Επίσημο : νεο iPhone 3G S

Price & Availability
As expected, the price points remain the same despite a good improvement in the hardware. The 16GB version is available for $199 and 32GB model is available for $299. Anyway, AT&T is charging more for the phone and you have to spend $599 for the 16GB and $699 for the 32GB model. What the hell! AT&T is really crazy!

υψυλοτερες χρεωσεις οχι 499/569

αλλα 599/ 699

Last edited:
Απάντηση: Re: Επίσημο : νεο iPhone 3G S

Price & Availability
As expected, the price points remain the same despite a good improvement in the hardware. The 16GB version is available for $199 and 32GB model is available for $299. Anyway, AT&T is charging more for the phone and you have to spend $599 for the 16GB and $699 for the 32GB model. What the hell! AT&T is really crazy!

υψυλοτερες χρεωσεις οχι 499/569

αλλα 599/ 699

Αυτά αφορούν την Αμερικάνικη ΑΤ&Τ !
Για να δούμε τι θα κάνουν οι εγχώριοι όμως vodafone/cosmote...

Απάντηση: Re: Επίσημο : νεο iPhone 3G S

http://gadgetophilia.com/10-things-you-must-know-about-apple-iphone-3gs/

Digital Compass
Rumors said a 3-axis digital compass, and showed it in action in a leaked photo of the compass app. And it turned up, exactly as expected. They call it a magnetometer that works with a compass application. It is also integrated with the Google maps app which shows the orientation of the phone (which means your orientation with a semitransparent cone.

( λεει οτι εχει ψηφιακη πυξιδα τριων αξονων - 3 axis αυτο ειναι το 3d ? )

Ναι! εαν οντως ειναι ετσι η πυξιδα δουλεύει οπως και αν κρατήσεις την συσκευή!

ειναι ομως ετσι ? ειναι αξιποπιστη αυτη η σελιδα ?

Υ.Γ.: δεν νομιζω παντως στην αππλε να εβαλαν πυξιδα ξερωντας οτι δουλευει μονο αν ειναι οριζοντια η συσκευη .

luxury feature ειναι, εδω καθαρόαιμα dedicated gps 2 axis έχουν... στην πράξη μια πυξιδα μονο οριζόντια ειναι χρήσιμη... Η κάθετη αναγνωση ειναι για απλή - γρηγορη και ευκολη πληροφόρηση εκτος αν πιστευει κανεις οτι εχει τον νοτο....στα πόδια του...

Εχετε ακουσει για αυτο το περίφημο feature "find my iphone"? Εντοπίζει την κλεμενη σας συσκευη μεσα απο το google maps και το MobileMe ετσι ωστε να μπορειτε να το εντοπίσετε ανα πασα στιγμη.

όμως...

Μπορει να απενεργοποιηθεί η υπηρεσία μεσα απο το ιδιο το τηλέφωνο:flipout::flipout::flipout:
http://gizmodo.com/5288618/whoever-...ust-turn-off-find-my-iphone-location-tracking

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2827041#post2827041

# 73

επισης

http://myi.gr/2009/06/iphone-3g-s-firmware-released/

iPhone 3G S firmware released!
Η Apple σήμερα έβαλε στους servers της το firmware 3.0 για το iPhone 3G S (2,1)

Το link είναι iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw και μπορείτε να το κατεβάσετε, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε ακόμα κάτι πολύ χρήσιμο… το iPhone 3G S για να χρησιμοποιήσουμε το firmware.

( αν αυτο ειναι το 2,1 το 3,1 που ειχε εμφανιστει ποιο ειναι ?

Last edited:
http://www.iphonehellas.gr/6387/iphone-3gs-iboot-3593-jailbreak/#more-6387

iPhone 3Gs has a new iBoot (359.3)! Jailbreak is not coming soon for 3Gs…

Listed in: DEV team, Jailbreak, iBoot, iPhone 3GS, iPhone Hellas forum
Δυσάρεστα τα νέα για όσους ήλπιζαν σε γρήγορη κυκλοφορία μίας μεθόδου Jailbreak για το iPhone 3GS!

