[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Που είναι οι παλιές καλές εποχές με τις παιδικές οθονούλες 4" και τις διαφημίσεις με τους αντίχειρες.:p

Εσύ γελάς αλλά χθες ξέθαψα ένα iPod touch 10ετίας, που ήταν στο μέγεθος του πρώτου iPhone (λίγο λεπτότερο απλά).

Ε, αν έβγαζε αύριο η apple τέτοιο τηλέφωνο που να χωράει όχι απλά στην τσέπη αλλά στην τσέπη του πουκαμισου, αλλά με retina οθόνη και κάμερα σαν αυτές που βλέπουμε σήμερα, χαλαρά το έπαιρνα.

Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Ωραιος! Ξερεις εμεις δε βαριομαστε να βλεπουμε, αμα θες βγαλε και καμια ημερισια και καμια με hdr και μετα ελευθερος.. λολ

Θα μου το φέρει στο κεφάλι αν συνεχίσω να της το παίρνω για να κάνω τεστ! Είναι και σε μέγεθος παντόφλας το άτιμο!

Το δικό μου το 'μικρό' XS παραμένει σφραγισμένο πάνω στο γραφείο μου, και προσπαθώ να αποφασίσω αν θα το ανοίξω ή θα βάλω μπελά στο κεφάλι μου με την παντόφλα. Μέχρι τώρα, ο μόνος λόγος που με κάνει να σκέφτομαι το μεγάλο είναι το να χαζεύεις σειρές στο κρεβάτι μέχρι να σε πάρει ο ύπνος με OLED/HDR. Εκεί ναι, φαίνεται το μεγαλείο του. Στα υπόλοιπα δε με έχει πείσει. Πολύ κακή εκμετάλλευση του real estate σε καθημερινές εφαρμογές, browsing κλπ. Όλα είναι απλά μεγαλύτερα, η πληροφορία στο 99% των περιπτώσεων είναι η ίδια. Μύωψ δεν είμαι (για την ώρα έστω), οπότε μάλλον τσάμπα η όχληση στο κουβάλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Εσύ γελάς αλλά χθες ξέθαψα ένα iPod touch 10ετίας, που ήταν στο μέγεθος του πρώτου iPhone (λίγο λεπτότερο απλά).

Ε, αν έβγαζε αύριο η apple τέτοιο τηλέφωνο που να χωράει όχι απλά στην τσέπη αλλά στην τσέπη του πουκαμισου, αλλά με retina οθόνη και κάμερα σαν αυτές που βλέπουμε σήμερα, χαλαρά το έπαιρνα.

+1
Ήλπιζα ότι θα έβγαζε και ένα μικρό Χ σε διαστάσεις 5s, αλλά προφανώς τα μεγάλα κινητά είναι αυτά που θέλει η πλειοψηφία του κοινού.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

+1
Ήλπιζα ότι θα έβγαζε και ένα μικρό Χ σε διαστάσεις 5s, αλλά προφανώς τα μεγάλα κινητά είναι αυτά που θέλει η πλειοψηφία του κοινού.

ιδιαιτέρως όταν περνάς τα 40...η μεγάλη οθόνη είναι μονόδρομος :bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

ιδιαιτέρως όταν περνάς τα 40...η μεγάλη οθόνη είναι μονόδρομος :bigcry:

Αγορι speak for yourself, είμαι 45 με μηδενική πρεσβυωπία ;)

Μικρός είσαι ακόμα... περίμενε λίγο :Banane0: :BDGBGDB55:

ΥΓ. Εγώ πάντως θέλω κινητό με μικρή οθόνη! Δεν μπορώ τους ντάκους στη τσέπη (τούβλο ολόκληρο αυτό που έχω στην τσέπη όταν κάνω ποδήλατο, και είναι και μικρότερο από τα περισσότερα "σύγχρονα", με "μόνο" 5,5" οθόνη) :ADFADF1:

Λοιπόν, εκμεταλλευόμενος την ευκολία των επιστροφών εδώ, πήγα και το άλλαξα σε Max και έχω 2 βδομάδες hustle free return, να δω αν με βολέψει. Αν δω ότι πιο πολύ με βαραίνει παρά μου προσφέρει, θα μεταμορφωθεί σε XS πάραυτα.

https://www.youtube.com/watch?v=oT6VL4x-rHY

Oι πιο καλές ατάκες του Zack στο συγκεκριμένο video που λένε όλη την αλήθεια:

“Το νέο iphone XS Max. H τελευταία προσπάθεια της Apple να πουλά το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά.”

“Ο λόγος που η Apple αφαίρεσε τις θύρες από τα τηλέφωνά της και τα laptops, είναι οτι τα 23 διαφορετικά dongles που πουλά στο website της αποτελούν καθαρό κέρδος για εκείνη μιας και ο χρήστης πρέπει να αγοράσει αναγκαστικά κάποιο.” ( η Apple τα πουλά 7-8 ενώ είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που κοστίζουν 30 λεπτά).

“Η Αpple δημιουργεί ένα πρόβλημα (έλλειψη audio jack, έλλειψη γρήγορου φορτιστή) και σε χρεώνει για τη λύση του.”

“Μιλώντας για γενναιοδωρία, αν σου σπάσει το γυαλί στην πλάτη, θα πληρώσεις 599 δολλάρια…’

“Το δήθεν sapphire της Apple γρατζουνιέται όπως το γυαλί στο level 6”

“Είναι σαν ο Tim Cook να βγήκε στη σκηνή με ένα πλήρως λειτουργικό Note 9 και με μια κίνηση του χεριού όπως ο Thanos (Αvengers), αφαίρεσε όλα τα καλά του στοιχεία, αύξησε την τιμή και έτσι έχουμε ένα iphone XS Max.”

“Mπορείς να του βάλεις ένα skin και να υποκριθείς ότι είναι μια android συσκευή ή να το πουλήσεις σε μια καημένη ψυχή που δεν ξέρει ότι υπάρχουν καλύτερες συσκευές εκεί έξω.”

Έλα τώρα, μην χαλάς το thread με άκυρες ατάκες ενός hate boy. Υπάρχει και η κατηγορία Android για αυτό

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Έλα τώρα, μην χαλάς το thread με άκυρες ατάκες ενός hate boy. Υπάρχει και η κατηγορία Android για αυτό

Συγκεκριμένα πράγματα λέει στο video , μπορείς να τα αντικρούσεις αν δεν είναι σωστά.

Ή επειδή είναι σωστά μπορείς να αρχίσεις χαρακτηρισμούς περί "hate boy" για να ξεφύγεις δια της πλαγίας οδού.

Για να επιλέγεις το δεύτερο άρα δεν υπάρχει αντίλογος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Συγκεκριμένα πράγματα λέει στο video , μπορείς να τα αντικρούσεις αν δεν είναι σωστά.

Ή επειδή είναι σωστά μπορείς να αρχίσεις χαρακτηρισμούς περί "hate boy" για να ξεφύγεις δια της πλαγίας οδού.

Για να επιλέγεις το δεύτερο άρα δεν υπάρχει αντίλογος.

Παπαριες καμαρωτές λέει, αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι πρέπει να χαλάσουμε ένα ακόμα iPhone thread για να αντικρούσουμε ατάκες ενός κομπλεξικου;