[Επίσημο] iPhone Xs | Xs Max

Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Οχι οι παλιες ειχαν το καλυτερο grip σε θηκη, το λενε και τα σχολια αν δεις, επιβεβαιωνω και ο ιδιος. Και ειμαι περιεργος με το grip γιατι λογω του πλας βοηθαει για χειρισμο με ενα χερι.. Αρα black list η thin fit για xs. Θενκ γιου beta tester maestro! :p

Happy to serve!

Να σου πω την αλήθεια τη συνήθισα ήδη, ίσως και να την κρατήσω. Θα δω σε 2-3 μέρες. Κοιτάζω για καμιά άλλη, σαν αυτή εδώ, αλλά τα κωλο-reviews σε σχέση με το grip είναι πάντα τελείως αντιφατικά και δεν ξέρεις.

Αν έχει κανείς πρόταση για καλό screen protector (πολύ καλό όμως, anti-glare/low reflectivity, smooth, με καλούπι τοποθέτησης κλπ κλπ κλπ) ας μας πει. Γενικά τα σιχαίνομαι, αλλά μετά από μια τούμπα που είχε φάει το Χ σε χαλίκια κι έκανε την οθόνη του για τα πανηγύρια, άρχισα να το σκέφτομαι για το καινούριο.

(Ευτυχώς στο iPhone upgrade δεν ενδιαφέρεται η Apple για cosmetic issues).

Spigen έχω κι εγώ στο Χ και παρόλο που δεν ήθελα ποτε στυλ γυαλιού τελικά έκατσε μια χαρά.

Μεγαλώνει βέβαια το πάχος, εχε το υπόψιν.

Μια άλλη για την οποία είμαι περίεργος είναι αυτή εδώ.

Θα την έχω μεθαύριο αυτή (κόκκινη για το Χ) ως εναλλακτική της Spigen Air

Θα σου πω εντυπώσεις (αν και δεν περιμένω μεγάλες διαφορες)

Για μένα, οτιδήποτε παχύτερο καταστρέφει αισθητικά το τηλέφωνο.

Μόλις δοκίμασα το Xs max στο αεροδρόμιο της Ολλανδίας.

Δεν θα με.βολέψει καθόλου, και θα αλλάξω την παραγγελία μου. Είναι ΠΟΛΥ μεγάλο.

Το μικρό.αντίθετα είναι ταμαμ στο Μέγεθος. Ότι πρέπει! Και γλιστράει για πλάκα...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Δεν άντεξα, έβαλα παραγγελία για το Max
Για να δούμε; γιατί είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος με την αλλαγή που έχω κάνει με το Note9!

Μόλις δοκίμασα το Xs max στο αεροδρόμιο της Ολλανδίας.

Δεν θα με.βολέψει καθόλου, και θα αλλάξω την παραγγελία μου. Είναι ΠΟΛΥ μεγάλο.

Το μικρό.αντίθετα είναι ταμαμ στο Μέγεθος. Ότι πρέπει! Και γλιστράει για πλάκα...

Μα δεν κατάλαβες, this is not how it works, δε θα σε βολέψει. Θα σε ξεβολέψει, αλλά κάθε στιγμή που θα σκέφτεσαι 'πω τι μαλακία έκανα πάω να το αλλάξω/πουλήσω', θα πιάνεις στα χέρια σου το 'μικρό' και θα λες mehhh....

Πίστεψέ με, μου συνέβαινε κάθε πρωί μέχρι χθες που έστειλα πίσω το Χ :ADFADF1:

Πέρα απ'την πλάκα, δεδομένου ότι και το Χ δεν ήταν ποτέ ιδανικό στον χειρισμό με το ένα χέρι (απλά οριακώς την πάλευες), η διαφορά μετά από 2-3 μέρες χρήσης επί της ουσίας δεν είναι όσο τραγική νομίζεις στην πρώτη σου επαφή. Κι αυτό οριακά την παλεύει, απλά θα ενεργοποιείς το reachability λίγο πιο συχνά (στο Χ το χρησιμοποιούσα ήδη κατά κόρον). Βασικά η διαφοροποίηση που σε ξενίζει είναι το πλάτος και όχι το ύψος. Και στο πλάτος η διαφορά είναι οριακή.

Ούτε στην τσέπη έχει τόσο τρομακτική διαφορά (και ως όγκος και ως τιμή.)

Άουτς!!!

Λοιπόν έκανα καμιά 10αριά δοκιμές, και στις 2 απ'τις 10 παρατήρησα το φαινόμενο αλλά διαφορετικά απ'οτι φαίνεται στο βίντεο: Βάζεις το καλώδιο, η οθόνη ανάβει (άρα καταλαβαίνει ότι κάτι έβαλες) αλλά δε φορτίζει. Στην πρώτη επανάληψη, λειτουργεί κανονικά.

Αυτό πάντως το είχα παρατηρήσει και σε άλλα iPhone/Pad να συμβαίνει σε ελάχιστη συχνότητα (καμιά φορά το μήνα), και πάντα έλεγα ότι ΟΚ το καλώδιο ίσως να'χει αρχίσει να τα παίζει.

Επίσης, μέσα σ'αυτή τη βδομάδα, μου το'κανε μια φορά και στο Car Play όπου δε συνδέθηκε (με καλώδιο των 5 ευρώ όμως πάλι, οπότε αυτό κατηγόρησα). Γιατί το γράφω αυτό; Διότι πιθανώς να μην είναι μόνο θέμα φόρτισης αλλά σύνδεσης γενικότερα.

Μα δεν κατάλαβες, this is not how it works, δε θα σε βολέψει. Θα σε ξεβολέψει, αλλά κάθε στιγμή που θα σκέφτεσαι 'πω τι μαλακία έκανα πάω να το αλλάξω/πουλήσω', θα πιάνεις στα χέρια σου το 'μικρό' και θα λες mehhh....

