[Επίσημο] LG G4

Ε, εντάξει λογικό.Αλλού χάνει ,αλλού κερδίζει.Eξάλλου μη ξεχνάς οτι τα g3/g4 ειναι τα μόνα smartphones που "τικάρουν" ολα τα κουτάκια (2κ οθόνη,3gb ram,OIS,fast focus,fm radio,micro sd,IR ,removable battery το G3,root με εγγύηση κλπ).
Ετσι και αλλιώς δεν είναι όλοι hardcore users.
4 ωρες on screen πετύχαινες με το g3 σχετικά άνετα.Αυτο φτάνει και περισσεύει για τους περισσότερους χρήστες smartphones.
Αντε να τρολάρω τώρα και να πω οτι η αυτονομία του ειναι ετσι και αλλιώς μακράν ανώτερη απο του iphone 5s.Για το 6 δεν ξέρω :p

YΓ.Νομιζω οτι θα προτιμουσα το G4 παρά το M9 (ισως και απο το s6) ...
ΥΓ2.Γραψε και καμμια κουβέντα για το Flex 2 :p

Καλά ναι και εγώ προτιμώ το g4 από m9 που είναι απογοητευτικό ακόμα και από το προκάτοχό του.
Φαίνεται πιο πλήρες και ισορροπημένη πρόταση,αλλα καλύφθηκα για εφέτος.
Το z3 δεν το αλλάζω με καλύπτει απόλυτα!!
Του χρονου τώρα :p

Μην τις λαμβάνεις σημαντικά υπ'οψιν σου τις βαθμολογίες.

Και όμως περιγράφουν πολύ καλά τις διαφορές των κινητών (S6>>G4>>P8>>M9).

Μόνο στο Z3 έχουν βάλει λίγο υψηλή βαθμολογία (8.5).

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G4

Επαναφέρεται εύκολα μεσω LG suite κιολας στην αρχική του κατάσταση.
Δεν υπάρχει μονιμο flag οπως πχ το knox στα samsung.
Αυτό με τα LG, ισχύει με όλα τα LG, ή μόνο με το G4; Τον τελευταίο καιρό έχει τύχει να έχω κάποια LG, και κινητά και τάμπλετ. Θα με ενδιέφερε αν αυτό είναι γενικό χαρακτηριστικό των LG. Έχω το LG PC Suite, αλλά δεν έχω προσέξει αυτό το χαρακτηριστικό. Μπορεί να προκύπτει φυσικά κατά την επανεγκατάσταση του λογισμικού, που δεν έχει χρειαστεί να κάνω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] LG G4

Αυτό με τα LG, ισχύει με όλα τα LG, ή μόνο με το G4; Τον τελευταίο καιρό έχει τύχει να έχω κάποια LG, και κινητά και τάμπλετ. Θα με ενδιέφερε αν αυτό είναι γενικό χαρακτηριστικό των LG. Έχω το LG PC Suite, αλλά δεν έχω προσέξει αυτό το χαρακτηριστικό. Μπορεί να προκύπτει φυσικά κατά την επανεγκατάσταση του λογισμικού, που δεν έχει χρειαστεί να κάνω.

Ξερω οτι ισχυει με το G3 οταν επιλεγεις επαναφορα εργοστασιακου λογισμικου.Λογικα και στο G4.

