[Επίσημο] LG G3 (D855)

Λοιπον, επιασα στα χερια μου το 16αρι και εχει αρκετη διαφορα στην γρηγοραδα και λαγκαρει λιγο
Οποτε οποιος θελει να το αγορασει, οπωσδηποτε στο 32αρι που φυσαει!!
Το βαρεθηκα ομως, επεστρεψα στο S5 και σε αναμονη για Note 4

Κατεβασα χτες το angly birds transformers.

Επαιξα (το πολυ 5 λεπτα), και το τηλεφωνο αναψε.... Αισχος.

Με το iphone και για ωρες να επαιζα, αντε να ζεσταινοταν λιγο...

Απάντηση: Re: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Κατεβασα χτες το angly birds transformers.

Επαιξα (το πολυ 5 λεπτα), και το τηλεφωνο αναψε.... Αισχος.

Με το iphone και για ωρες να επαιζα, αντε να ζεσταινοταν λιγο...

Ναι ζεσταίνεται. Έχεις δίκιο σε αυτό Ντίνο. Κι εγώ που έχω παίξει λίγο γιατί δεν είμαι του gaming ζεσταινόταν πολύ. Επειδή όμως γενικά δεν παίζω δεν του έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Αλλά σωστή παρατήρηση.

Ουτε και εγω παιζω. Παω μακρυ ταξιδι και καπως πρεπει να σκοτωσω την ωρα μου στο αεροπλανο.

Μαλλον θα πρεπει να βρω αλλον τροπο...

Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G3 (D855)

Αφού έχετε πάρει θήκη. Ακόμα και με την θήκη αισθάνεστε τόσο πολύ την ζέστη;

Η θηκη αντικαθιστα την μανισια πλατη. Δεν ειναι κατι εξτρα στην ουσια

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάρε iPhone :p

Θα επαιρνα, αλλα δεν ειναι gay friently πλεον :D

εβαλα την εκδοση γλειφιτζουρι εβγαλα το nova launcher δεν μου αρεσε το μαματο και ξαναεβαλα παλι το ton nova οι εντυπώσεις μου είναι ότι το κινητο παει πολύ γρηγορακαι σιγα σιγα κανουν πδατε και οι εφαρμογες για να δουμε και τοlollipop μεχρι στιγμης όλα οκ

μετα από μερικες εβδομάδες με το lollipop το αρνητικο είναι ότι τρωει πιο ευκολα την μπαταρια αλλα παει σφεντονα το κινητο

Lg G3 My Review

Παει καιρος που η Lg εφερε και στην χωρα μας τον αντικαταστατη ενος επιτχυχημενου smartphone,του g2.
Στην αρχη της κυκλοφοριας του δεχθηκε αυστηρη κριτικη κυριως απο χρηστες του,λογω προβληματων που αντιμετωπιζαν.
ρωγμες στο πλαισιο.στο λευκο χρωμα.
αδικαιολογητο lag κατα την πλοηγηση-χρηση στο μενου της συσκευης.
restarts χωρις λογο.
Κυρια προβληματα που δημιουργησαν μια θυελλα αντιδρασεων απο του κατοχους της συσκευης.
Επισης πολλοι υποστηριξαν,οτι λογο μεγαλης αναλυσης οθονης,2K,ο επεξεργαστης του,snapdragon 801 ηταν <<λιγος>> γι αυτη την συσκευη.
Η απαντηση μου?καμια σχεση,ο επεξεργαστης υποστηριζει μια χαρα την οθονη και γενικα την συσκευη.
Ευτυχως η lg hellas αναγνωρισε καθε του προβλημα κι ετσι πλεον το κινητο αποκατασταθηκε.