Σύμφωνα με το Apple2All, το οποίο κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα iPhone 3Gs, η Apple άλλαξε το iBoot version (iPhone boot loader) από iBoot-240.4 σε iBoot-359.3 γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει μεγάλη καθυστέρηση στα σχέδια της devTeam για Jailbreak της συσκευής!

Εγώ πάντως πουλάω το Xperia που το βαρέθηκα για να πάρω το 3GS

Η πρώτες εντυπώσεις

Η πρώτες εντυπώσεις
64923460wm5.gif
...

(πηγή: myPhone.gr)

pik. said:
—————————————————

φιλοι μου πρωτες εντυπωσεις!!!!!

λοιπον με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γονατισμα 3 ωρες στο τρενο μονο με 3G+GPS η μπαταρια εφτασε στο 45% ..

λογικο αφου καταναλωσα σε 3 ωρες 100ΜΒ internet data(εχω data pack)
1.μπαταρια κατα πολυ καλυτερη απο το παλιο μου edge και ακομα καλυτερη και απο το 3G
2.οθονη η οποια οντως δεν πιανει δαχτυλιες τοσο πολυ!πολυ καλο αυτο!επισης μου αρεσε που στο πισω μερος οι ονομασιες ειναι νικελενιες οπως το μηλαρακι και οχι απλες οπως στο 3G
3.σημα....ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...ισαξιο με το 6120 μου που το θεωρω απιστευτο!Επιανε σε τουνελ ανετα και κρατουσε την συνομιλια με μια μπαρα σηματος!
4.πολυ καλο ακουστικο ...κατα πολυ μαλιστα...
5.Σαφαρι...εδω γελαμε...ειναι σαν να βρισκομαι στο Macbook Pro μου...βεβαια φταιει οτι ειχα και καλο σημα απο την ΤΙΜ αλλα ειλικρινα πλεον μιλαμε για απροβληματιστο ιντερνετ!να πως βγηκαν τα 100ΜΒ...
6.voice control δεν καταφερα να κανω γιατι οταν το πηρα δεν μπορεσα να κανω sync τις επαφες.
ακομα ουτε το iPod δεν εχω δοκιμασει.
7. youtube...εβαλα το id/account και μου εβγαλε και τα περιπου 140 βιντεακια που εχω ως ''αγαπημενα᾽᾽ δεν ξερω ομως αν σε αυτα θα προστεθουν τα αλλα που ειχα στο EDGE kai ηταν διαφορετικα.
8.τα ελληνικα μια χαρα δουλευουν οπως στην 3.0GM.
9.θυμαμαι χρονομετρουσα ποσο κανουν να ανοιξουν τα preferences στο παλιο μου...7 με 8 δευτερα...
εδω ειμαστε στα 2!!!!!!!! πεταει!!!!!!!
10.πρεπει να συνηθισω το πλαστικο του πισω μερος...2 χρονια με το αλλο και το αλουμινιο μου λειπει...σε σχεση με τα 3g μου δινει την εντυπωση ελαχιστα καλυτερης συσκευης σε ποιοτητα.
μεχρι τωρα ουτε ρωγμες ουτε διαχυση φωτος στο πλαι ουτε σκονη κατω απο την οθονη.
11.video...πανω στο intercity για Μιλανο επιανε κανονικα το τοπιο...αυτο το intercity παει με 180χλμ σε ορισμενα σημεια...
12.εκει εκανα και τεστ του GPS πανω στο τρενο!!!!πηγαινε σαν τρελο!!!!!

γενικα ειναι τρομερα γρηγορο δεν μου φανηκε να ζεσταινει πολυ και για πρωτη φορα μαλλον δεν προκειται να κανω σε iPhone jailbreak...
ειναι πληρες.ειναι οπως επρεπε να ειναι το πρωτο iPhone αν οχι το 3G.

βεβαια δεν σας ειπα κατι που δεν ξερετε...τα εχετε ακουσει αυτα...ομως σας τα επιβεβαιωνω απολυτα...
εχει διαφορα μεγαλη.

