[Επίσημο] LG Nexus 5

Kαι σε μένα πριν κάτι ώρες. Περίπου 20-25 λεπτά κατέβαζε και έτρεχε, 270ΜΒ τι διάλο?
Κάπου τόσο έκανε και απο 4.4 σε 5.

Τεσπα, σάμπως καταλαβαίνω λολ
Το foobarcon να παίζει, να λειτουργεί και το τηλέφωνο και όλα καλά :ADFADF1:

Θελουμε μια μερα τουλαχιστον για να το διαπιστώσουμε Δημητρη

Εμένα μου έσκασε χθες το απόγευμα η OTA 5.1, LMY47I, περίεργο αλλά δεν φαινόταν η μπάρα λήψης. Στη συνέχεια έβγαλε μήνυμα ότι βελτιστοποιεί 152 εφαρμογές. Όλα ΟΚ πάντως, περιμένω να δώ αν έστρωσε το θέμα με τη μπαταρία.

Pretty much..

Για την ώρα δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα (καλό αυτό).

Έχει γίνει πιο σβέλτο σε κάποιες λειτουργίες, π.χ. όταν πατάω πάνω σε contact για να πάρει τηλέφωνο.

Με την μπαταρία δεν έχω καταλήξει ακόμα σε συμπέρασμα.

Pretty much..Για την ώρα δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα (καλό αυτό).Έχει γίνει πιο σβέλτο σε κάποιες λειτουργίες, π.χ. όταν πατάω πάνω σε contact για να πάρει τηλέφωνο.Με την μπαταρία δεν έχω καταλήξει ακόμα σε συμπέρασμα.
Εσυ μανάριμ' δεν κανεις και ιδιαιτερη χρήση για να καταλάβεις διαφορά στην μπαταρία.Αντε να δεις αν εχει καλύτερο standby :p

memory leaks? το 5.0.1 μετα τις 40ωρες uptime μεταμορφώνεται σε μονοπύρηνο με 512mb μνημη! :p

(το τραγικοτερο android release ever... ΜΑΚΡΑΝ)

Σκεφτομαι σοβαρα να επιστρεψω στην kity... Δεν βλεπω προκοπη με το γλυφιτζουρι !! Οι παπαριες με τη μνημη συνεχιζονται, η μπαταρια μια απο τα ιδια..
.

Ρε παιδιά σε εμένα πάει σφαίρα κ η μπαταρία βγάζει οπωσδήποτε μέρα κ αν δεν κάνω πολύ χρήση κ παραπάνω... 501. Η 51 δεν ήρθε ακόμα

Ρε παιδιά σε εμένα πάει σφαίρα κ η μπαταρία βγάζει οπωσδήποτε μέρα κ αν δεν κάνω πολύ χρήση κ παραπάνω... 501. Η 51 δεν ήρθε ακόμα
Αν γράψεις uptime πάνω απο 80-100 ώρες και πάει ακόμα σφαίρα ,στειλτο στην google για μελέτη

Ουτε που θυμάμαι πότε έκανα ρισταρτ τελευταία φορά.... Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή πριν καιρό μου έκανε κάτι περίεργα αλλά εδώ καμιά 10αρια μέρες πάει πάρα πολύ καλά... Πάντα για lollipop μιλάμε

Η ΟΤΑ 5.1 δεν μου πέρναγε , μου έβγαζε error
Τελικά είπα να περάσω μονός μου την τελευταία
• Android 5.1.0 (LMY47D)
• Android 5.1.0 (LMY47I)
Αν κατάλαβα καλά η ΟΤΑ ήταν η D ενώ κυκλοφορεί και η I,
Από διαφορές μεταξύ D & I δεν υπάρχουν ιδιαιτέρες
Πέρασα την Ι , όλα καλά

Συνήθως όταν είσαι root και έχεις επέμβει σε εφαρμογές συστήματος η OTA δεν περνάει..
Τουλάχιστον σε εμένα έτσι γινόταν στο gnex