[Επίσημο] MacBook Air 11"/13" @2010

Re: Απάντηση: Νέα : MacBook Air 11" & 13"

Είσαι σίγουρος;
Γιατί το νυν έχει.

Ναι, είναι σαφές ότι δεν έχει. Ίσως έχει να κάνει με το πολύ λεπτό πάχος του σασί κάτω από το πληκτρολόγιο...

Απίθανο μηχάνημα, το έκανα παραγγελία χθες(13,3")
2.13GHz / 4 GB ram / 256 Flash = 1559 + ΦΠΑ

ps
Το μόνο που με χαλάει είναι που δε έχει φωτιζωμενο πληκτρολόγιο

Μεγείες αλλά αν υπολογίζω καλά, το συγκεκριμένο setup σου στοίχισε 1917 ευρώ !!

Στο επίσημο site το συγκεκριμένο έχει $1600+ $100 τα έξτρα 2 GB + $100 o 2.13 επεξεργαστής= $ 1800 = 1285 ευρώ.

Ούτε καν 1:1 δεν το πάνε εδώ.

Μάλλον πρέπει να στείλω κανά θείο στο Αμέρικα.....

Υ.Γ. Οντως δεν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, ένα γρήγορο search στο youtube το αποδεικνύει.

Παιδια, το φωτιζομενο πληκτρολογιο ειναι μεγαλη υποθεση. Αυτος ηταν ο βασικος λογος που πηρα το νεο macbook pro και εδωσα το παλιο μου στην σύζυγο! :D

1917ευρω!!! μήπως ειναι πολλά τα χρήματα γι αυτο το προιόν??? εκτός αν περισσεύουν τις "δύσκολες" ημέρες που ζούμε...

ps δεν εχει και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο!!!

1917ευρω!!! μήπως ειναι πολλά τα χρήματα γι αυτο το προιόν??? εκτός αν περισσεύουν τις "δύσκολες" ημέρες που ζούμε...

ps δεν εχει και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο!!!

Εμ βρε Φρανκι μου δεν απευθυνεται στην γενια των 700 ευρω! :p

Εμ βρε Φρανκι μου δεν απευθυνεται στην γενια των 700 ευρω! :p

Σε ποιο πλανήτη ζουν δλδ???

Και 1300 πολλά ειναι με τετοιο hardware, οκ ντιζαινιά ειναι η μονη δικαιολογια (κι εμένα μου αρέσει φυσικά το 11αρι) αλλα υπάρχουν και όρια όμως, προτιμώ να κοιτώ τον δεικτη απόδοσης/τιμής και να αφήνω τα υπόλοιπα σε 2η μοίρα.

Είναι θεμα προτεραιοτήτων δλδ :guitarist:

...και ξερουμε που ειναι στην λιστα των δικων σου προτεραιοτητων οτιδηποτε προιον apple! :D

...και ξερουμε που ειναι στην λιστα των δικων σου προτεραιοτητων οτιδηποτε προιον apple! :D

χαχαχα κάνεις μεγάλο λάθος και για παράδειγμα το νεο nano μου αρέσει πάρα πολύ σαν hardware mp3 player, (απλα δε το χρειάζομαι!)

προτιμώ να κοιτώ τον δεικτη απόδοσης/τιμής και να αφήνω τα υπόλοιπα σε 2η μοίρα.

Είναι θεμα προτεραιοτήτων δλδ :guitarist:

Σόρυ Φρα.Πε. αλλά δεν υπάρχει τέτοιος δείκτης στην Apple. Αν μπορείς να ξεχάσεις τον δείκτη αυτόν καλώς, αλλιώς πάντα θα παραπονιέσαι.

Μεγείες αλλά αν υπολογίζω καλά, το συγκεκριμένο setup σου στοίχισε 1917 ευρώ !!

Στο επίσημο site το συγκεκριμένο έχει $1600+ $100 τα έξτρα 2 GB + $100 o 2.13 επεξεργαστής= $ 1800 = 1285 ευρώ.

Ούτε καν 1:1 δεν το πάνε εδώ.

Μάλλον πρέπει να στείλω κανά θείο στο Αμέρικα.....

Υ.Γ. Οντως δεν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, ένα γρήγορο search στο youtube το αποδεικνύει.
Η τιμη αγορας του ειναι 1559 ευρώ + ΦΠΑ το οποιο μου επιστρέφετε
Μην ξεχνατε οτι οι τιμες στο Apple Store ειναι χωρις τους φορους

ps
Οποτε η διαφορα ειναι καπου στα 170-200 ευρώ

Last edited:
τι επιπτωση στην αυτονομία να εχει, μιλάμε για φωτισμό απο smd led....
Οταν θα το δουμε ομως στο επόμενο μοντέλο...

Last edited:
@ΤΑΣΟΣ
Οσο υπάρχουν συνανθρωποι που ψωνίζουν διχως κανεναν οικονομικο δισταγμό και σε χρόνους DT οτι βγαλει η μαμα apple τόσο θα εχει την ιδια οικονομική πολιτική στα προιόντα της.
Απο την άλλη ισως και η Apple να μην θέλει να γινει mainstream...

Last edited:
Δεν πάει έτσι. Δεν έχουν όλοι εταιρείες για να γλυτώνουν το ΦΠΑ.

Αν είναι να συγκρίνουμε το ίδιο, βγάλε και από τα 1800 δολλάρια το VAT (δεν ξέρω πόσο είναι στην Αμερική; ).