[Επίσημο] MacBook Air @2020

Μα λέω και εγώ τόσο promotion και φανατική υποστήριξη. Ούτε διαφήμιση να γινόταν. Η μήπως γινόταν;

Τι εννοείς;

Οι λόγοι που το δίνω είναι προσωπικοί.... δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο.

ΥΓ... τα γραφόμενα μένουν, όλοι μπορούν να δουν και να κρίνουν.

Ναι, δεν είναι η πρώτη φορά.
Το έχω κάνει με πολλά μηχανήματα, σε πολλές κατηγορίες.
Προφανώς είσαι νέος στο φόρουμ....

Καλό είναι πριν μιλήσουμε κι εκθέσουμε ανθρωπους με αρκετές χιλιάδες ποστ , σε φόρουμ που είναι μάλιστα και από τα ιδρυτικά μέλη, να σκεφτόμαστε λίγο .

Ενθουσιώδης είμαι, το ξέρουν όλοι εδώ μέσα... αλλά μιλάω πάντα με πραγματικά στοιχεία, κάνω συγκριτικά τεστ, και παρουσιάζω τ αποτελέσματα.

Θα ήθελα να λήξει εδώ αυτό παρακαλώ, και να πάμε στα ουσιώδη.

ΥΓ... μπορώ για όποιον θέλει να του παρέχω και αποδείξεις πληρωμής κλπ.
Δεν έχω καμία σχέση με κανένα μαγαζί, εταιρεία κλπ.

Επίσης, αν και δε το ξέρουν οι περισσότεροι, η Apple ΔΕΝ στέλνει μηχανήματα σε reviewers!
Πολλές εταιρείες το κάνουν , και δεν είναι βέβαια μεμπτό.
Απλά το αναφέρω γιατί οι περισσότεροι δεν το ξέρουν.

Επίσης, αν και δε το ξέρουν οι περισσότεροι, η Apple ΔΕΝ στέλνει μηχανήματα σε reviewers!
Πολλές εταιρείες το κάνουν , και δεν είναι βέβαια μεμπτό.
Απλά το αναφέρω γιατί οι περισσότεροι δεν το ξέρουν.

θα πας για τα 16 γιγα

Καλησπέρα και απο εμένα. Πρώτη φορά σε Mac και αναμένω. Εκανα παραγγελία το 16αρι, αλλά μου είπαν πάνω απο δίμηνο αναμονή, οπότε το γύρισα σε 8αρι.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] MacBook Air @2020

Τι είχε πει?

Δεν θυμάσαι το βίντεο που κορόιδευε την Apple για τους ισχυρισμούς της περί απόδοσης των Μ1 στην παρουσίαση της;

Για να καταλάβεις πόσο hot εναι ο linus δες τι έγινε με την nvdia που την ανάγκασε να ζητήσει συγνώμη.Γιατι το πουλήσεις είπαμε το super duper m1 που τα κάνει όλα σφαίρα που πετάει και και και...

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] MacBook Air @2020

Δεν θυμάσαι το βίντεο που κορόιδευε την Apple για τους ισχυρισμούς της περί απόδοσης των Μ1 στην παρουσίαση της;

Ειλικρινα οχι. Υπαρχει το link?