Πίστεψέ με, μου συνέβαινε κάθε πρωί μέχρι χθες που έστειλα πίσω το Χ :ADFADF1:

Πέρα απ'την πλάκα, δεδομένου ότι και το Χ δεν ήταν ποτέ ιδανικό στον χειρισμό με το ένα χέρι (απλά οριακώς την πάλευες), η διαφορά μετά από 2-3 μέρες χρήσης επί της ουσίας δεν είναι όσο τραγική νομίζεις στην πρώτη σου επαφή. Κι αυτό οριακά την παλεύει, απλά θα ενεργοποιείς το reachability λίγο πιο συχνά (στο Χ το χρησιμοποιούσα ήδη κατά κόρον). Βασικά η διαφοροποίηση που σε ξενίζει είναι το πλάτος και όχι το ύψος. Και στο πλάτος η διαφορά είναι οριακή.

Ούτε στην τσέπη έχει τόσο τρομακτική διαφορά (και ως όγκος και ως τιμή.)
Επίσης.θα συμφωνήσω.μαζί.σου οτι τα εικονίδια.μου φανηκαν αφύσικα μεγάλα... Ίσως επειδή προέρχομαι.από το 6αρι, τί να.πω....

Επίσης.θα συμφωνήσω.μαζί.σου οτι τα εικονίδια.μου φανηκαν αφύσικα μεγάλα... Ίσως επειδή προέρχομαι.από το 6αρι, τί να.πω....

To scaling της Apple στα Plus μοντέλα (φαντάζομαι και στο Max το ίδιο θα είναι) είναι γελοίο.

Αντί να δώσει πραγματικά μεγαλύτερο working space, κάνει τα εικονίδια μεγαλύτερα σαν τα τηλέφωνα της τηλεμάρκετινγκ για τους παππούδες (αυτά με τα τεράστια πλήκτρα)

[ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Όντως είναι για τα πανηγύρια το scaling. Βέβαια, τα πάντα είναι συγκριτικά, δεν είναι 'πολύ μεγάλα', απλά μεγαλύτερα. Δηλαδή αν δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα δε σε ενοχλεί (ή αν ξεσυνηθίσεις για 1-2 μέρες). Αυτό που σε ενοχλεί είναι το γαμώτο της υπόθεσης, ότι θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.

Αν είχε καλό scaling θα είχα Plus από εποχής 6, τότε που η κάμερα ήταν σημαντικά καλύτερη σε σχέση με το απλό.

Αυτό που συνειδητοποιώ τώρα όμως δουλεύοντας στο μεγάλο είναι τα πλεονεκτήματα σε κάθε άλλο επίπεδο. Από αυτή τη μικρή επεξεργασία που θα κάνεις σε μια φωτό πριν τη στείλεις/ανεβάσεις, από το πως διαβάζεις συνημμένο pdf Α4 χωρίς να χρειάζεται να κάνεις zoom, το πως κουμπάκια σε software video (Camera, Filmic, κλπ) είναι πιο εύκολα προσπελάσιμα, και βέβαια τα προφανή (πως χαζεύεις ταινία στο τρένο/αεροπλάνο, παιχνίδια, κλπ κλπ κλπ).

[ Επίσημο ] iPhone Xs & Xs Max

Όντως είναι για τα πανηγύρια το scaling. Βέβαια, τα πάντα είναι συγκριτικά, δεν είναι 'πολύ μεγάλα', απλά μεγαλύτερα. Δηλαδή αν δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα δε σε ενοχλεί (ή αν ξεσυνηθίσεις για 1-2 μέρες). Αυτό που σε ενοχλεί είναι το γαμώτο της υπόθεσης, ότι θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.

Αν είχε καλό scaling θα είχα Plus από εποχής 6, τότε που η κάμερα ήταν σημαντικά καλύτερη σε σχέση με το απλό.

Αυτό που συνειδητοποιώ τώρα όμως δουλεύοντας στο μεγάλο είναι τα πλεονεκτήματα σε κάθε άλλο επίπεδο. Από αυτή τη μικρή επεξεργασία που θα κάνεις σε μια φωτό πριν τη στείλεις/ανεβάσεις, από το πως διαβάζεις συνημμένο pdf Α4 χωρίς να χρειάζεται να κάνεις zoom, το πως κουμπάκια σε software video (Camera, Filmic, κλπ) είναι πιο εύκολα προσπελάσιμα, και βέβαια τα προφανή (πως χαζεύεις ταινία στο τρένο/αεροπλάνο, παιχνίδια, κλπ κλπ κλπ).

Με λιγα λογια απορεις πως την παλευες με το χομπιτοphone. Λογικο.
jb δεν ειχες ποτε; Στο πλας εγω εχω 8 σειρες και 5 στηλες μικροτερων εικονιδιων.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Με λιγα λογια απορεις πως την παλευες με το χομπιτοphone. Λογικο.
jb δεν ειχες ποτε; Στο πλας εγω εχω 8 σειρες και 5 στηλες μικροτερων εικονιδιων.

Εντάξει εντάξει, λυσσάξεις με το χομπιτόφωνο!

JB τελευταία φορά είχα στο 3GS. Έκτοτε δε μου χρειάστηκε.

Εντάξει εντάξει, λυσσάξεις με το χομπιτόφωνο!

JB τελευταία φορά είχα στο 3GS. Έκτοτε δε μου χρειάστηκε.

Εγω παντως αυτα τα τεραστια εικονιδια δε τα μπορω. Ειναι ενας απτους πολλους λογους που ακομη κανω jb. //οφτοπικ

#hobbitophonesucks :p