[Επίσημο] Mac Mini 4th @2014

Πρώτες εντυπώσεις: Το Mac mini με την Iris παίζει φανταστικά σαν HTPC!
Έβαλα windows 8.1 με boot camp (πανεύκολο, το OS X σου ετοιμάζει flash drive με λειτουργικό και αυτόματη εγκατάσταση drivers).
-1080p 23/50/60: check
- 3d frame packing: check
- 4K 60 fps playback: check. Νεράκι ότι κλιπάκι έβαλα..

Έχω πολλές δοκιμές ακόμα να κάνω, αλλά κατα τα φαινόμενα το παλιό HTPC μάλλον οδεύει για απόσυρση. :)

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] MAC Mini 4th @2014

Έβαλα windows 8.1 με boot camp (πανεύκολο, το OS X σου ετοιμάζει flash drive με λειτουργικό και αυτόματη εγκατάσταση drivers).

Έχω πολλές δοκιμές ακόμα να κάνω, αλλά κατα τα φαινόμενα το παλιό HTPC μάλλον οδεύει για απόσυρση. :)

Windows του έβαλες αγαπητέ , λογικο ειναι εχεις τα πάντα check.
Στο MACOS τι απο ολα αυτα ειναι check ?

Από ρεύμα τι καιει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] MAC Mini 4th @2014

Windows του έβαλες αγαπητέ , λογικο ειναι εχεις τα πάντα check.
Στο MACOS τι απο ολα αυτα ειναι check ?

Λογικο να εχεις τα παντα check στα windows;;; :chinscratch: Μαλλον εχεις ξεχασει τα βασανα/ασταθειες των HTPC. Και γιατι θεωρεις δεδομενο πως η IRIS θα τα επαιζε ολα σωστα; Εδω μια γενια πισω δεν κλειδωνε στα 23 fps!
Στο macosx αυτα που δεν εχει απο τα παραπανω ειναι bluray playback, 3D, και HD audio out.
Εκει μαλλον θα βαλω high end audio programs (πχ amara) και διαχειριση home videos/photos.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Από ρεύμα τι καιει;

Δεν εχω ιδεα. Εχω διαβασει πως ειναι αρκετα energy efficient.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] MAC Mini 4th @2014

Στο macosx αυτα που δεν εχει απο τα παραπανω ειναι bluray playback, 3D, και HD audio out.

Δηλαδή με λίγα λόγια δεν έχει τίποτα

Βασικά πάντα αναρωτιόμουν, ο ήχος HD είναι θέμα hardware? Διότι εφόσον υπάρχει η HDMI και βγάζει και ήχο, δε μπορεί κάποιος χριστιανός να φτιάξει ένα πρόγραμμα?

Είναι θέμα software προφανώς. Η Apple δεν υποστηρίζει επίσημα bluray playback, τα έχουμε γράψει πολλές φορές.

Mπράβο Τάκη! Αναμενόμενα θα έλεγα.

Αν είναι εύκολο δώσε μας όταν ευκαιρήσεις λίγα ακόμα στοιχεία.
Με ποια players έπαιξες τα δείγματα. Αν χρησιμοποίησες madvr ποιες ρυθμίσεις? τυπικές ή μέγιστες κτλ).
κάθε πόση ώρα χάνει frame σε 23,976?
Ενδιαφέρον έχουν και οι θερμοκρασίες που σήκωσε το mini καθώς και ο θόρυβος (ας πούμε στο 1 μέτρο ακούγεται?).

Ποιο μοντέλο αγόρασες...? Γιατι εγω δευτέρα παραλαμβανω το mac mini 2014 με 16gb ram, 2.6, fusion drive

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] MAC Mini 4th @2014

Ποιο μοντέλο αγόρασες...? Γιατι εγω δευτέρα παραλαμβανω το mac mini 2014 με 16gb ram, 2.6, fusion drive

2.6GHz dual-core Intel Core i5
8GB memory
1TB hard drive
Intel Iris Graphics

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] MAC Mini 4th @2014

2.6GHz dual-core Intel Core i5
8GB memory
1TB hard drive
Intel Iris Graphics
Σε ευχαριστώ.....να υποθέσω ότι έχεις μείνει ικανοποιημένος μέχρι τωρα......? Εγω χρησιμοποιώ parallels με τα άλλα mac laptop που έχω...air και pro 13.3.Είμαι πολυ ικανοποιημένος με την απόδοση ..

...το έχω τεστάρει εγώ..χάλασε mac mini γνωστού μου-πέρσι-αγορασμένο από Αμέρικα και η document το επισκεύασε δωρεάν γιατί ήταν στην εγγύηση...ούτε που τους ενδιέφερε από που το αγόρασε...είδαν το S/N και τελείωσε εκεί το θέμα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

..το ίδιο ισχύει για κάθε μηλαράκι....

´τους ρώτησα και μου τόπαν...