[Επίσημο] LG-G2 (D802)

γενικοτερα πως παει το τηλεφωνο?
φωτο,βιντεο,προβληματακια?
διαβαζω τα καλυτερα αλλα βλεπω οτι αδικειται απο την μη επεκταση αποθηκευτικου χωρου.
κριμα...

γενικοτερα πως παει το τηλεφωνο?
φωτο,βιντεο,προβληματακια?
διαβαζω τα καλυτερα αλλα βλεπω οτι αδικειται απο την μη επεκταση αποθηκευτικου χωρου.
κριμα...
μια χαρά τα πάει με την καταπληκτική οθόνη και την απίστευτη μπαταρία,τα πίσω κουμπιά είναι βολικά αν και δεν τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου,με την 4.4.2 το knock on δουλεύει πολύ καλύτερα πιάνει σχεδόν πάντα και η οθόνη ανοίγει αμέσως,κατά την γνώμη είναι το καλύτερο smartphone αυτή τη στιγμή

edit: για την επέκταση χώρου με ένα τέτοιο κάνεις μια χαρά την δουλειά σου

Last edited:
εχω το s4 σε doa(με δικαιωμα επιστροφης χρηματων) και σημερα που διαβαζα σχολια και κριτικες για το g2,μπηκα στην πριζα...!
με χαλαει το οτι δεν παιρνει καρτα αποθηκευτικου χωρου(βασικοτατο γιατι κουβαλαω πολυ μουσκη μαζι μου και εχω πολλα βιντεο των παιδιων).
κατ`αλλα,το βρισκω πολυ ενδιαφερων...!!

με χαλαει το οτι δεν παιρνει καρτα αποθηκευτικου χωρου(βασικοτατο γιατι κουβαλαω πολυ μουσκη μαζι μου και εχω πολλα βιντεο των παιδιων).
κατ`αλλα,το βρισκω πολυ ενδιαφερων...!!

έκανα edit στο προηγούμενο

Χαλαρά θα έπαιρνα το 32άρι από ευρωπαϊκό Amazon κι ας μην το καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία (το στέλνεις έξω στη χειρότερη). Τα 16 (κουτσουρεμένα) GB είναι λίγα (προσωπικά δε μου φτάνουν)... Ok και τα 32 (επίσης κουτσουρεμένα) μπορεί να μη φτάσουν, αλλά σίγουρα σε λιγότερες περιπτώσεις και τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το στικάκι που αναφέρθηκε πιο πάνω. Άλλο να το χρησιμοποιείς μια στο τόσο όμως (στα 32) και άλλο συνέχεια (στα 16).

Απότι διαβάζω και σύμφωνα με ανακοίνωση της LG το G2 μεταξύ αλλων θα λάβει μία αναβάθμιση από τον ερχόμενο μήνα. Πιο συγκεκριμένα η αναβάθμιση θα φέρει το χαρακτηριστικό Knock Code μια εξελιγμένη
μορφή του knock όπου το ξεκλείδωμα θα γίνεται με ένα συνδυασμό από χτυπήματα στην οθόνη που έχει ορίσει ο χρήστης.

Μου το δίνουν δωρεάν με ανανέωση συμβολαίου, αλλά το ότι δεν παίρνει κάρτα το θεωρώ ασυγχώρητο fail.
Και δεν αντισταθμίζεται με κανένα στικάκι, αν είναι έτσι να κουβαλάμε κι έναν passport 1ΤΒ να λέμε ότι έχουμε κινητό με 1TB...
Μάλλον θα το κάνω έκπτωση στο πάγιο.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG-G2 (D802)

Μου το δίνουν δωρεάν με ανανέωση συμβολαίου, αλλά το ότι δεν παίρνει κάρτα το θεωρώ ασυγχώρητο fail.
Και δεν αντισταθμίζεται με κανένα στικάκι, αν είναι έτσι να κουβαλάμε κι έναν passport 1ΤΒ να λέμε ότι έχουμε κινητό με 1TB...
Μάλλον θα το κάνω έκπτωση στο πάγιο.
Αν σου κανουν γερη εκπτωση μαζι σου.
Αλλιως παρτο και πουλατο!:antlers:

Καλησπέρα σε όλους! Το σύμβολο "Η" πάνω δεξιά, όταν χρησιμοποιώ το δίκτυο από το συμβόλαιό μου, σημαίνει 4G ή HSPA (δηλ. 3,5G) ; Κανονικά δεν έπρεπε να γράφει LTE; Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Kαλημερα παιδια ενας φιλος εχει ενα lg g2 και στη προσπαθεια του να βγαλει την καρτα sim κατι πρεπει να χαλασε(εσπασε; )καποιο συρματακι μαλλον και πλεον δε του την αναγνωριζει.Λογικα δε πρεπει να καλυπτετε απο την εγγυηση οποτε ξερουμε αν φτιαχνετε και ποσο θα κοστισει;