Συνδέεται σε WiFi N στα 5Ghz αλλά δεν λέει την ταχύτητα του.
Τόσο χάλι είναι η κάμερα του 5s? Κάτι δε μου κολάει.
Ποτε δεν ηταν ανταγωνιστικη με τα κορυφαια smartphones...
Σωστό αυτό, αλλα το κακό για το nexus είναι πως έχει να ανταγωνιστεί κορυφαίες συσκευές οι οποιες όταν επιδοτούνται, χάνεται το πλεονέκτημα της χαμηλής τιμής..
Κρίμα πάντως που δεν του έβαλαν καλη κάμερα γιατί είναι αξιόλογη πρόταση. Ας ελπίσουμε πως μπορεί να βελτιωθεί μέσω software όπως λέει το Verge..
Τάκη μου, τα πληρώνεις τα συμβόλαια … δεν είναι τσάμπα τα συμβόλαια …
Μια χαρά ανταγωνισμό έχει στην κατηγορία τιμής του το 5, και φυσικά άλλη η κατηγορία των διπλάσιων λεφτών (επιδοτούμενα ή όχι ) Άλλο ταμπλό εκεί
Ναι απο το verge να ενημερώνεσαι εσύ για ανταγωνιστικά στην Apple προιόντα...
Δεν με κατάλαβες. Στο εξωτερικό, οι περισσότεροι αλλάζουν κινητό ανά δυο έτη με το που λήγει το συμβόλαιο οποτε δικαιούνται επιδοτούμενη συσκευή σε πολύ χαμηλή τιμή (100-200 USD). Αυτούς έχει κυρίως να ανταγωνιστεί το nexus και όχι τους "παλαβούς" που αγοράζουν σκέτη συσκευή..
Απο πολλές πήγες ενημερώνομαι για όλα τα προιοντα. Το verge μια χαρα τεχνολογικό site είναι..
Σε καταλαβαίνω, και ξανά λέω, τα συμβόλαια σου κοστίζουν - ψάξε το
Ειδικά στην Ελλάδα… γιατί καλό το φιλοσοφικό δηλαδή αλλα ας είμαστε και λιγο πραγματιστές
Αλλά να μου βάζεις στην ίδια κατηγορία κινητό των 350 και των 750 … είναι κούφο ΙΜΗΟ … ότι δικαιολογία και να χρησιμοποιείς. Οι apple πρέπει να βγάζει καθαρό κέρδος περισσότερο από τα 350 λιανικής του συγκεκριμένου κινητού με το 5s .
Σε καταλαβαίνω, και ξανά λέω, τα συμβόλαια σου κοστίζουν - ψάξε το
Ειδικά στην Ελλάδα… γιατί καλό το φιλοσοφικό δηλαδή αλλα ας είμαστε και λιγο πραγματιστές
Αλλά να μου βάζεις στην ίδια κατηγορία κινητό των 350 και των 750 … είναι κούφο ΙΜΗΟ … ότι δικαιολογία και να χρησιμοποιείς. Οι apple πρέπει να βγάζει καθαρό κέρδος περισσότερο από τα 350 λιανικής του συγκεκριμένου κινητού με το 5s .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.