[Επίσημο] LG Nexus 5

Re: [Επίσημο] Google Nexus 5

Δεν εχω δει το S4, αλλα το Ν5 ειναι οντως αμεσο, η ελλειψη SD δεν ειναι τοσο σημαντικη στα 32Gb ειδικα αφου με ενα καλωδιακι δεχεται εξωτερικα flash card χωρις root. H δε μπαταρια δεν ειναι τοσο κακη. Σε εμενα ανετα βγαζει 1-2 μερες (3-4 φορτισεις μεχρι στιγμης σε μια εβδομαδα) με χρονο οθονης γυρω στις 4 ωρες.

Η ταχυτητα ειναι εντυπωσιακη τοσο σε αποκριση, οσο και στο ιντερνετ, αλλα επειδη προερχομαι απο ενα αρχαιο (3 ετων) HTC EVO 4G, ισως υπαρχουν κι αλλα εφαμιλλα σε αυτον τον τομεα

Απάντηση: [Επίσημο] Google Nexus 5

Τελικά επειδή με έριξε αυτός που θα μου το έστελνε (:angry:) με πήγε λίγο πίσω η αγορά του.

Το είδα σε μαύρο εντωμεταξύ και δεν μου άρεσε καθόλου, πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου και η ποιότητα κατασκευής δεν μου γέμιζε το μάτι!!!!

Το λευκό αν και δεν το έχω δει ακόμα το πήρα σε 32άρι τελικά. Παρασκευή θα το έχω (πιστεύω να μην ξαναπάει κάτι στραβά!).

(Send from Nexus 4)

Last edited:

http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-review-1011.php

Review απο το εγκυρο Gsmarena
Εξαιρετικη ταχυτητα/απόκριση/benchmarks,αμεσες αναβαθμίσεις,πολύ καλή οθόνη,καλή κάμερα με full hd video,πολυ καλή αυτονομία σε αναμονή/ομιλια,μέτρια σε σερφάρισμα/ταινίες.

.

Εξαιρετικό και πανέμορφο σε λευκό :love: :love:

l65r.jpg

nnx8.jpg

ufhg.jpg

3kar.jpg

qnc4.jpg

0snr.jpg

0jp1.jpg

c5ao.jpg

xo3f.jpg

8eul.jpg

p6kt.jpg

vlmk.jpg

Ευχαριστώ πολύ Χρήστο!

ε, ναι σε καμία εβδομάδα θα ενημερώσω!

Και μερικές πρώτες φωτογραφίες από την κάμερα... Καλές φαίνονται αν και είχε πολύ συννεφιά σήμερα!

Μεγειες! Καλουλι το λευκο, αλλα δεν εχω δει το μαυρο να συγκρινω. Αυτο που μου αρεσει, ειναι το λευκο στο ηχειο του τηλεφωνου στην κορυφη (παραμενει μαυρο στο μαυρο).

Να ειμαι ειλικρινης απο τι στιγμη που θα εμπαινε σε θηκη δε με απασχολησε ιδιαιτερα το χρωμα, αλλα κι εγω το λευκο πηρα.

Μην απογοητευτεις απο το μοναδικο ηχειο που εχει στη βαση του. Ειναι μονο ενα, παρα τα δυο grills εκει, και ειναι μαλλον υποτονικο. Ομως, επειδη ειναι θεμα software, η google δουλευει σε καποιο update. Το διαπιστωσα με το ΜΧ Player που εχει καποιο software ενισχυτη και βγαζει πολυ δυνατοτερο ηχο απο το (μοναδικο) ηχειο

A! Ξεχασα να πω πως το USB OTG δουλευει απροβληματιστα στο Ν5 (σε αντιθεση με το Ν4). Οπότε η περιορισμενη χωρητικοτητα των 32Gb επεκτεινεται με ενα εξωτερικο στικακι. Δοκίμασα 32Gb μεσω του nexus media importer και επαιξαν ολα κανονικα.

