Επίσημο : νεο iPhone 3G S

Αν ασχοληθείς με τις φήμες που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει για επικείμενα προϊόντα της Apple, θα χάσεις κυριολεκτικά την μπάλα.

H αλήθεια είναι πάντως πως αυτό με το mat πίσω μέρος είχε κυκλοφορήσει τόσο πολύ, που όλα τα τεχνολογικά blogs ήταν πλέον πεπεισμένα ότι θα είναι έτσι.

Επίσης, υπάρχει μια διάχυτη εντύπωση στη μπλογκόσφαιρα ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη θα εμφανιστεί και άλλο iphone (nano?).

Αν όντως γίνει κάτι τέτοιο όμως, το κράξιμο που θα φάει η Apple από αυτούς που θα σπεύσουν να αγοράσουν το 3GS μέσα στο καλοκαίρι (και μάλλον θα είμαι ένας από αυτούς καθώς κλείνω ενάμιση χρόνο με το "άσημί"), θα είναι ανεπανάληπτο...

Πάντως το ότι έχει καταφέρει η Apple και μιλάνε τόσα φόρουμς και μπλογκς για το iPhone είναι μεγάλη δουλειά. Αυτο-διαφημιζόμενο προϊόν. Μπράβο τους.

Αν ασχοληθείς με τις φήμες που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει για επικείμενα προϊόντα της Apple, θα χάσεις κυριολεκτικά την μπάλα.

H αλήθεια είναι πάντως πως αυτό με το mat πίσω μέρος είχε κυκλοφορήσει τόσο πολύ, που όλα τα τεχνολογικά blogs ήταν πλέον πεπεισμένα ότι θα είναι έτσι.

Επίσης, υπάρχει μια διάχυτη εντύπωση στη μπλογκόσφαιρα ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη θα εμφανιστεί και άλλο iphone (nano?).

Αν όντως γίνει κάτι τέτοιο όμως, το κράξιμο που θα φάει η Apple από αυτούς που θα σπεύσουν να αγοράσουν το 3GS μέσα στο καλοκαίρι (και μάλλον θα είμαι ένας από αυτούς καθώς κλείνω ενάμιση χρόνο με το "άσημί"), θα είναι ανεπανάληπτο...

( και στο myphone.gr κυκλοφορουν τετοιες συζητησεις ... )

το νανο μου ειναι αδιαφορο αλλα αν βγει κι αλλο κι εχω αγορασει το 3gs ...

να περιμενουμε λετε ε?

Πάντα θα βγαίνουν νέα προϊόντα....αγοράζεις τώρα κάτι κ αύριο/μεθαύριο βγαίνει νεώτερο...το θέμα είναι κατά πόσο θες να το χαίρεσαι το προϊόν σου την στιγμή που το αγοράζεις...

iPhone 3GS από την Vodafone τον Ιούλιο

iPhone 3GS από την Vodafone τον Ιούλιο

Σύμφωνα με το ενημερωτικό PDF το οποίο στάλθηκε στα καταστήματα της Vodafone,
τo iPhone 3G S θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε δύο νέες εκδόσεις:​

iPhone 3G S / 16 GB: Λευκό και Μαύρο
iPhone 3G S / 32GB: Λευκό και Μαύρο

Οι προ-κρατήσεις της συσκευής έχουν ήδη αρχίσει:​
“Από την Παρασκευή 12 Ιουνίου οι συνδρομητές μας που ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν θα μπορούν να κάνουν προκράτηση”​

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο της Vodafone για το iPhone 3GS: Link

picu.png

Last edited:
First unboxing photos

First unboxing photos

Το κινέζικο Engadget δημοσίευσε τις πρώτες unboxing photos του iPhone 3GS !!​

pic1vgg.jpg
pic2ewe.jpg

pic3jdb.jpg
pic4d.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες στο Εngadget.com

Re: First unboxing photos

First unboxing photos

Το κινέζικο Engadget δημοσίευσε τις πρώτες unboxing photos του iPhone 3GS !!​

pic1vgg.jpg
pic2ewe.jpg

pic3jdb.jpg
pic4d.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες στο Εngadget.com

Sorry παιδιά αλλά το feature με την πυξίδα μου φενετε αστείο.
Εκτός αν είναι να ναυαγήσουμε σε κανένα νησί όπως στο Lost.

Re: First unboxing photos

Sorry παιδιά αλλά το feature με την πυξίδα μου φενετε αστείο.
Εκτός αν είναι να ναυαγήσουμε σε κανένα νησί όπως στο Lost.

Και εκεί με τόσα μαγνητικά πεδία άχρηστη θα είναι.... :flipout: :flipout: :flipout:

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω ιδιαίτερα την χρήση της πυξίδας....άντε να πούμε ότι χρησιμεύει στους χάρτες, αν και το gps είναι καλύτερο για αυτόν τον σκοπό...

μπορείς τώρα όπως κρατάς το κινητό να στρίβεις και μαζί και ο χάρτης στο maps/ earth.

Το GPS δεν μπορεί να καταλάβει κατεύθυνση, την υπολογίζει μόνο με βάση την κίνηση.

Απάντηση: Re: Επίσημο : νεο iPhone 3G S

μπορείς τώρα όπως κρατάς το κινητό να στρίβεις και μαζί και ο χάρτης στο maps/ earth.

Το GPS δεν μπορεί να καταλάβει κατεύθυνση, την υπολογίζει μόνο με βάση την κίνηση.

Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι ωραίο ! :music-smiley-005:
Για να το δούμε κ στην πράξη...

τι λετε τωρα??? Eιναι 3d η digital compass? αν όχι τοτε εφόσον έχετε όρθιο το Iphone κατα την οδήγηση (για να βλεπετε) η πυξίδα δεν θα δουλευει σωστα...

και εγω εχω 3 ψηφιακες: 2 σε handhels outdoor GPS και μια αυτονομη.

Μονο η μια απο αυτες δουλευει οπως να κρατησεις την συσκευη γιατι εχει 3d πυξιδα (Magellan sportrack color).
Τα υπολοιπα τα κρατας οριζοντια για να δειξουν σωστά

http://gadgetophilia.com/10-things-you-must-know-about-apple-iphone-3gs/

Digital Compass
Rumors said a 3-axis digital compass, and showed it in action in a leaked photo of the compass app. And it turned up, exactly as expected. They call it a magnetometer that works with a compass application. It is also integrated with the Google maps app which shows the orientation of the phone (which means your orientation with a semitransparent cone.

( λεει οτι εχει ψηφιακη πυξιδα τριων αξονων - 3 axis αυτο ειναι το 3d ? )

Last edited: