[Επίσημο] LG G3 (D855)

καλά εντάξει, και το χειριστήριο του PS3 είχα βάλει χθες "αέρα" αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

Αφού δεν έχω το οικοσύστημα.... :D

Νεκτάριε για ρίξε κι ένα review για μπαταρία....με ανθρώπινη χρήση, όχι κλειστά όλα.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G3 (D855)

to iphone 5s δωθηκε ηδη !
Τωρα εχω το ΠΡΩΤΟ iphone που πηρα απο Αμερικη .. το θεμα ειναι τι κανω μεχρι να ερθει το 6.
Κατι για Νοεμβριο ακουστηκε .... και ειναι ευκαιρεια να ψαχτω κι αλλο.

κρατα το iphone για να εχεις τη συνδεση με ολα αυτα που λες και παιρνεις κι ενα τηλεφωνο της προκοπης οπως το G3,για να εχεις και να τη λες στον Τακη.

Εσύ Τάκη τότε είσαι ειδική περίπτωση. Για κάποιον όμως που δεν τα έχει όλα "apple" δεν τον νοιάζουν όλα αυτά. Μιλάμε για τις συσκευές καθαυτές κι όχι τα παρελκόμενα. Άλλωστε εμένα μου αρέσει η ελευθερία της επιλογής την οποία δεν έχετε εσείς και αναγκαστικά θα γίνετε υπέρμαχοι της γιατί ξέρετε ότι θα σας κοστίσει να φύγετε (και οικονομικά και πρακτικά). Εσύ Τάκη και πατάτα να είναι το Iphone ή αν θες μέτριο με αυτό θα μείνεις. Δεν μπορείς να αλλάξεις. Είναι αργά τώρα αφού θες το οικοσύστημα της Apple. Εγώ του χρόνου όμως μπορώ να πάρω Samsung και του αντίχρονου μια κινεζιά περιποιημένη.

Επίσης το παραμύθι του συγχρονισμού να σταματήσει κάποια στιγμή. Όλες οι σοβαρές εφαρμογές κάνουν συγχρονισμό μέσω dropbox. Οπότε δεν είναι αυτός σοβαρός λόγος. Το Ipad μου το κρατάω γιατί μου αρέσει και μπορεί να συνυπάρξει άνετα με το android μου.

Υ.Γ. Ούτε εγώ ενδιαφέρομαι για android vs apple. Έχουμε άλλο νήμα γι αυτό :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Εγώ πάντως για πρωτη φορα χρησιμοποιώ το 5s χωρίς bumber απλα με ένα ωραιο sleeve και ομολογώ πως έχω καταχαρεί το ποσο λεπτό είναι στο χέρι (μέχρι να μου πέσει :p )

Και μην σου πεσει.

Παντως, εδω που τα λεμε, αλλο αγχος ειναι να σου πεσει ενα τηλ. που το πληρωσες 6-7+ κατοσταρικα, και αλλο ενα ... τριτοκοσμικο LG (σορυ Νεκταριε, ετσι μου το ειπε ενα apple funboy πριν λιγο)

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Έμαθα ότι με το G3 δίνουν δώρο και μια άδεια ταξί (στο 1:28 πηγαίνετε):Banane0:
Να ένας ευτυχής κάτοχος.
https://www.youtube.com/watch?v=udUnQ7OnoSI&list=PLSSPBo7OVSZvJtRrcF5CVSjRkmH9eNWA3

Εγώ έμαθα Αλέξη ότι αν βάλεις το καινούριο iphone 6 plus σε airplane mode κερδίζεις ένα αεροπορικό εισιτήριο! Για αυτό έχει αυτή την τιμή :p. Βρε τους άτιμους. Για δοκίμασε το μόλις παραλάβεις.

Εσύ Τάκη τότε είσαι ειδική περίπτωση. Για κάποιον όμως που δεν τα έχει όλα "apple" δεν τον νοιάζουν όλα αυτά. Μιλάμε για τις συσκευές καθαυτές κι όχι τα παρελκόμενα. Άλλωστε εμένα μου αρέσει η ελευθερία της επιλογής την οποία δεν έχετε εσείς και αναγκαστικά θα γίνετε υπέρμαχοι της γιατί ξέρετε ότι θα σας κοστίσει να φύγετε (και οικονομικά και πρακτικά). Εσύ Τάκη και πατάτα να είναι το Iphone ή αν θες μέτριο με αυτό θα μείνεις. Δεν μπορείς να αλλάξεις. Είναι αργά τώρα αφού θες το οικοσύστημα της Apple. Εγώ του χρόνου όμως μπορώ να πάρω Samsung και του αντίχρονου μια κινεζιά περιποιημένη.

Επίσης το παραμύθι του συγχρονισμού να σταματήσει κάποια στιγμή. Όλες οι σοβαρές εφαρμογές κάνουν συγχρονισμό μέσω dropbox. Οπότε δεν είναι αυτός σοβαρός λόγος. Το Ipad μου το κρατάω γιατί μου αρέσει και μπορεί να συνυπάρξει άνετα με το android μου.

Υ.Γ. Ούτε εγώ ενδιαφέρομαι για android vs apple. Έχουμε άλλο νήμα γι αυτό :p

Τεσπα, να μην κάνουμε μπάχαλο το θέμα. Απλα να πω, ότι δεν χρειάζεται να έχεις μονο apple οικοσύστημα για να απολαύσεις τις χαρες του.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

οκ... το g3 το βρισκω 390 και το one plus 340 (ελλαδα παντα).
Αν δε βρεθει iphone 6 μεχρι το ΣΚ ..... καποιο απο τα 2 θα δοκιμαστει (ισως και το Xiamoi mi4) !

