Επίσημο : νεο iPhone 3G S

O2 anounces iphone 3gs pricing

http://www.iphonehellas.gr/6239/o2-announces-iphone-3gs-pricing/

FCC APROVAL
http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic,4895.0.html

http://myi.gr/2009/06/iphone-3g-s-gets-oleophobic-coating-on-screen/iPhone 3G S Gets Oleophobic Coating on Screen
Ένα How To έγγραφο της Apple αποκαλύπτει ότι το καινούριο iPhone 3G S στην οθόνη θα έχει μια ειδική στρώση η οποία θα μας γλυτώνει από την λίγδα των χεριών.

To clean iPhone, unplug all cables and turn off iPhone (press and hold the Sleep/ Wake button, then slide the onscreen slider). Then use a soft, slightly damp, lint-free cloth. Avoid getting moisture in openings. Don’t use window cleaners, household cleaners, aerosol sprays, solvents, alcohol, ammonia, or abrasives to clean iPhone. If your iPhone has an oleophobic coating on the screen (iPhone 3G S only), simply wipe your iPhone’s screen with a soft, lint-free cloth to remove oil left by your hands and face.

For those of you wondering, oleophobic means: having or relating to a lack of strong affinity for oils.

Last edited:
Re: Απάντηση: Επίσημο : νεο iPhone 3G S

Νομίζω ότι κάτοχος του 3G δεν έχει λόγο να πάρει το 3G S. Κάτοχος όμως του 2G τώρα πια έχει λόγο για αναβάθμιση, όπως εγώ !! χιχιχι :grinning-smiley-043

Εγω εχω το 3g αλλα καθε χρονο παιρνω και επιδοτηση (οπως ολοι φανταζομαι) οποτε το ποσο που θα πρεπει να δωσω ευελπιστω οτι θα ειναι μικρο.

Και προσωπικα θεωρω οτι και μονο να πηγαινουν ολα 2 φορες πιο γρηγορα, (+ βιντεο, +καλυτερη καμερα + voice control (μακαρι να λειτουργει σωστα), τοτε
εχω ηδη λογο να αναβαθμιστω.

Ασε που ετσι θα κανω το 3g δωρο στην αδερφη μου και θα ειμαστε ολοι happy.

μην ειμαστε και πλεονεκτες ...

:flipout:

http://myi.gr/2009/06/voice-control-not-available-for-greeks/

Voice Control: not available for Greeks
Τελικά η Apple αφαίρεσε το voice control για Ελληνικά που την πρώτη ημέρα υπήρχε στο site της μετά την παρουσίαση! Στην φωτογραφία παρακάτω μπορείτε να δείτε τις χώρες που θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το Voice Control.

Re: Απάντηση: Επίσημο : νεο iPhone 3G S

Νομίζω ότι κάτοχος του 3G δεν έχει λόγο να πάρει το 3G S. Κάτοχος όμως του 2G τώρα πια έχει λόγο για αναβάθμιση, όπως εγώ !! χιχιχι :grinning-smiley-043

Σορρυ αλλα δεν συμφωνω...δεν εχει κατι τοσο δελεαστικο για αλλαξω το "μεταλλικο" μου iPhone για ενα πλαστικο...γνωμη μου!!! :chinese:

Έπρεπε να είχαν κάνει και κάτι στο εξωτερικό look του τηλεφώνου.

Μια οθονουλα 3.8 θα εξυπηρετούσε πολύ.

Δε θα μεγάλωνε πολύ τότε; Τηλέφωνο είναι μην το ξεχνάμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επίσημο : νεο iPhone 3G S

Σορρυ αλλα δεν συμφωνω...δεν εχει κατι τοσο δελεαστικο για αλλαξω το "μεταλλικο" μου iPhone για ενα πλαστικο...γνωμη μου!!! :chinese:

Επειδη ειχα το μεταλλικο, θα σου πω οτι το πλαστικο ειναι πιο βολικο στην τσεπη διοτι ειναι λιγο ελαφρυτερο και λεπτοτερο. Και η ποιοτητα κατασκευης παραμενει κορυφαια ενω τα οποια γρατζουνισματα στην πισω πλευρα δεν "βγαζουν ματι" οπως με το μεταλλικο..