ΟΘΟΝΗ.
[TABLE="width: 1"]
[TR]
[TD="class: nfo"]True HD-IPS + LCD capacitive touchscreen, 16M colors[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: ttl"]Size[/TD]
[TD="class: nfo"]5.5 inches (~75.3% screen-to-body ratio)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: ttl"]Resolution[/TD]
[TD="class: nfo"]1440 x 2560 pixels (~538 ppi pixel density)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: ttl"]Multitouch[/TD]
[TD="class: nfo"]Yes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: ttl"]Protection[/TD]
[TD="class: nfo"]Corning Gorilla Glass 3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Του G2 η οθονη ηταν χαρμα οφθαλμων απο χρωματα και φυσικα απεικονιση λευκου,ισως το καλυτερο λευκο που εχω δει σε συσκευη.
Πως τα καταφερνει ομως το G3 σε αυτο το δυσκολο κομματι?
Καταρχην,ενα μπραβο στην Lg Που τοποθετησε μια τεραστιων διαστασεων οθονη της διαταξης των 5,5 ιντσων σε ενα σχετικα μικρο καλουπι.
Σε αυτο οφειλεται το οτι τα bezels της συσκευης ειναι απλα ελαχιστα...με αποτελεσμα να εχουμε ενα κινητο,με τεραστια οθονη σε ενα καλουπι που σε αλλες εταιρειες βλεπουμε κινητα,με μικροτερες διαστασεις οθονης.
Κινηση ματ απο την Lg.
Tα χρωματα της οθονης ειναι παρα πολυ καλα,αν και λιγοτερο κορεσμενα σε σχεση με τον προκατοχο του.σε καποιον που ειχε το g2 και πηγε στο g3,θα του φανει καπως.καπως πιο ξεθοριασμενη ισως στο θεμα των χρωματισμων.
στην πραγματικοτητα,ειναι θεμα συνηθειας περισσοτερο και σιγουρα δεν αποτελει τοσο προβλημα.
Η φωτεινοτητα της,ειναι καλη,σαφως ομως πιο <<λιγη>> απο το προηγουμενο μοντελο.Ειναι καπως πιο σκοτεινη.
Το λευκο της ειναι καλο,οχι ομως σαν του G2,σε αλλες συσκευες G3 παρατηρησα οτι ειναι πιο θερμο,σε αλλες παλι πιο ψυχρο,καμια παντως δεν ειδα που να φτανει την κορυφαια αποδοση του λευκου που ειχε το G2.
Παντως δε νομιζω οτι θα βρεθει καποιος που να αποκλεισει την οθονη του G3.ειναι παρα πολυ καλη,πλουσια σε μεγεθος και σιγουρα θα την ευχαριστηθει ο καθε χρηστης.
Η αναλυση της τωρα,2Κ,δε νομιζω οτι ηταν απαραιτητη,το ματι του ανθρωπου δεν πιανει την διαφορα μιας fhd οθονης με μιας 2k οθονης.
Νομιζω οτι μια πολυ καλη FHD οθονη,θα ηταν πολυ καλυτερα.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
Αν και τελειως υποκειμενικο το θεμα της εμφανισης,θα απαντησω συμφωνα με τα δικα μου ματια.
ΚΟΡΥΦΑΙΟ.Εχει ο χρηστης στα χερια του μια συσκευη που πολυ απλα δεν υπαρχει,απο θεμα μεγεθους.σε αλλες συσκευες με αυτο το μεγεθος βλεπουμε οθονες 5-5,1-5,2 ιντσες,εδω εχουμε 5,5 ιντσες.και ειναι απολαυστικες.
Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι παρα πολυ καλη,πλαστικο ναι μεν,αλλα με πολυ καλη ποιοτητα και συναρμογη.στο titan χρωμα μαλιστα,μοιαζει ελαχιστα σαν βουρτσισμενο αλουμινιο κατι που του δινει εξτρα ποντους σαν εμφανιση,
Στην πλατη της συσκευης που να σημειωσω,οτι αφαιρειται το καπακι κι ετσι ο χρηστης μπορει να τοποθετησει την καρτουλα sim αλλα και την sd card μεσα στις ειδικες υποδοχες,επισης μπορει να αλλαξει χωρις ιδιαιτερο κοπο την μπαταρια της συσκευης.κατι που εχει εκτιμηθει ιδιαιτερως.
Επισης,στην πλατη της συσκευης θα βρειτε και τα γνωστα volume rocker αλλα και το power on/off button της συσκευης.
Μια εξυπνη προσθηκη που η Lg προσθεσε πρωτα στο G2,κι επειτα και στο G3.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ.
[TABLE="width: 1"]
[TR]
[TD="class: nfo"]Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: ttl"]CPU[/TD]
[TD="class: nfo"]Quad-core 2.5 GHz Krait 400[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: ttl"]GPU[/TD]
[TD="class: nfo"]Adreno 330[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kανονικα σηκωνει μεγαλη κουβεντα αυτο το θεμα,ομως θα γραψω μονο την αντικειμενικη μου αποψη,
Με τα 2 πρωτα firmware τα πραγματα ηταν δυσκολα,δυσκολα γιατι το κινητο υπεφερε αρκετα απο lag,καθυστερησεις δηλαδη,που πονοκεφαλιαζε καθε του κατοχο.
Στην τριτη αναβαθμιση που εδωσε η εταιρεια τα πραγματα πηραν αλλη τροπη,το κινητο ζωντανεψε και πλεον το lag ηταν αρκετα πιο αραιο και πιο λιγο.
Την εκπληξη ομως μας την εδωσε εκει,προς Χριστουγεννα,που εδωσε πρωτη την Lolipop στα G3,το κινητο απλα μεταμορφωθηκε,Ειδικα το 32gb που ημουν και κατοχος,απλα με εξεπληξε,με την ομαλοτητα του και την γρηγοραδα στο ανοιγμα εφαρμογων αλλα και πλοηγησης στα μενου,υπομενου του.το lag σχεδον ανυπαρκτο.και λεω σχεδον γιατι,οποιος εχει δουλεψει κινητο με android και πει οτι δεν εχει δει ποτε του lag,τοτε μαλλον ψευδεται,δεν υπαρχει κινητο με android που να μην εχει εστω και μια μηδαμινη καθυστερηση.Ακομα και η Nexus σειρα που τρεχει pure android.
Το καλο παντως ηταν,πως η lg ακουσε τον κοσμο που πραγματικα αγανακτουσε κι εδωσε σχετικα γρηγορα τις απαραιτητες αναβαθμισεις που ελειπαν απο την συσκευη.

