παντως η 4.4.2 στο s4 εχει βελτιωσει παρα πολυ τα λαγκαρισματα γενικα.
ειμαι βεβαιος οτι στην επομενη-μεγαλη-μεταβαση του android,θα εχει εξαληφθει εντελως το θεμα.
προς το παρον βολευομαστε με το nova launcer,που ειναι σαφως πιο...βουτηρο,ακομα και τωρα που εχει βελτιωθει η κατασταση..
Εβαλα και την 4.4.2L.
Σιγουρα πιο γρηγορη με λιγοτερα (αλλα υπαρκτά) lags , αλλα τα redraws παραμενουν (ισως να ειναι και λιγοτερα).
Δεν παρατηρησα κατι αλλο.
Να προτιμήσετε την αναβαθμιση απο το lg suite, κατεβαίνει πιο γρήγορα.
Κομπιασματα στην απόκριση εννοουμε , οχι κολλήματα σε εφαρμογες κλπ.
Ολα αυτα οφειλονται στον μετρια γραμμενο stock launcher.
Με τον Nova launcher ολα πανε νεράκι.
Υποστηρίζει κανονικα, αλλα μονο με double tap στην status bar (ψηλά).
Αν θες σε ολη την οθονη στα gestures (nova prime αν δεν κανω λάθος , αλλα τα αξιζει) , με double tap μπορεις να ορισεις την εφαρμογη screen off and lock και να εχεις το ιδιο αποτέλεσμα.
Είσαι αδιάβαστος αγαπητέ
Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι με L όλα είναι πιο smooth αν και προτίμησα να κρατήσω τον Nova (ακόμη κι αυτός όμως έγινε πιο smooth νομίζω).
Θέλω να δω και τι γίνεται με την μπαταρία, αν και πλέον είμαι πολύ ευχαριστημένος με την χρήση greenify και titanium.
Το κινητό γίνεται ολοένα και καλύτερο. Να δούμε τώρα που έγινε unlocked τι άλλο μας επιφυλάσσει
Το lag παει σύννεφο ακόμη και με την τελευτάια αναβάθμιση στον στοκ launcher και σε σχέση με αυτον του honor 6 είναι χειρότερος, με nova βέβαια είναι μια χαρά αλλά χάνει τα widgets της lg
Δεν νομιζω οτι ειναι τιποτα ιδιαιτερο τα widgets της LG ( btw μεγαλο καραγκιοζιλίκι που τα εδεσαν στον launcher τους)
Νομιζω οτι μονο αυτο του ραδιοφονου θα μου λείψει.
σημερα εφαγα το πρωτο reset με την 10H, ακουγα περιεργους θορυβους στο τσαντακι και μετα ειδα οτι ειχε κανει reboot και ειχε χασει μαλιστα ωρα/μερα...ολα stock χωρις root... :/