Πολύ χρήσιμη πάντως η αναφορά αυτή, γιατί με έκανε να πάω στο LG PC Suite, και να το ψαχουλέψω λίγο. Εκεί βρήκα την επιλογή "Αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης" στο μενού "Κινητή συσκευή". Στα υπόλοιπα LG μου δεν είχα λόγο να πειραματιστώ και να κάνω καμία ζημιά και να ξαναστήνω την συσκευή από την αρχή. Αλλά στο ταπεινό μου LG L3II που τώρα πια είναι το τρίτο μου κινητό και το χρησιμοποιώ κυρίως ως mp3 player και ραδιόφωνο, είχε έρθει πριν μερικούς μήνες νέο λογισμικό, πάλι 4.2.2 που ήταν ήδη το κινητό. Δεν κέρδισα δηλαδή τίποτα για να αξίζει τον κόπο. Αντίθετα αυτή η αναβάθμιση το διέλυσε τελείως. Σέρνεται στα πάντα, ευτυχώς που είναι πια το τρίτο μου κινητό. Είχα δοκιμάσει και επαναφορά μέσω hard reset, στην αρχή φαινόταν εντάξει, αλλά μόλις εγκατέστησα τις (λίγες πια) εφαρμογές που θέλω σε αυτό, έγινε πάλι καβουρδιστήρι.
Οπότε το έβαλα στην επιλογή αυτή αποκατάστασης που έχει το PC Suite. Δεν είχα τίποτα να χάσω. Και δεν είχα κάνε κανένα reset πριν το βάλω.
Αρχικά ανέλυσε το λογισμικό, και μετά άρχισε κάτι σαν επανεγκατάσταση του λογισμικού. Που πήρε όμως αρκετή ώρα. Όταν τελείωσε έκανε απλά επανεκκίνηση. Έψαξα και δεν είδα καμία ζημιά, δεν είχε χαθεί τίποτα δηλαδή. Αλλά το κινητό ξαναζωντάνεψε! Τώρα το βλέπω σαφώς πιο γρήγορο από πριν το βάλω για αποκατάσταση. Στα λίγα πράγματα που δοκίμασα δηλαδή. Και χωρίς να χρειάζεται πάλι στήσιμο από την αρχή.
Φαίνεται ότι αυτή η επιλογή δουλεύει. Πολύ χρήσιμη αυτή η κουβέντα που έγινε, και η δοκιμή.

Δεν έχει ενεργοποιημένη την γρήγορη φόρτιση

Το LG G4 είναι η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας που όμως δεν χρησιμοποιεί τον Snapdragon 810, αλλά και
πάλι έχει την υπογραφή της Qualcomm με τον Snapdragon 808. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε-έπρεπε
να υποστηρίζει την τεχνολογία Quick Charge 2.0 της Qualcomm.​

Τελικά το περίεργο είναι ότι το LG G4 δεν έχει ενεργοποιημένο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Για όσους δεν γνωρίζουν, να πούμε ότι η τεχνολογία Quick Charge 2.0 επιτρέπει στους χρήστες την πολύ
γρήγορη φόρτιση του smartphone μέσα σε μερικά λεπτά. Φαίνεται ότι το feature δεν είναι ενεργοποιημένο
στο LG G4, οπότε όσοι θέλουν να αγοράσουν κάποιον φορτιστή συμβατό με Quick Charge 2.0, δεν θα
κερδίσουν χρόνο.

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η LG επέλεξε να μην ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη τεχνολογία στην φετινή της
ναυαρχίδα, μπορεί να το έκανε λόγω παραπάνω κόστους. Ωστόσο, το κινητό θα φορτίζει σχετικά γρήγορα
χάρη στον 1.8 Amp φορτιστή, χωρίς να φτάνει στα επίπεδα του feature Quick Charge 2.0.

Να πούμε όμως ότι αν χρειάζεστε επειγόντως φόρτιση στο smartphone, υπάρχει και η επιλογή να έχετε
μαζί μια δεύτερη μπαταρία και να την αλλάξετε μιας και η μπαταρία του LG G4 είναι αποσπώμενη.