Κανονικα,θα πρεπει να γραψω και με μερικες σειρες σχετικα με τις εφαρμογες της lg που υπαρχουν μεσα στο κινητο,δε θα το κανω ομως,καθως τα περισσοτερα ειναι bloat,οποτε θα επικεντρωθω σε 1 μολις εφαρμογη.
Την εφαρμογη του remote control που μας επιτρεπει,μεσο υπερυθρων να μετατρεψουμε την συσκευη μας σε ενα μικρο κεντρο multimedia.απο τηλεκοντρολ τηλεορασης μεχρι και home cinema αλλα και αλλων ειδων gadgets που μπορει να υποστηριξει.Φυσικα υπαρχουν κι εξτρα εφαρμογες στο play store που ειναι πιο εμπλουτισμενες με συσκευες που μπορει να υποστηριξει η συσκευη.εγω παντως,ενα μονο αντικειμενο δεν καταφερα να λειτουργησω,air condition,ουτε και με εξτρα εφαρμογη που κατεβασα.
Επισης το κινητο μπορει να συνδεθει μεσω wifi με αλλες συσκευες,οπως τηλεορασεις που υποστηριζουν την τεχνολογια smart και να γινει μια πολυ καλη πηγη multimedia επιλογης.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.
Li-Ion 3000 mAh battery
Μελανο σημειο της συσκευης η οχι?
Μας καλοεμαθε η lg με το g2 που χτυπουσε για την πλακα 6ωρα ανοιχτης οθονης και μας χαλασε καπως το g3.Ω ναι φιλοι μου,το g3 δεν ειναι το τερας αυτονομιας που θα πιασει 6ωρα και θα εχει ακομα ενα 30% μπαταριας.
Η αυτονομια του g3 βεβαια ειναι παρομοια με αλλες προτασεις του αντωγωνισμου,καθως λιγες συσκευες μπορω να πω οτι ειναι τερατα αυτονομιας.
Θα φτασει ανετα στις 4 ωρες ανοιχτη οθονη,εκτος κι αν η χρηση ειναι μονο με 3g Η 4g οπου εκει ισως και να μην αντεξει να κλεισει τετραωρο η συσκευη.
Με wifi,λιγες κλησεις,λιγο 3g εχω δει να πιανει μεχρι 5:30 λεπτα,πριν να παραδωσει πνευμα η συσκευη απο μπαταρια.
Κριμα που η Lg δεν φροντισε να βαλει μια ακομα μεγαλυτερη μπαταρια στην συσκευη της ωστε να εχει το κινητο κορυφαια αποδοση στην αυτονομια.
Εναν μεσο χρηστη παντως,θα τον καλυψει ανετα.

