[Επίσημο] LG G3 (D855)

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G3 (D855)

;-)

Θηκη να αγορασω ή οχι ?

Είναι πολύ βολική η circle. Απαντάς, καλείς από το παραθυράκι κ.α.

Πολύ καλή. Το καλό είναι ότι βγαίνει η πλάτη που έχεις τώρα και μπαίνει της θήκης. Την βάζεις στο συρτάρι και θα είναι τζετ όταν θα βάλεις αγγελία :p

Και για μας που έχουμε IR ...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy

Ποια Logitech ....? Μπάμπη ακόμη να ψηθείς? :p

Επίσης να πω ότι η μπαταρία έχει βελτιωθεί σημαντικά. Είμαι γύρω στις 30 ώρες χρήση με μισή ώρα GPS, κλείσεις, Internet, 3G μόνιμα ανοιχτό, synchronizations με google, 3 email accounts και έχω ακόμη 25%. Χρησιμοποιώ και greenify. Δεν ξέρω πόσο δουλειά κάνει.
Φαντάζομαι με root οι χρόνοι θα φτιάχνουν κατά πολύ. Το θέμα είναι ότι με το iphone 5 τέτοια αυτονομία δεν είχα με την καμία.

Την πηρα εχτες. Παρα πολυ καλη

Σχετικα με την μπαταρια, εχει βελτιωθει σε σχεση με την αρχη..

Μια διαπιστωση (σε σχεση με το 5αρι iphone), σερφαρει με 3g, 78 φορες ποιο γρηγορα

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Και για μας που έχουμε IR ...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy
Ποια Logitech ....? Μπάμπη ακόμη να ψηθείς? :p

only compatible with the G3 (still in Beta, sending only, not recording)

Σαν remote, δουλευει με πολλες συσκευες απο τη μαμα LG η θελει app σαν το παραπανω?

Tempered glass απαραιτητο?

Το αν ειναι απαραίτητο δεν εχει να κανει με την μαρκα, αλλα με το ποσο θες εσυ να προστατεψεις την οθόνη σου.
Αργα η γρήγορα θα του βάλω.Τωρα του εχω μια απλή ζελατίνα.
To g3 εχει και gorilla glass 3.

παρε g3 σε σχεση με το g2 η ποιοτητα είναι μεραμε την νυχτα τοg3 είναι πιο στιβαρο ενώ το g2 μου εδινε την διαθεση ότι τριζει και θα διαλυσει.επισης και εμενα η μπαταρια με αρκετη χρηση 3g k 4g κταταει πιο πολύ οσο το φορτιζω

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Είναι πολύ βολική η circle. Απαντάς, καλείς από το παραθυράκι κ.α.

Πολύ καλή. Το καλό είναι ότι βγαίνει η πλάτη που έχεις τώρα και μπαίνει της θήκης. Την βάζεις στο συρτάρι και θα είναι τζετ όταν θα βάλεις αγγελία :p

Επιβεβαιώνω .... μαμάτη θήκη ... κόβει και καμπόση ζέστη και μειώνει και την πιθανότητα εγκάυματος:jester:

Ειναι οντως καλό κινητό , ειδικά στα χρηματα του.
Αλλα αν εχεις περάσει απο amoled, ολα τα αλλα σου φαινονται λίγα...