Εγώ θα έπαιρνα πάντως το G3 μονο και μονο από τα καλα λογια του Νεκ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D8

Και μην σου πεσει.

Παντως, εδω που τα λεμε, αλλο αγχος ειναι να σου πεσει ενα τηλ. που το πληρωσες 6-7+ κατοσταρικα, και αλλο ενα ... τριτοκοσμικο LG (σορυ Νεκταριε, ετσι μου το ειπε ενα apple funboy πριν λιγο)

Εσύ πρώτα θα πρέπει να τα βρεις με τον ψυχολόγο σου. Διαφορετικά θα χρειαστούμε εμείς σε λίγο :p

Αν δε βρεθει iphone 6 μεχρι το ΣΚ ..... καποιο απο τα 2 θα δοκιμαστει (ισως και το Xiamoi mi4) !

Σιγα μην βρεθει (μεχρι το ΣΚ δλδ). Αλλα σου ευχομαι να βρεθει.

Επιασα στο χερι ενα Huawey P7.... συσκευαρα... Χωρις πλακα Φτηνο (σχετικα) και καλο που λενε. Υπαρχει και το P6 να κανεις την δουλεια σου μεχρι να ερθει το καλό

(ποσο εδωσες το 5s?)

Εσύ πρώτα θα πρέπει να τα βρεις με τον ψυχολόγο σου. Διαφορετικά θα χρειαστούμε εμείς σε λίγο :p

O ψυχολογος μου τα επαιξε. Και αυτος σκεφτεται να γυρισει απο iOS σε ανδροιντ, και εχει κοψει λουρι

καλά εντάξει, και το χειριστήριο του PS3 είχα βάλει χθες "αέρα" αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

Αφού δεν έχω το οικοσύστημα.... :D

Νεκτάριε για ρίξε κι ένα review για μπαταρία....με ανθρώπινη χρήση, όχι κλειστά όλα.

Τάσο αύριο μου έρχεται replacement από amazon οπότε αύριο ξεκινάω κανονική χρήση. Βάλε και 2-3 μέρες να στρώσει η μπαταρία και μετά θα γράψω.

Θα σου πρότεινα g3 η s5.
To miui θα σου φανεί κακή κόπια του ios.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Εγώ θέλω να αρχίζω να γραφω το email στο iphone και να το τελειώνω στο mac. Να απαντάω το κινητό μου στο ipad.

Και τοσο καιρο που δεν τα είχες (βασικα δεν τα εχεις ακόμα - μεθαύριο βγαινει το iOS 8) πως ζουσες με Apple; :p

Εγώ πάντως για πρωτη φορα χρησιμοποιώ το 5s χωρίς bumber απλα με ένα ωραιο sleeve και ομολογώ πως έχω καταχαρεί το ποσο λεπτό είναι στο χέρι (μέχρι να μου πέσει :p )

Και με bumper μια χαρα χαίρεσαι την ποιότητα κατασκευης της πλατης

Με βλέπω κι εμενα για G3....

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Και τοσο καιρο που δεν τα είχες (βασικα δεν τα εχεις ακόμα - μεθαύριο βγαινει το iOS 8) πως ζουσες με Apple; :p

Και με bumper μια χαρα χαίρεσαι την ποιότητα κατασκευης της πλατης

Έδωσα μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα για τις διαφορες των δυο κόσμων. Μπορώ να σου αραδιάσω πολλά ακόμα, αλλα δεν θέλω να εκτροχιαστεί το νήμα.
ΥΓ. Να σου θυμίσω πως κάποτε υποστήριζες πως με bumber δεν μπορείς να χαρείς το αλουμίνιο της πλατης :p Εγώ χαίρομαι τώρα το μικρότερο πάχος της συσκευής...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

ΥΓ. Να σου θυμίσω πως κάποτε υποστήριζες πως με bumber δεν μπορείς να χαρείς το αλουμίνιο της πλατης :p Εγώ χαίρομαι τώρα το μικρότερο πάχος της συσκευής...
Παντα bumper είχα στο iPhone...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G3 (D855)

να κανουμε ενα pp για το G3.

Θελει και ο Μπαμπης εξ οσων αντεληβην

Θα με πάρει στο λαιμό του ο Νεκτάριος....
Θα κρατήσω όμως και το 5s για ασφάλεια και επειδή το υποσχέθηκα στον Αλέξη...
(αιώνια πιστός... δεν γίνεται αλλιώς). :jester:

Υπαρχει περιπτωση να το φερει φιλος απο τη Γερμανια το ΣΚ.
Αν δεν, τοτε με βλεπω μαλλον για G3.

Αληθεια, γιατι η LG εχει 5 (νομιζω) software buttons, και οχι 3 (τα κλασσικα back, menu kai home) ?
Γινεται ν αλλαξει αυτο ?

Σιγα μην βρεθει (μεχρι το ΣΚ δλδ). Αλλα σου ευχομαι να βρεθει.

Επιασα στο χερι ενα Huawey P7.... συσκευαρα... Χωρις πλακα Φτηνο (σχετικα) και καλο που λενε. Υπαρχει και το P6 να κανεις την δουλεια σου μεχρι να ερθει το καλό

(ποσο εδωσες το 5s?)

O ψυχολογος μου τα επαιξε. Και αυτος σκεφτεται να γυρισει απο iOS σε ανδροιντ, και εχει κοψει λουρι