ΚΑΜΕΡΑ.
Θα το γραψω οσο πιο ευκολα μπορω,η lg δεν μας ειχε συνηθισει σε καλες καμερες,ποτε δεν ειδα κινητο Lg,με καλη καμερα,περα απο μια παλια συσκευη χρονια πριν.
Εδω ομως τα πραγματα αλλαξαν,τοποθετηθηκε μια 13αρα καμερα,laser focus που δουλευει συνεχως και το αποτελσμα ειναι παρα πολυ καλο.
σε συνθηκες ημερας θα αποδοσει κορυφαια,σε συνθηκες μετριας φωτεινοτητας,θα αποδοσει επισης πολυ καλα,αναλογα βεβαια και το αντικειμενο που θελουμε να βγαλουμε φωτογραφια και το ποσο κοντα μας ειναι.Προσωπικα με καλυψε πληρως η αποδοση της.
13 MP, 4160 x 3120 pixels, phase detection/laser autofocus, optical image stabilization, dual-LED (dual tone) flash.
Το βιντεο τωρα,μπορω να πω οτι ειναι εξισου καλο,οχι ομως κορυφαιο.
2160p@30fps, 1080p@30fps, optical stabilization, HDR, stereo sound rec.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΛΗΣΗΣ-ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Kανενα απολυτως προβλημα δεν αντιμετωπισα στο θεμα κλησεων,αλλοι ανεφεραν ενα προβλημα σχετικα με παρασιτα,δεν ξερω εντελει αν οφειλεται η συσκευη σε αυτο,η τα υπεροχα μας δικτυα κινητης τηλεφωνιας.
Επισης,bluetooth-wifi,κανενα απολυτως προβλημα.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ.
Η lg και φετος καταφερε να ταραξει τα νερα και να μας δωσει,εναντι του καταληλου κοστους,μια συσκευη ιδιαιτερα καλη,με φανατικους υποστηρικτες αλλα και φανατικους haters.
Για μενα,ειδικα στην τιμη που κυμαινεται αυτη την στιγμη,αξιζει να δωσει καποιος τα χρηματα του,
Θα παρει ενα πολυ καλο συνολο,αρκετα τιμιο,με καλη πλεον εμπειρια χρησης και επιδοσεις εντος ανταγωνισμου.
Αυτα ηταν λοιπον,τα λογια μου,λογια που γραφτηκαν απο προσωπικη μου εμπειρια,με κανενα οφελος οποιασδηποτε εταιρειας η καταστηματος,προς εμενα.

Αναλυτικα στοιχεια της συσκευης μπορειτε να δειτε εδω:http://www.gsmarena.com/lg_g3-6294.php

Last edited:
Re: Lg G3 My Review

Ειναι η μοναδική συσκευή απο το πάνω ράφι που πραγματικα τα έχει ολα.2k screen,snap801,2/3gb ram,micro sd ,radio fm ,IR ,OIS , ext battery , slim bezels , rootable χωρις να χανεις εγγυηση.

Την ειχα για κανα 4μηνο και ειναι πραγματικά εξαιρετικό value AND performance for money.
Tα benchmarks που εχαναν λογω 2κ οθονης δεν με ενοχλούσαν τόσο , αλλα περίμενα να ηταν λιγότερο laggy σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Τιποτα ομως που ενας nova launcher δεν μπορούσε να διορθώσει :p
Η μπαταρία του ειναι αρκετά καλή.Τιποτα παραπάνω , ή παρακάτω.

Η πληρέστερη ισως android συσκευή.(δεν λέω καλύτερη)
Ενας συνειδητοποιημένος χρήστης θα το κρατήσει μέχρι να του λιώσει στα χέρια ...

Τελικά δεν άντεξα να έχω LG και να με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου (τώρα τι φίλοι είναι αυτοί δεν ξέρω) :p
Έτσι μετά από μια ωραία συμβίωση με το πρώτο μου κινητό σε android είπα να δοκιμάσω κάτι σε παντόφλα (Samsung Note 4)
Εντυπώσεις εξαιρετικές προς το παρόν (θα τις γράψω στο ανάλογο νήμα).

So long LG -bye-

Υ.Γ. Δεν παίρνω Iphone Που να χτυπιέστε :smash:

Τελικά δεν άντεξα να έχω LG και να με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου (τώρα τι φίλοι είναι αυτοί δεν ξέρω) :p
Έτσι μετά από μια ωραία συμβίωση με το πρώτο μου κινητό σε android είπα να δοκιμάσω κάτι σε παντόφλα (Samsung Note 4)
Εντυπώσεις εξαιρετικές προς το παρόν (θα τις γράψω στο ανάλογο νήμα).

So long LG -bye-

Υ.Γ. Δεν παίρνω Iphone Που να χτυπιέστε :smash:

Καλά δε ντρέπεσαι; Λίγο τσίπα δεν υπάρχει; Πάλι τα ίδια; :silly:
(Ο τσάμπαμαν iPhone 6 κι εσύ δίσκο του καφέ; :flipout:)