βεβαια τα χρηματα ηταν πολλα ομως πριν 2 χρονια πολλοι αγοραζαμε το EDGE χωρις εγγυηση 500Ε...
ενιωσα λιγο καπως γιατι 599Ε ειναι μεγαλο ποσο...αλλα γνωριζοντας οτι θα το κρατησω περιπου 2+ χρονια (αν ζησουμε)θα τα βγαλει τα χρηματα του.

το συνιστω σε ολα τα παιδια που εχουν το EDGE...οχι ομως σε οσους εχουν 3G.
απεναντι μου καθισμενος στον τρενο παιδι με 3G...εκει δεν φαινονται τα χρηματα...καλλιστα μπορει να πει κανεις οτι παιρνω ενα μεταχειρο 3G kai ειμαι οκ...δεν ειναι ετσι ομως...αυτο το νεο εχει να κανει με την αισθηση...εκτος απο την πληροτητα...
και γι αυτο πληρωνεις...

ΥΓ. εχει πολυ πλακα το ταπ για να κανεις φοκους.....

πηγή: myPhone.gr

pik. said:
πατησα με το χερι ᾽᾽ταπ᾽᾽στο ονομα του υπολογιστη και απο τα 7 εκατοστα εβγαλε αυτην την φωτογραφια με οχι τοσο καλο φωτισμο...
εχω μεινει εκπληκτος....

επισης...
σε συννεφια...

μπορει να γελασετε αλλα απο το GX30 εχω να δω τετοια φωτογραφια...
επισης κανει συγχωνευση στα αγαπημενα στην συσκευη και στον λογαριασμο youtube αλλα αυτο μαλλον το ξερατε...
οσον αφορα τις τιμες με συνδεση θα σας τις πω το βραδυ να παρετε μια ιδεα.

http://www.iphonehellas.gr/6421/iphone-3gs-disassembled/

Μόλις λίγες ώρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του, το Rapid Repair κατάφερε να αποκτήσει και στη συνέχεια να αποσυναρμολογήσει ένα iPhone 3GS:

Ο επεξεργαστής (Samsung S5PC100 - 32bit ARM Cortex A8 RISC) είναι χρονισμένος στα 600MHz (αν και είναι ικανός να λειτουργήσει μέχρι τα 833MHz).

Όπως αναφέρει η Samsung σε ενημερωτικό PDF:

“The S5PC100 enables the integration of various functionalities, such as, wireless communication, personal navigation, camera, portable gaming, portable music/video player, mobile TV and PDA into one device”

“The S5PC100 adopts a 32-bit ARM Cortex A8 RISC microprocessor and a 64/32-bit internal bus architecture, and operates up to 833MHz.”

“S5PC100 features a built-in, 720p multi format codec (MFC) video Engine which ensures smooth 30fps video encoding and playblack at low power consumption, and supports three types of TV out interface (NTSC/PAL/HDMI).”

Για ακόμη μία φορά η Apple επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει στο μέγιστο όλες τις δυνατότητες του επεξεργαστή, ξεκινώντας από το underclocking κατά 233MHz και φτάνοντας στην επιλογή VGA ποιότητας στο video recording, την στιγμή που ο S5PC100 διαθέτει HD δυνατότητες!

Τα χαρακτηριστικά του hardware του iPhone 3GS:

- Samsung SoC 339S0073ARM K2132C2P0-50-F 0N1480911 APL0298 N1TVY0Q 0919
- NAND Flash Memory - Toshiba TH58NVG702ELA89 IA8816 TAIWAN 09209AE
- Infineon - 36MY1EE A9177314 Z171033
- System Memory - 337S3754 CMA G0919 5Y930788
- APN: 616-0434 VPN: APPLE-08-003-01(GG) Li-ion Polymer Battery: 3.7V 4.51Whr

αν ισχυει αυτο γιατι το κανει η apple ? αν ο επεξργαστης εχει τετοιες δυνατοτητες γιατι οχι ?