[via] . [via]

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

PROS
Aesthetically unique and attractive design
Quad HD 5.5-inch screen is vivid and great for media
Snapdragon 808 shows how optimization is recipe for success
Backing is removable, comes in leather or plastic
Removable battery and expandable storage
Camera is among the best in quality
Camera manual mode is robust
LG UX is very snappy and almost feels slimmed down

CONS
LG UX still a bit bloated
Still some smudgy post processing in the camera
For those that don't want leather backings, plastic backs are a consolation prize

http://www.androidauthority.com/lg-g4-review-606487/

Το (προ) παρήγγειλα, σε κόκκινο δέρμα... κι ελπίζω να μου βγει σαν το HTC HD2 το οποίο είχα απο τις 06.04.2010 μέχρι το Νοέμβρη του 2013 και ήταν κινητάρα (το έχω ακόμη, χωρίς ούτε μία γρατζουνιά ξαναμπήκε στο κουτί του... (τα τελευταία δύο χρόνια είχα κινέζο - ThL). Ελπίζω μέχρι 30.05. να έρθει στο ΜΜ (Γερμανία είμαι) και να πάω να το παραλάβω... :)

Το παρέλαβα, χθες! Απίστευτα σμουθ, τρομερά γρήγορο και η αίσθηση του δέρματος απλά εκπληκτική! Δεν γλιστράει απο το χέρι και δεν θέλει κανείς να το αφήσει αν το πάρει στα χέρια του.

Πήρα την κόκκινη δερμάτινη έκδοση. Αυτήν που φαίνεται κι εδώ, σ´ αυτό εδώ το

Ελληνικό Unboxing Video

Στα μεγάλα μαγαζιά (Public, Media Markt) έχει 769 ευρώ. Στα σκρουτζομάγαζα ξεκινάει από 559 ευρώ, αν και δεν είναι τα πολύ γνωστά σκρουτζομάγαζα στα πρώτα της λίστας για 559 ευρώ. Για μία βδομάδα προσφορά στα 588 ευρώ στο eshop.gr.
http://www.e-shop.gr/kinito-lg-g4-h815-32gb-grey-gr-p-TEL.009290

Η τιμή έπεσε σε χρόνο ρεκόρ , την πρώτη εβδομάδα 200 ευρώ κάτω! Το ξέραμε από πριν βέβαια ότι στα 769 το g4 δεν έχει τύχη , το λογικό είναι σταδιακά να σταθεροποιηθεί γύρω στα 100 ευρώ κάτω από το S6.

LG G4: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στη αφή

Προβλήματα με την αφή του, εμφανίζει το LG G4, σύμφωνα με ένα thread στο XDA που έχει πάνω από 100 απαντήσεις μέχρι στιγμής. Από ότι φαίνεται η συσκευή δεν καταγράφει τα πολύ γρήγορα taps και swypes, κάτι που δεν επιτρέπει στο Knock On και το KnockCode να δουλέψουν σωστά......

