Να νε καλά ο μπαμπάς και οι παππούδες.Το πρώτο iPhone X που είδα το είχε ένας νεαρός γύρω στα 26-30...βρέθηκα στη Χαλκίδα και πέρασε δίπλα μου μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του , ένα Ford Fiesta ρημάδι (παλιό,τρακαρισμένο) που η αξία του ήταν μικρότερη από το Χ..τι να πεις...
1339 έχει το xs max γιατί σώνει και καλά βάζετε τις τιμές της μεγίστης χωρητικότητας; Με τιμολόγιο βγαίνει 1000 κάτι.. Ουδέποτε χρειάστηκα κάτι πάνω από 64gb για να πω την αλήθεια και με 32 είμαι κομπλέ. Παραπάνω για μένα είναι υπερβολή εκτός αν δεν έχεις ύολογιστη και χώνεις τα πάντα όλα μέσα σε κινητό. Αν κάνω αναγωγή πριν 2,5 χρόνια έδωσα κάπου στο χιλιάρικο για το 6s+. Ε τα ίδια πάνω κάτω αν δώσω φέτος για το μεγάλο δεν είναι άσχημα.. Για τα επόμενα 2-3 χρόνια σίγουρα. Αν είχα x δεν θα το κουνούσα εννοείτε
Τέλος για το μέγεθος αν και είναι υποκειμενικό, θεωρώ ότι οτιδήποτε μικρότερο σαν συσκευή από Plus δεν έχει νόημα για μένα. Κρατάω και ένα 4ρι και λέω πως έβλεπα από την οθονουλα του χαχαχα
Μηπως ξεφύγαμε πάλι με την τιμή; Αυτα είναι γνωστά, δυστυχώς το trend των υψηλων τιμών για τις ναυαρχίδες είναι εδώ για να μείνει. Δεν έχει νομίζω νόημα να το συζητάμε συνεχώς λες και θα αλλάξει κάτι.
Στα Android πέφτουν πάντως οι τιμές πολύ γρήγορα στα iPhone ισχύει μόνο η πολύ υψηλή τιμή.Μηπως ξεφύγαμε πάλι με την τιμή; Αυτα είναι γνωστά, δυστυχώς το trend των υψηλων τιμών για τις ναυαρχίδες είναι εδώ για να μείνει. Δεν έχει νομίζω νόημα να το συζητάμε συνεχώς λες και θα αλλάξει κάτι.
Οκ...μετά και από τις φωτό του Maestro αποδεικνύεται ότι η φωτογραφική απόδοση του Xs/Max είναι ακόμα καλύτερη από του εξαιρετικού Χ...σύμφωνα όμως με τα reviews και της γνώμες των κατόχων, αν είσαι κάτοχος του Χ μάλλον δεν αξίζει να αναβαθμιστείς στο Χs/Max...μάλιστα κάποιοι μιλούν ότι είναι το «μικρότερο upgrade»-από το «απλό μοντέλο» στα «S»-στην ιστορία των iPhones....
Το τελευταίο δεν ισχύει. Κλασικό S upgrade είναι: Νέα ισχυρότερη CPU/GPU, με καλύτερη κάμερα, βελτιωμένη αυτονομια κλπ
Καλά μην κοροϊδευόμαστε αυτό ισχύει για τους γκατζετακιδες σαν και σενα. Αλλιώς κανένας απλός χρήστης δεν αλλάζει κινητό κάθε χρόνο για ένα κλικ πιο γρήγορο που στην καθημερινότητα ούτε που αντιλαμβάνεται
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.