Άμα δεις το μαύρο θα πεις καλά έκανα που πήρα το λευκό ;)

Μερικές ακόμα φώτο εσωτερικού χώρου!

και μια με HDR+ και μία χωρίς...

Καλές σου βγήκαν αν και η φωτογραφική του είναι μόνο για τα βασικά...

Μια ερώτηση βρε Άκη αν μου επιτρεπεις. Αφού είσαι apple-ακιας στο προφίλ, πώς και βρίσκεσαι με nexus;

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Google Nexus 5

Καλές σου βγήκαν αν και η φωτογραφική του είναι μόνο για τα βασικά...

Μια ερώτηση βρε Άκη αν μου επιτρεπεις. Αφού είσαι apple-ακιας στο προφίλ, πώς και βρίσκεσαι με nexus;
Με κούρασε η 4άρα οθόνη του iPhone! Θα περιμένω το iPhone 6 μπας και δώσει έστω 4,5" για να γυρίσω :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] Google Nexus 5

Αρκετά καλή κάμερα.

Για πες απο αυτονομια, τι έγραψε το κοντέρ ?
Ειδικά με ενεργοποιημένο το HDR+ τα πάει πολύ καλά!

Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω κοιτάξει ακόμα το κοντέρ :blush:

Μάλλον επειδή με έχει καλύψει πλήρως ;)

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Google Nexus 5

Με κούρασε η 4άρα οθόνη του iPhone! Θα περιμένω το iPhone 6 μπας και δώσει έστω 4,5" για να γυρίσω :smile:

Αν συνηθίσει κάποιος σε κανονικό μέγεθος οθόνης δεν είναι εύκολο να γυρίσει στην "μίνι".

Από που το αγόρασες Άκη γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Google Nexus 5

Αν συνηθίσει κάποιος σε κανονικό μέγεθος οθόνης δεν είναι εύκολο να γυρίσει στην "μίνι".

Από που το αγόρασες Άκη γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.

Το είχα πάρει από το insomnia :smile:

Έρχεται μέσα στον Ιανουάριο στην Ελλάδα

Από τις αρχές του νέου έτους θα φτάσει και στην χώρα μας το Nexus 5, σύμφωνα με
σχετικές πληροφορίες. Με βάση τα όσα γίνονται γνωστά, η νέα δημιουργία των LG και
Google θα διατεθεί αρχικά σε αποκλειστικότητα από την Wind, μέσα στον Ιανουάριο.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, γίνονται προσπάθειες ώστε η τιμή της έκδοσης
των 16GB να βρίσκεται στα 399 ευρώ, χωρίς όμως αυτό να έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να κυμανθεί και υψηλότερα.

[via]

Νέο revision, διορθώσεις στην κατασκευή του από τις LG και Google

Η LG και η Google προέβησαν σε διορθωτικές κινήσεις στην παραγωγή του Nexus 5 για να
βελτιώσουν δύο τουλάχιστον τομείς, την ένταση του ήχου, καθώς και τα «χαλαρά» πλήκτρα.​

Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, οι οπές στο ηχείο του Nexus 5 είναι τώρα μεγαλύτερες,
και έτσι υπάρχει μία μικρή διαφορά στην ένταση του ήχου (ίσως κανά dB λένε) ενώ τα πλήκτρα
χειρισμού από κεραμικό υλικό «πατάνε» καλύτερα στην συσκευή και έχουν καλύτερη αίσθηση.

Το νέο -ουσιαστικά μοντέλο- είναι το Nexus 5 Revision 3 και οι διαφορές στο εξωτερικό που είναι
σχετικά εμφανείς είναι οι μεγαλύτερες οπές στο mono ηχείο και στο μικρόφωνο, τα πιο «σκληρά»
πλήκτρα ελέγχου ενώ η οθόνη έχει μία περισσότερο κίτρινη απόχρωση σε σχέση με πριν.

(Σε όλες τις φωτογραφίες το Nexus 5 Revision 3 είναι από πάνω)
sujm.jpg

7i0y.jpg

vzis.jpg

[via]