Αν είναι μόνο για το Knock On και το Knock Code, νομίζω ότι δεν αφορά μόνο το G4. Έχω δύο συσκευές android της LG. Κινητό L80 και tablet GPad 7" V400. Στο tablet χρησιμοποιούσα και το Knock Code. Αλλά έκανα λάθος χειρισμό και κλείδωσε. Και επειδή δεν το ήξερα αυτό το ενδεχόμενο δεν είχα δώσει σημασία και στην διαδικασία με τα PIN που χρειάζονται για το ξεκλείδωμα. Δεν θυμόμουν τι PIN είχα ορίσει γιατί δεν ήξερα την σημασία του. Είχα νευριάσει με την γραφειοκρατία του. Τράπεζα είσαι και μου ζητάς PIN; Βλακεία. Και κλείδωσε. Μόνο hard reset μπορούσα να κάνω, και να ξαναστήσω το tablet από την αρχή. Και μετά μόνο Knock Οn και στα δύο.
Τέλος πάντων, τα γράφω για να δείξω ότι έχω δοκιμάσει και Knock Code και Knock On στα LG μου.
Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αφή σε κανένα άλλο σημείο ή εφαρμογή των συσκευών μου. Αλλά και στο Knock Code και στο Knock On και των δύο μερικές φορές δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το πάτημα. Αλλά μόνο εκεί το βλέπω.
Νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα γενικά της αφής του κινητού, αλλά είναι έτσι ρυθμισμένα το Knock Code και Knoch On της LG. Θέλουν νομίζω έναν συγκεκριμένο ρυθμό και δύναμη χτυπημάτων για να τα δεχτεί ως Knock. Τα πολύ γρήγορα πχ χτυπήματα δεν τα δέχεται ως Knock.
Νομίζω ότι αυτό γίνεται για προστασία από τυχαία ανοίγματα της οθόνης, όταν πχ τα έχεις σε τσέπη ή τσάντα και χτυπάνε στα τοιχώματα. Είναι μία εξέλιξη από το παλιότερο σύστημα, όπως έχει πχ το παλιότερο L5ii που επίσης έχω. Εκεί δεν υπάρχει Knock Code, αλλά μόνο μία πρώιμη εκδοχή του Knock On, που νομίζω δεν λέγεται καν έτσι. Ήταν τόσο ευαίσθητο που άνοιγε συνέχεια. Ακόμα και όταν το ακουμπούσα στο τραπέζι. Μία ανεπαίσθητη αναπήδηση όταν το ακούμπαγα την λάμβανε ως διπλό χτύπημα για το Knock On και άνοιγε. Δύο μέρες μόνο το κράτησα και το απενεργοποίησα.
Νομίζω ότι στην επόμενη γενιά των Knock τις έχουν ρυθμίσει έτσι που θέλουν συγκεκριμένο ρυθμό και δύναμη, ακριβώς για να μην ανοίγει στην τσέπη κατά λάθος. Και αυτό φαίνεται σαν να είναι πρόβλημα στο σύστημα αφής. Ελπίζω βέβαια να είναι έτσι, αλλά το παθαίνω και στα δικά μου, και εκεί έχω καταλήξει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το G4 με τον 808 έχει καλυτερη απόδοση στα παιχνίδια και στα banchmark απο το M9 με τον 810.

Στο video απο το 9:00 και μετά.

Κρίμα! και απορώ η samsung είχα διαβάσει δεν πουλάει το προσδοκώμενο η lg τώρα το ίδιο, δηλαδή μόνο apple και κινέζικα πουλάνε ή έχει αρχίσει να πέφτει η ζήτηση στα κινητά; Σκληρός ανταγωνισμός από την samsung φέτος που το τίγκαρε στα σπεκς το s6 και αδιάφορο το design της lg αλλά το g4 θεωρώ ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση μέχρι τώρα.. Δεν έκανε τα περυσινά λάθη που έβαλε μια οθόνη μόνο για τα σπεκς. Διάλεξε χαμηλότερο επεξεργαστή για να αποφύγει τα προβλήματα που συνάντησε στο flex και έκανε καλή δουλειά. Περιμένω να δω τι λένε και το oneplus 2 και τι θα γίνει με το nexus 2015 που φημολογείται.

Μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο που βλέπουν οι εταιρείες ότι δεν πουλάνε τα προσδωκόμενα δεν σκέφτεται καμιά τους ότι ΙΣΩΣ παίζει ρόλο η τιμολογιακή τους πολιτική; Είναι παγκοσμίως γνωστό η τρελή υπεραξία που έχει το προϊόν κινητό γενικότερα.
Ακόμα και για το εξωτερικό δεν θεωρούνται φθηνά.

Λοιπόν το έχω μια εβδομάδα τώρα.
Είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχει περάσει απο τα χέρια μου (και είχα τα πάντα εκτός το S6 edge), πολύ καλογραμμένο UI βάζει κάτω και τα iPhone σε Smoothness.
To δε Multitasking είναι πλέον το benchmark για τους άλλους.

Η δε κάμερα του ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ, aperture 1.8 με σένσορ σκαλισμένο... πήρε και το EISA Award 2015 για καλύτερη Mobile καμέρα.