[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & X

Η πλειοψηφία χρησιμοποιεί Android αλλά ναι είμαστε off topic
Μιλησα για την πλειοψηφία του κόσμου. Αλλα είμαστε off topic και σταματώ. Αν θες το συζητάμε και σε άλλο thread.

Στάλθηκε από το MI MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπααα.... ποιός πακετάρει και ξεπακετάρει ξανά, άντε να ξανακάνεις sync κλπ κλπ κλπ... :D

(Mέχρι και χθες στο τσακ ήμουν, μετά τη σιλικονάτη θήκη όμως δεν το σκέφτομαι πια, κάθεται τόσο καλα στο χέρι που δε με ενοχλεί. Εξάλλου, καλώς ή κακώς, το τελευταίο κινητό με design που ήθελες να απολαμβάνεις χωρίς θήκη ήταν το 5s. Έκτοτε, όλα (και εκτός Apple) είναι τελείως αδιάφορα, οπότε η θήκη δε σε ενοχλεί.)

Μπραβο νεε μου.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Μπααα.... ποιός πακετάρει και ξεπακετάρει ξανά, άντε να ξανακάνεις sync κλπ κλπ κλπ... :D

(Mέχρι και χθες στο τσακ ήμουν, μετά τη σιλικονάτη θήκη όμως δεν το σκέφτομαι πια, κάθεται τόσο καλα στο χέρι που δε με ενοχλεί. Εξάλλου, καλώς ή κακώς, το τελευταίο κινητό με design που ήθελες να απολαμβάνεις χωρίς θήκη ήταν το 5s. Έκτοτε, όλα (και εκτός Apple) είναι τελείως αδιάφορα, οπότε η θήκη δε σε ενοχλεί.)

Εμενα πάντως το Χ μου φαίνεται κουκλί εκτος θήκης και ξενερώνω που το έχω συνεχεια "μαντρωμένο"...

Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Η προεξέχουσα κάμερα πάντως έγινε σημείο αναφοράς, για να ξεχωρίζει το γνήσιο iPhone απ' τους κλώνους και τους αντιγραφείς.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=emPiTZHdP88

Σε κάποια στιγμή άρχισα να μετράω και το σκορ ήταν 3-11 υπέρ του Pocophone και με άλλα 2-3 apps να είναι ισοπαλία.

Κανονικά πρέπει να ανοίξω νέο νήμα "Το Pocophone F1 νικάει το τριπλάσιας τιμής iphone XS Max".

Όχι ότι όποιος θέλει κινητό iphone θα σκεφτεί ποτέ να πάρει Pocophone και να δέχεται μετά bullying στο Γυμνάσιο και στην καφετέρια αλλά λέμε τώρα.

[ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

https://www.youtube.com/watch?v=emPiTZHdP88

Σε κάποια στιγμή άρχισα να μετράω και το σκορ ήταν 3-11 υπέρ του Pocophone και με άλλα 2-3 apps να είναι ισοπαλία.

Κανονικά πρέπει να ανοίξω νέο νήμα "Το Pocophone F1 νικάει το τριπλάσιας τιμής iphone XS Max".

Όχι ότι όποιος θέλει κινητό iphone θα σκεφτεί ποτέ να πάρει Pocophone και να δέχεται μετά bullying στο Γυμνάσιο και στην καφετέρια αλλά λέμε τώρα.

Καλά μιλάμε για εξαιρετικά επιστημονική μέθοδο. Συγκρίνει διαφορετικές εκδόσεις apps (iOS vs Android) για να αποδείξει ποια συσκευή είναι καλύτερη. Λες κι αν ο κώδικας στη μια περίπτωση είναι ένα κλικ πιο καλογραμμένος από την άλλη και ανοίγει 2 δέκατα πιο γρήγορα, θα σημαίνει ότι η άλλη συσκευή είναι χειρότερη.

Το μόνο που έχει ενδιαφέρον στο τεστ είναι ότι το Xiaomi παρά το ότι έχει 2GB RAM παραπάνω, τα φτύνει πολύ νωρίτερα στο πόσα apps μπορεί να κρατάει ετοιμοπόλεμα στο background. Αλλά κι εδώ ισχύουν τα παραπάνω, το τεστ είναι της πλάκας.

(PS: Θα ήθελα να δω επανάληψη του τεστ, έστω κι έτσι, μετά από 10 μήνες λιωσίματος, αλλά χωρίς φορμάτ :D )

Αυτό που αποδεικνύει το τεστ είναι ότι ένα τηλέφωνο με το 1/3 της αξίας μπορεί να κάνει όσα και η ναυαρχίδα της Apple ή και περισσότερα.

