Περίεργο γιατί στο ipad μόνιμα να έχεις πάνω ένα στικάκι (που το κάνω και το ξέρω από πρώτο χέρι) δεν πέφτει πουθενά και σε τίποτα η απόδοση, οπότε άκυρο αυτό το επιχείρημα, ας βρούμε άλλο. Να μιλούσες για ασφάλεια να πω ναι, για επιδόσεις απλά κοροιδευόμαστε να το πω ευγενικά. Tι unified και πράσινα άλογα κόλλησε την μνήμη πάνω στο motherboard για να μην μπορείς να την αλλάζεις και να σε γδέρνει, και όσες εφαρμογές τρέχουν πιο καλά είναι λόγω του λειτουργικού και γενικά του επεξεργαστή και όχι επειδή έχει κολλημένο πάνω το τσιπάκι μνήμης που εντελώς τυχαία αυτή μπορεί να το αλλάξει και να σου πουλήσει με πιο μεγάλη μνήμη ενώ εσυ όχι....δεν το συνεχίζω καθώς δεν βγάζουμε άκρη είναι κλασικό αυτό το φαινόμενο σε όλα τα forums/Thread που αφορούν Apple προϊόντα.
Υ.Γ. Είναι σαν το Apple Pencil το πρώτο που γνωστός μου που είναι γνώστης και όχι ''οπαδός'' που μου πρότεινε ένα κινέζικο δοκιμασμένο, το είχα αναφέρει εδώ στο site και μόνο που δεν με βρίσατε και αρχίσατε τις ειρωνείες, μάντεψε το πήρα, το συνέκρινα και με το γνήσιο πρώτο Apple Pencil που επίσης έχω (το πούλησα βέβαια με το που είδα τι κάνει το κινέζικο) , τώρα αν σου πω ότι όχι δεν βλέπω καμία διαφορά άλλα ότι το κινέζικο είναι και καλύτερο όπως μου είχε πει και εγγυηθεί ο γνωστός μου και είχα διαβάσει και σε διάφορα forums άλλα δεν τον άκουσα εξαρχής θα με πιστέψεις?? Τώρα αν πω ότι με το κράξιμο που μου ρίξατε λέω κάτι θα ξέρουν και τα έσκασα για το γνήσιο και ξόδεψα άσκοπα τα λεφτά μου?? Τώρα αν πω ότι από αυτά που διάβασα εδώ έχασα λεφτά θα με πιστέψεις? Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας δεν βλάπτει.