[Επίσημο] MacBook Pro @2010

Αυτά τα 8ωρα και 10ωρα που λένε στα χαρτιά ισχύουν στην πράξη ; (με χρήση wifi ανοικτό, internet, καμια φωτό, mkv.) Οχι τίποτα επεξεργασίες βίντεο κλπ...

Στο ΜBP μου, η διάρκεια ποικίλει ανάλογα με τη χρήση. Η Apple δηλώνει 5 ώρες αυτονομία, πάνω από 4,5 ώρες δεν έχω δει με τη χρήση που του κάνω (wifi μόνιμα ανοιχτό, φωτεινότητες οθόνης-πληκτρολογίου στο μέσο, browsing, iTunes, mail, indesign και σουίτες τύπου office). Τώρα, αν ανοίξω και καμιά σελίδα με flash, το 4,5 γίνεται άνετα 2,5 και 1,5...

Ωπα, το 4.5 με το 1.5 έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά....

Νίκο τι επεξεργαστή, μέγεθος οθόνης έχει το λευκό σου που λες 7 ώρες;

Με αυτά τα καινούργια i5,i7 δεν έχεις κανένας εμπειρία;

Τασο, εχουν καλύτερη αυτονομία γενικά από τα Win Laptops, λόγω καλύτερης διαχείρησης, αλλά, μιας και έχουν τα ιδια components, αντε λίγο μεγαλύτερες μπαταρίες, σε ''full'' χρηση, μην περιμένεις τρελές διαφορες :)

To δικό μου 17άρη με τον 2,53ghz i5 δεν το έχω δοκιμάσει μόνο με την μπαταρία του για να ξέρω αν πράγματι φτάνει τις 8-9 ώρες που ανακοινώνει η apple.

To δικό μου 17άρη με τον 2,53ghz i5 δεν το έχω δοκιμάσει μόνο με την μπαταρία του για να ξέρω αν πράγματι φτάνει τις 8-9 ώρες που ανακοινώνει η apple.

Καλά συγνώμη, το χεις αγοράσει το εργαλείο και δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα την αυτονομία του;
ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΤΩΡΑ!!! :a0210::flipout:

Καλά συγνώμη, το χεις αγοράσει το εργαλείο και δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα την αυτονομία του;
ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΤΩΡΑ!!! :a0210::flipout:
:flipout:
Στο σπίτι είναι στην πρίζα συνέχεια...ως κύριος υπολογιστής, αλλά σε διαφορετικό δωμάτιο κάθε φορά...:firstprize:

Αλλά θα το δοκιμάσω. :a0210:

Σημείωση : έχω αλλάξει δίσκο @7200 στροφές κ όχι green...αλλά, φουλ ταχύτητας, οπότε λιγότερη αυτονομία μάλλον.:BDBDG54:

Απάντηση: Re: Παρουσίαση : Νέα αναβαθμισμένα Macbook Pro

Τασο, εχουν καλύτερη αυτονομία γενικά από τα Win Laptops, λόγω καλύτερης διαχείρησης, αλλά, μιας και έχουν τα ιδια components, αντε λίγο μεγαλύτερες μπαταρίες, σε ''full'' χρηση, μην περιμένεις τρελές διαφορες :)

+1
Εξαρταται φυσικα απο τα settings που επιλεγεις. Εγω πχ. δουλευω με την φωτεινοτητα στο full οποτε δεν βλεπω τετοιες αυτονομιες, πλην ομως εχει σαφως καλυτερη ενεργειακη αποδοση απο τα παλαιοτερα win laptops που χρησιμοποιουσα.