[Επίσημο] LG G3 (D855)

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Ναι, με 99% επιτυχία, του ξεφυγε ενας κοκκος σκονης στην ακρη αλλα δε πειράζει...μεχρι στιγμής ειμαι ευχαριστημένος και σε απόδοση και σε ευκρίνεια

Κι εμένα μου ξέφυγε αλλά την έβγαλα και την έβαλα 2-3 φορές μέχρι να φύγουν οι σκόνες όλες.

Ειδες καποια διαφορα στην αισθηση σε σχεση με πριν ?

Δεν αλλάζει τίποτα στην αίσθηση. Είναι σαν να μην την έχεις. Μόνο το βάρος λίγο αλλάζει (+10gr)

Εγώ την πήρα από amazon uk στις 10 λίρες και έχει 2 μέσα. Η πείρα μου λέει ότι ίσως την χρειαστώ την δεύτερη κάποια στιγμή.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KRH47WS/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

(τώρα έχει πιο ακριβά).

Αλλά και από δω να την πάρεις, μου ακούγεται τίμια η τιμή του extreme και μάλιστα με τοποθέτηση.

12 eyro για γυαλι?στο ebay me 4-5 eyro παιρνεις τις καλυτερες καιστην τοποθετηση είναι πανεύκολες και όχι σαν τις ζελατίνες.απλα την βαζεις ισια με το ακουστικο και το κουμπι την πατας στην μεση και γινεται μια μεγαλη φουσκαλα που φευγει μονη της και στην τιμη αυτή αγοράζεις 3.στο iPhone 5 την ειχαβγαλει 3 φορες καιτην ξαναεβαλα και δεν ειχε ιχνος.είναι κριμα να την πληρωνετε επι 3 καιστην τελικη πληρωστε 1 ευρω παρα πανω νασας ερθει αεροπορικως σε 7μερες.εντωμεταξυ ποτε τηα βγαλει το 4.4?γνωριζει κανεις?

12 eyro για γυαλι?στο ebay me 4-5 eyro παιρνεις τις καλυτερες καιστην τοποθετηση είναι πανεύκολες και όχι σαν τις ζελατίνες.απλα την βαζεις ισια με το ακουστικο και το κουμπι την πατας στην μεση και γινεται μια μεγαλη φουσκαλα που φευγει μονη της και στην τιμη αυτή αγοράζεις 3.στο iPhone 5 την ειχαβγαλει 3 φορες καιτην ξαναεβαλα και δεν ειχε ιχνος.είναι κριμα να την πληρωνετε επι 3 καιστην τελικη πληρωστε 1 ευρω παρα πανω νασας ερθει αεροπορικως σε 7μερες.εντωμεταξυ ποτε τηα βγαλει το 4.4?γνωριζει κανεις?

Ολα ειναι και θεμα timing, μολις το αγορασα ηθελα να εχω απο την 1η μερα tempered glass, το πληρωσα παραπανω το ξερω :-)

Εμένα πάντα μου έκανε εντύπωση πόσο εύκολα δίνει κανείς 400-500-600 ευρώ και όταν είναι να πάρει ένα αξεσουάρ κοιτάει και το ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για τις εφαρμογές. Ξέρω πολλούς που δεν δίνουν ούτε μισό ευρώ ενώ έχουν δώσει 700αρια για συσκευή. Είναι τελικά στην νοοτροπία μας.

οχι δεν ειναι,καθε ευρω που δινεις,απλα αυξανεις το αρχικο κοστος κτησης της συσκευης.

Ναι. Έδωσα 12 ευρώ αντί για 5 και έτσι η συσκευή τελικά μου κόστισε 500 αντί για 488. Πήρα και 30 ευρώ εφαρμογές (που θα τις χρησιμοποιώ από δω και μπρος σε οποιαδήποτε συσκευή) και έπεσα έξω οικονομικώς. Ανέβασα το κόστος της συσκευής μου κατά 10%. Μωρέ τα θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν? :p

Υ.Γ. Εδώ έχουμε να κάνουμε με παρόμοια περίπτωση με τους υπολογιστές. Θεωρούμε αυτονόητο ότι εφόσον πληρώσαμε το hardware, το software πρέπει να το πάρουμε τσάμπα. Ας μην επεκταθώ όμως γιατί συγχύζομαι :p

δενειναι θεμα το 1-2-5 ευρω αυτό που με εκνευριζει στα ελληνικα καταστήματα είναι ότι αγοραζουν από εκει που μπορούμε και εμεισ να αγοράσουμε και τα μεταπουλάνε για χρυσο.(βλεπε iPhone 6+)το εχουν βαλει εως 1300 ευρω!!!!!!!!!δεν θα σωθω με 8 ευρω που γλιτωσα αλλα δεν θελω να κανω μαγκα τον κάθε έναν.οι αποψη του κάθε φιλου είναι σεβαστη.φιλικα κωστας

Ας παμε στα πιο "σοβαρα"

App για να μεγιστοποιησουμε την χρηση της καμερας ποιο εχετε βαλει? η στοκ εφαρμογη...δεν αφηνει να κανεις πολλα...δοκιμασα και την Camera FV-5 προσφερει αρκετο manual control αν και θελει λιγο να το συνηθισεις.