[Επίσημο] MacBook Pro @2010

Οι τιμές στην Αμερική είναι :

• 13" στα 2.4ghz : 1.199 δολλάρια
  • 13" στα 2.66ghz : 1.499 δολλάρια

• 15" στα 2.4ghz : 1.799 δολλάρια
  • 15" στα 2.53ghz : 1.999 δολλάρια
  • 15" στα 2.66ghz : 2.199 δολλάρια

• 17" στα 2.53ghz : 2.299 δολλάρια

Re: Απάντηση: Παρουσίαση : Νέα αναβαθμισμένα Macbook Pro

'Άφησε όμως το USB 3.0 για την επόμενη αναβάθμιση ;;;;
Καλά εδω το εχει αφήσει ακόμα έξω η Intel, περιμένεις να το ασπαστεί η Apple;

Τα νέα MacBook Pro έχουν φτάσει στους Resellers σαν demo τουλάχιστον και τα πρώτα κομμάτια έρχονται την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με την αντιπροσωπεία.Αρκετά γρήγορα όπως φαίνεται.

Στην Αθήνα μπορείτε να τα δείτε στην Document.gr

Στην Θεσσαλονίκη στην Elitecs.gr / MadMacs.gr

Οι τιμές στην Αμερική είναι :

• 13" στα 2.4ghz : 1.199 δολλάρια
  • 13" στα 2.66ghz : 1.499 δολλάρια

• 15" στα 2.4ghz : 1.799 δολλάρια
  • 15" στα 2.53ghz : 1.999 δολλάρια
  • 15" στα 2.66ghz : 2.199 δολλάρια

• 17" στα 2.53ghz : 2.299 δολλάρια

Μόοοονοοοοο ;

Δηλαδή στην Ελλάδα ένα 15'' με Intel τεχνολογία θα κοστίζει περί τα 2.000 και κάτι ψιλά ΜΟΝΟ!

Οπωσδήποτε αυτή τη φορά θα πάρω ένα!

 Νίκος;1279461 said:
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα διαβάσαμε ανάμεσα στα 2 αυτά μοντέλα?

Ξεκινώντας, να πω ότι δεν έχει νόημα η σύγκριση μήλων (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) με πορτοκάλια.

Καθαρά hardwareικά όμως, τι σύγκριση αναζητάς? Αφήνοντάς έξω την προφανή και αδιαμφισβήτητη υπεροχή στην αυτονομία του macbook (και την ποιότητα κατασκευής και συναρμογής του υποθέτω), σε όλα τα άλλα ή πίσω είναι, ή αντίστοιχο...

Θες επεξεργαστές? (http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=43122,43560, 4πύρηνος vs. 2πύρινος). Θες bluray ενσωματωμένο στο σόνυ? τα 8GB ram του sony vs 4GB? CardReader, esata, ΒΤ και όλα τα λοιπά? Μεγαλύτερη μνήμη στην κάρτα γραφικών? Τι σύγκριση να γίνει... -bye-

ετσι ειναι στα καθαρα τεχνικα χαρακτηριστικα δν συγκρινονται και τα μακ ειναι αδικαιλογητα ακριβα . και τα επιχειρηματα καποιον οτι λογο ελαφρου λειτουργικου δεν ζηταν μεγαλη ραμ δεν λεει ολη την αληθεια. Τα μακ δεν τσιγκουνευονται σε hardware αλλα σε software υστερουν του ανταγωνισμου και οι τιμες ειναι απλησιαστες για την πλειονοτητα του κοινου. 2500ε για ενα λαπτοπ ειναι υπερβολη!

Κάθε πρωί στο γραφείο, που αναγκαστικά χρησιμοποιώ Vista (:tdown:) αισθάνομαι ότι κάποιος με βασανίζει....
Ευτυχώς τα απογεύματα στο σπίτι, το imac, μου δίνει μια καλή γεύση του τι σημαίνει ευχρηστία και ότι τελικά τα λεφτά μου πιάσανε τόπο!

motivatord7e85bc42eae1099bc5712624f.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Παρουσίαση : Νέα αναβαθμισμένα Macbook Pro

Κάθε πρωί στο γραφείο, που αναγκαστικά χρησιμοποιώ Vista (:tdown:) αισθάνομαι ότι κάποιος με βασανίζει....
Ευτυχώς τα απογεύματα στο σπίτι, το imac, μου δίνει μια καλή γεύση του τι σημαίνει ευχρηστία και ότι τελικά τα λεφτά μου πιάσανε τόπο!

Αυτό τώρα τι σχέση έχει με την σύγκριση τεχνικών χαρακτηριστικών που ειπώθηκε παραπάνω?

Στην τελική για το σπίτι σου, πάρε 3-4 λάπτοπ των 500 ~ 700 (με τα ίδια συνολικά χρήματα), και βάλε λίνουξ... εκεί να δεις πως θα πιάσουν τόπο τα χρήματα σου...