Μετά από 10 μήνες και πάλι ταχύτερο θα είναι το Xiaomi (Pocophone) δεν αλλάζει κάτι. Θα έχει φτιαχτεί και το θέμα με τα 2-3 apps που δεν κρατάει στην μνήμη.

Μάλλον η ελαφριά καθυστέρηση του iPhone οφείλεται στα animations των παραθύρων, τα zoom-in & out κλπ.
είναι και το πρώτο πράγμα που απενεργοποιώ και σε Samsung τηλέφωνα, στα iPhone γίνεται;

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Μάλλον η ελαφριά καθυστέρηση του iPhone οφείλεται στα animations των παραθύρων, τα zoom-in & out κλπ.
είναι και το πρώτο πράγμα που απενεργοποιώ και σε Samsung τηλέφωνα, στα iPhone γίνεται;

Και να χάσεις τη μισή απόλαυση χρήσης;

Το έχω από το μεσημέρι ( Xs max )σαν να ψήλωσε κ μεγάλωσε το X που είχα είναι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Γίνεται, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις (πέραν του αισθητικού αν δε σ'αρέσει). Εννοώ, δε σου τρώει resources.

Ευχαριστώ έχεις δίκιο .. από όλα ! επειδή είναι και στην δουλειά με μια γρήγορη μάτια και αυτό π μου κάνει εντύπωση είναι ποσο γρήγορο είναι σε σχέση με το X .. σαν να πάνε όλα ποιο σφαίρα .. και βέβαια η οθόνη τ πολύ χορταστική ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μου'ρθε και η Spigen Thin Fit.

Σίγουρα κανει το τηλέφωνο πολύ πιο όμορφο και μαζεμένο (επί της ουσίας, αν δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα, ξεχνάς ότι πρόκειται για το Max), αλλά το grip και πάλι δε συγκρίνεται (χωρίς όμως να φεύγει και σαν σαπούνι!)

Σε αντίθεση με την άλλη που συζητούσαμε παραπάνω είναι "κανονική" θήκη και όχι απλά φλούδα. Σίγουρα καμία σχέση με heavy duty βέβαια.

Μια άλλη για την οποία είμαι περίεργος είναι αυτή εδώ.

Μου'ρθε και η Spigen Thin Fit.

Σίγουρα κανει το τηλέφωνο πολύ πιο όμορφο και μαζεμένο (επί της ουσίας, αν δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα, ξεχανάς ότι πρόκειται για το Max), αλλά το grip και πάλι δε συγκρίνεται (χωρίς όμως να φεύγει και σαν σαπούνι!)

Σε αντίθεση με την άλλη που συζητούσαμε παραπάνω είναι "κανονική" θήκη και όχι απλά φλούδα. Σίγουρα καμία σχέση με heavy duty βέβαια.

Μια άλλη για την οποία είμαι περίεργος είναι αυτή εδώ.

Μαλλον σε πηρα στον λαιμο μου... Απο αυτα που διαβαζω στο αμαζον, αλλαξαν την υφη της και πλεον δεν ειναι ματ με πολυ καλο grip οπως στα προηγουμενα μοντελα... :(

[ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Μαλλον σε πηρα στον λαιμο μου... Απο αυτα που διαβαζω στο αμαζον, αλλαξαν την υφη της και πλεον δεν ειναι ματ με πολυ καλο grip οπως στα προηγουμενα μοντελα...

Hit or miss είναι αυτά γιατί ο καθένας αλλιώς το ορίζει το καλό grip. Δεν είναι ιδιαίτερα κακό πάντως, απλά αισθητά χειρότερο από τη μαμά σιλικόνη. Δε σου δίνει δηλαδή την απόλυτη εμπιστοσύνη για χειρισμό με το ένα χέρι που σου δίνει η άλλη.

Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Hit or miss είναι αυτά γιατί ο καθένας αλλιώς το ορίζει το καλό grip. Δεν είναι ιδιαίτερα κακό πάντως, απλά αισθητά χειρότερο από τη μαμά σιλικόνη. Δε σου δίνει δηλαδή την απόλυτη εμπιστοσύνη για χειρισμό με το ένα χέρι που σου δίνει η άλλη.

Οχι οι παλιες ειχαν το καλυτερο grip σε θηκη, το λενε και τα σχολια αν δεις, επιβεβαιωνω και ο ιδιος. Και ειμαι περιεργος με το grip γιατι λογω του πλας βοηθαει για χειρισμο με ενα χερι.. Αρα black list η thin fit για xs. Θενκ γιου beta tester maestro! :p