karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,372
μα δεν ειναι για ολους το ειπαμε... για οποιον θελει να "κατσαβιδιαζει" , ας ειναι καλα τα PC.
Κι εγω εχω Pc, και το κατσαβιδιαζω πολυ, αλλα οταν προκειται για δουλεια, στο mac παω, γιατι με τα windows θα τα φαω στο ψυχιατρο !
Και για παιχνιδια ας ειναι καλα οι κονσολες .
Προφανως κι αν εχεις κατι που δεν υπαρχει σε Pc, εκει θα πας για να κανεις τη δουλεια σου... για μενα ισχυει ακριβως το αντιστροφο.
Πολλες εφαρμογες που θελω δεν υπαρχουν σε pc οποτε ο καθενας οπως βολευεται.
Αλλα ο Linus ειναι σαφως hater και δεν το κρυβει και το κυριοτερο (γι αυτο ασχολουμαστε) επηρεαζει πολυ κοσμο!
ΥΓ... αν καταλαβατε οτι οι μονοι που επωφελουνται ειναι οι φωτογραφοι/βιντεαδες, τοτε παω πασο!
Με τοσα που δειξαμε κριμα...
Ο Νασος επισης που δεν ασχλειται τοσο μ αυτα και νομιζω ηταν ξεκαθαρος οτι ειδε τρομερη βελτιωση σε ολους τους τομεις.
Αν δε καταλαβαινει καποιος το ποσο σημαντικα ειναι αυτα τα μηχανημτα...τοτε ΟΚ ! Δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε.
ΥΓ2... ο Linus ειναι εντελως αναξιοπιστος, λεει συνεχως ψεματα και εχει αποδειχτει πολλες φορες.
Ακομα και το περιφημο βιντεο με τον imac που η apple αρνηθηκε να το φτιαξει, ηταν ΡΗΤΗ η εντολη οτι στο συγκεκριμενο μηχανημα δεν καλυπτει καμια εγγυηση ετσι και ανοιχτει.
αν αυτουνου δεν του αρεσει και δεν συμφωνει , μπορει να μεινει με τα pc του...κανενα θεμα!
Αλλα οχι και να λεει οτι θελει .
ΥΓ3... τα σχεδιαγραμματα μια χαρα ητανε και αληθεια λεγανε, απλα αυτος ως συνηθως δεν ξερει (?) να τα ερμηνευει και να διαβαζει σωστα (οπως και οι περισσοτεροι)
Το αναλυσαμε το θεμα, δεν εχει νοημα να τα ξαναλεμε.
Σχετικά είναι όλα Γιάννη όπως βολεύεται ο καθένας, εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα με τα Windows, με το βασικό μου laptop 5 χρόνια ούτε ένα κόλλημα ή πρόβλημα όλο αυτό τον καιρό, έχουν κάνει πολύ μεγάλο άλμα τα windows, μπορώ να σου πω ότι με το macos δυσκολεύτικα σε κάποια πράγματα και δεν το προτιμώ, ενώ στο σχετικά παλιό εταιρικό macbook που έχω το δουλευω σχεδόν αποκλειστικά με windows. Αλλη κουβέντα είναι αυτή βέβαια.
Ούτε για το Gaming συμφωνώ, άλλη φάση να παίζεις π.χ. Diablo, Halo wars με το ποντικάκι σου και το πληκτρολόγιο σου κλπ... είναι τεράστια αυτή η έλλειψη των macos και θεωρώ ο βασικός λόγος που χαντακώνονται σαν μηχανήματα.
Οσο για τις επιδόσεις πέρα από επεξεργασία βίντεο/φώτος κλπ. που είναι πράγματι πολύ καλές, στα υπόλοιπα δεν κατάλαβα τι ''τρομερή'' βελτίωση θα δώ π.χ. στο Browsing που αναφέρθηκε?? Τώρα που γράφω έχω στο pc ένα σκασμό πράγματα/προγράμματα ανοιχτά και 3 browsers με πάνω από 100 tabs ανοιχτά και το μηχάνημα πάει σφαίρα σε σημείο υπερβολής....εχτές 3 ώρες gaming κιχ δεν έκανε....πραγματικά το ρωτάω τι παραπάνω θα κέρδιζα σε αυτό το κομμάτι??