[Επίσημο] LG G6

Το βρίσκω στο hellasphone περί τα 387 πως σας φαίνεται;
Πρέπει να πάρω κινητό γιατί δυστυχώς προχθές έχασα το N5Χ μου...
Η έκδοση με το Sabre dac θα ήταν μια καλή περίπτωση αλλά μάλλον θα ξεφεύγει αρκετά σε τιμή
Για την ιστορία με τα πιθανά bootloops των LG τι λέτε;
Καμία εναλλακτική πρόταση οπωσδήποτε κάτω από 400;
Θα έπαιρνα το 1+ 5 με με κλειστά μάτια αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά!

Μεχρι τωρα τουλάχιστον στο myphone.gr δεν εχει γραφτεί το παραμικρό για bootloops.
Καρφι στο G6 θα πήγαινα.
Απιστευτο για την τιμή του.

Μεχρι τωρα τουλάχιστον στο myphone.gr δεν εχει γραφτεί το παραμικρό για bootloops.
Καρφι στο G6 θα πήγαινα.
Απιστευτο για την τιμή του.

Α, δεν είδα πως απάντησες και εδώ... ας μην χαλάω το θέμα του 6Ρ λοιπόν...
Ναι είναι σχετικά καινούριο ακόμα ... από τον χρόνο και πάνω υποτίθεται πως υπάρχει το θέμα... τέλος πάντων, όπως και να έχει είναι πολύ σοβαρή συσκευή σε πολύ καλή τιμή!
Με βλέπω για εκεί...
Ευχαριστώ!

Α, δεν είδα πως απάντησες και εδώ... ας μην χαλάω το θέμα του 6Ρ λοιπόν...
Ναι είναι σχετικά καινούριο ακόμα ... από τον χρόνο και πάνω υποτίθεται πως υπάρχει το θέμα... τέλος πάντων, όπως και να έχει είναι πολύ σοβαρή συσκευή σε πολύ καλή τιμή!
Με βλέπω για εκεί...
Ευχαριστώ!

Ουτε εγω καταλαβα οτι απαντουσα στον ιδιο χρηστη :p
Καλοριζικο! Νομιζω δεν θα το μετανιωσεις ουτε στο ελάχιστο. Ζηλεύω την wide camera.

Ουτε εγω καταλαβα οτι απαντουσα στον ιδιο χρηστη :p
Καλοριζικο! Νομιζω δεν θα το μετανιωσεις ουτε στο ελάχιστο. Ζηλεύω την wide camera.

Ε κάτσε να το πάρω πρώτα.... Χεχ!!

Ε και να ενημερώσω και εδώ ότι το πήρα τελικά!
Ωραιότατο!!
Μόνο bloatware να μπορούσα να ξεφορτωθώ θα ήταν καλά!

Παιδιά δεν ξεκινάμε καλά!
Με το που το έπιασα στα χέρια μου σήμερα το πρωί η οθόνη οπότε την αγγίζω για να γράψω, για scrolling κλπ παρουσιάζει μια γραμμή παραμόρφωσης σαν "χιόνια" τηλεόρασης λίγο πιο πάνω από τα software buttons!

Παιδιά δεν ξεκινάμε καλά!
Με το που το έπιασα στα χέρια μου σήμερα το πρωί η οθόνη οπότε την αγγίζω για να γράψω, για scrolling κλπ παρουσιάζει μια γραμμή παραμόρφωσης σαν "χιόνια" τηλεόρασης λίγο πιο πάνω από τα software buttons!

..και στο YouTube σχεδόν μόνιμα..

Να πας για έλεγχο σήμερα. Καλύτερα να επιδιώξεις αντικατάσταση και όχι για επισκευή. Αν τους δεις ότι επιμένουν για επισκευή να επικαλεστείς τις 14 μέρες που έχεις δικαίωμα για επιστροφή στην αρχική του συσκευασία και να τους το γυρίσεις.

Να πας για έλεγχο σήμερα. Καλύτερα να επιδιώξεις αντικατάσταση και όχι για επισκευή. Αν τους δεις ότι επιμένουν για επισκευή να επικαλεστείς τις 14 μέρες που έχεις δικαίωμα για επιστροφή στην αρχική του συσκευασία και να τους το γυρίσεις.

Ναι οπωσδήποτε .. θα πάω σε λίγο...
Δεν γίνεται από τις πρώτες ώρες χρήσης να βγάζει πρόβλημα και να θέλουν να το επισκευάσουν... στον πρώτο χρόνο τότε τι θα γίνει;
Θα επιδιώξω οπωσδήποτε αντικατάσταση!
Για να δούμε...

Αναγνώρισαν πως είναι θέμα hardware αλλά πρέπει να πάρουν έγκριση από το service της lg για να μου αλλάξουν συσκευή!
Το άφησα και θα δείξει... θεωρώ πως τις δυο εβδομάδες θα τις φάω ... τουλάχιστον μου έδωσαν μια συσκευή αντικατάστασης για να μην μείνω χωρίς τηλ.

Νταξ... ξενέρωσα!

Καμία σχέση.
Πολύ ανώτερο το lg.
Απλά ως εταιρεία δεν την εμπιστεύομαι και πολύ γιατί κανει καποιες προχειρότητες και ειναι ρισκο να σου κατσει καλη συσκευη.
Αυτες ειναι προσωπικες αποψεις βεβαια.
Απλά μετά το g2, οποιον εχω ακουσει με lg, όλο έχει θεματακια.

Εγώ βλέπω ότι τα τελευταία χρόνια τα πειράματα τα κάνουν στον κόσμο. ΟΛΟΙ. note7 , ροζίλες στα S8 κλπ...

Βρε Τασο ποια πειραματα κανουν στον κοσμο; Οταν κανεις μαζικη παραγωγη, ειδικα για κινητες συσκευες που εχεις κατω απο 12 μηνες για σχεδιασμο ειναι πιθανο καποια στιγμη να παει κατι στραβα. Για το s8 το διορθωσαν αμεσα, το note εγινε διπλη ανακληση και η LG με τα bootloop της σε 3 εαν οχι 4 μοντελα συνεχομενα κανει και κονξες.

Χωρίς να είναι επίσημο από ότι μου είπαν το σέρβις περιμένει και καλά κάποιο ανταλλακτικό... τους είπα πως δεν το δέχομαι και πως θέλω αντικατάσταση συσκευής και μου είπαν πως όταν γίνει επίσημο οτι θα χρειαστεί ανταλλακτικό και ότι κάποια «software-ικη» επισκευή θα μου το αλλάξουν...
Έχω αρχίσει να τα παίρνω....