Η καλυτερη κατασκευη και πιο ομορφο απο ολα τα προηγουμενα ... επιτΡελους επαναφορα του MagSafe[3] σε αψογη ποιοτητα και μαλιστα με USB-C
M1 Pro (10-core CPU, 16-core GPU) / RAM: 32GB / SSD: 1TB, που για καλη μου τυχη το βρηκα ετοιμοπαραδοτο
Καλημέρα , μόνο εγω λάτρεψα το versatility του USB Charging ? Νομίζω οτι κάνει ευκολότεροοτιδήποτε απο την άλλη μου λείπουν τα μαγνητάκια!Η καλυτερη κατασκευη και πιο ομορφο απο ολα τα προηγουμενα ... επιτΡελους επαναφορα του MagSafe[3] σε αψογη ποιοτητα και μαλιστα με USB-C
M1 Pro (10-core CPU, 16-core GPU) / RAM: 32GB / SSD: 1TB, που για καλη μου τυχη το βρηκα ετοιμοπαραδοτο
Πραγματικά αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις, με το Μ1 Mac Mini μου έχω πάνω απο 3500 ωρες uptime με βαριές εργασίες (οχι βιντεο) και Citrix remote ΣΥΝΈΧΕΙΑ. Το ΙΤ μου ανέφερε οτι εχω το μεγαλύτερο uptime απο όλους τους συναδέλφους και στις πρώτες 10 θέσεις φιγουράρουν μονο Macs! Πάνω στον πανικό μου μην τυχών η Apple καταργήσει τα φτηνα airs αγόρασα και το space grey M1 air για tv working/ browsing και ειναι επίσης τούμπανο και πραγματικά αθόρυβο ως μια συσκευή που δεν έχει τιποτε μηχανικό να γυρίζει μέσα (HDD, Fan). Η οθόνη του είναι νομίζω οτι καλύτερο εως άνετα τα 1500 ευρω και η απόδοση σε pc θα πρέπει να φτάσεις στο ίδιο επίπεδο χρημάτων. Για πολλοστή φορά (θεωρω τα iphone μαλλον ακριβα παρότι χρήστης τους) η apple καταφερνει να προσφέρει το καλύτερο value for money στους υπολογιστές όπως κάνει εδω και χρόνια. Θυμαμαι το 27 iMac μου του 2013 που για να το έφτιαχνα σε PC και χωρίς αντίστοιχης ποιότητας monitor ηθελα αρκετά παραπάνω χρήματα. Αγόρασα και απο Ολλανδία ενα Keychron K2 για το mac mini και το Logitech MX3 και πραγματικά οταν δουλεύω απο το σπίτι (το 80%) του χρόνου μου είναι παράδεισος!ειναι τοσο καλοι οι Μ1?
".... Keychron K2 για το mac mini και το Logitech MX3 και πραγματικά οταν δουλεύω απο το σπίτι (το 80%) του χρόνου μου είναι παράδεισος! "
δωσε ενα link απο τον βραχιονα της fully γιατι δεν μπορεσα να βρω κατιΤο μονιτορ στηρίζεται σε βραχίονα της fully ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.