Και ούτως ή άλλως το πίσω μέρος φαίνεται σα μαύρο αλουμίνιο.

Δε θα μεγάλωνε πολύ τότε; Τηλέφωνο είναι μην το ξεχνάμε.

Μπορεί να ακούγετε μικρή η διάφορα αλλά δεν είναι.

Συγκρίνοντας το με το Diamond σε Web pages ως προς το μέγεθος τηες σελιδας η διάφορα ήταν εμφανής.

Πιστεύω ότι λόγω δυνατότερου επεξεργαστή, τουλάχιστον στο σερφάρισμα στο ίντερνετ θα είναι πολύ πιο γρήγορο, ιδιαίτερα κατά το scroll της σελίδας, όπου το προηγούμενο 3G που έχουμε οι περισσότεροι, έχανε για μια στιγμή την εικόνα μέχρι να φορτώσει πάλι τα γραφικά.
Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, θα συμφωνήσω κι εγώ ότι το περίμενα με μεγαλύτερη οθόνη, όπως και το να μπορεί να γράφει βίντεο τουλάχιστον στα 720p. Τα voice κι όλα αυτά προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν και ποτέ δεν με συγκινούσαν.
Επομένως σαν κάτοχος 2 τηλεφώνων iphone 3G, δεν πρόκειται να αλλάξω κανένα από τα 2 για το νέο μοντέλο. Μια χαρά είμαι με αυτά και με το νέο software δεν θα αισθάνομαι ότι χάνω κάτι σημαντικό σε σχέση με το νεότερο μοντέλο.

Μπορεί να ακούγετε μικρή η διάφορα αλλά δεν είναι.

Συγκρίνοντας το με το Diamond σε Web pages ως προς το μέγεθος τηες σελιδας η διάφορα ήταν εμφανής.

Δε διαφωνώ ότι δεν είναι μικρή η διαφορά. Απλά επιμένω ότι χάνει από τα χαρακτηριστικά του σαν τηλέφωνο.
Εγώ προσωπικά αυτό το μέγεθος που έχει τώρα το iPhone είναι το maximum που θα είχα για τηλέφωνο. Οπότε αν μεγάλωνε μάλλον δε θα το προτιμούσα. Έχουμε notebook για παραπάνω χρήση. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Βέβαια περί ορέξεως.... -bye-

Δε διαφωνώ ότι δεν είναι μικρή η διαφορά. Απλά επιμένω ότι χάνει από τα χαρακτηριστικά του σαν τηλέφωνο.
Εγώ προσωπικά αυτό το μέγεθος που έχει τώρα το iPhone είναι το maximum που θα είχα για τηλέφωνο. Οπότε αν μεγάλωνε μάλλον δε θα το προτιμούσα. Έχουμε notebook για παραπάνω χρήση. Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Βέβαια περί ορέξεως.... -bye-

Η πλακά είναι ότι η Αpple θα μπορούσε να υιοθετήσει μερικά από τα προσχέδια που βγήκαν από τις φήμες του νεου Iphone.
(σχεδιαστικά πάντα μιλάω).

Τέλος πιστεύω ότι ένα νέο look θα βοηθούσε πολύ τις πωλήσεις έναντι των αγοραστών που ήδη κατέχουν συσκευές 2G & κυρίως 3G.

ειναι το 3gs

το μονο νεο iPhone ?

δλδ καποιοι λενε οτι με τις φημες για 5.0 mp καμερα και ματ πισω μερος μηως υπαρχει κι αλλο ?

που θα βγει αργοτερα?

δυσκολο βεβαια αλλα απιθανο ?

λεγανε για 3- 4 νεα μοντελα οτι θα βγαινανε ...