Επίσημο : νεο iPhone 3G S

Απάντηση: Re: Επίσημο : νεο iPhone 3G S

Γραψε μας εντυπωσεις ... ειχες και το παλιο (2G - 3G) ?
και τα δυο!
εχω πολυ δουλεια και το μονο που εχω κανει μεχρι στιγμης ειναι restore backUp
Αυτο που εχω να πω προς το παρον ειναι οτι ''πεταει'' κ υ ρ ι ο λ ε κ τ ι κ α, καμμια σχεση με προηγουμενα μοντελα
π.χ.
αν ειχα (freeMemory app.)στο 3G 20MB free ram τωρα εχω 90ΜΒ, οποτε καταλαβαινεις...

iPhone 3GS Controls..

Ένα κρυμμένο feature της 3.0 στο iPhone 3GS έχει να κάνει με το camera roll και τα ακουστικά!

Εάν είσαστε μέσα στην προβολή φωτογραφιών/βίντεο με συνδεδεμένα τα headphones και πατήσετε
το mic button, τότε αντί να παίξει η μουσική (όπως γίνεται συνήθως), θα αρχίσει να παίζει το βίντεο.
Το ωραίο είναι πως με ένα απλό κλικ γίνεται αναπαραγωγή/παύση του βίντεο, με διπλό κλικ εμφανίζεται
το επόμενο στοιχείο του camera roll (βίντεο ή φωτογραφία) ενώ με τριπλό εμφανίζεται το προηγούμενο.

Μερικά ακόμα Controls:

• Εάν μπείτε στην κάμερα και είστε στην λειτουργία εγγραφής βίντεο, μπορείτε με το mic button να κάνετε εκκίνηση και παύση της εγγραφής!

• To mic button κάνει και εκκίνηση/παύση της ηχογράφησης στην εφαρμογή Μαγνητόφωνο (Voice Memos).

• To mic button κάνει και εκκίνηση/παύση στα βιντεάκια του YouTube!

(πηγή: iPhoneHellas)

Διαβάζω στα φόρουμ γενικότερα, ότι την 3.0 την έχουν ξεκλειδώσει κ στο 3G S.

Είναι κ το δολλάριο στα κάτω του......199 δολλάρια για το 16άρι κ 299 για το 32άρι....:grinning-smiley-043

Last edited:
ναι ναι μην φας.....
αυτές οι τιμές είναι με συμβόλαιο ΑΤ&Τ μάλιστα έχουν ακριβά μηνιαίο πάγιο και επειδή δυστυχώς ξύπνησαν την σύμβαση την υπογράφεις επι τόπου στο μαγαζί δίνοντας φυσικά πιστωτική κάρτα και όχι ενεργοποιώντας το από το σπίτι. Για δες κάτι 700άρες και 800άρες που πουλάνε τα "σκέτα".

Το 3Gs το έχετε "σπάσει";

Εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να το σπάσω! ποιός ο λόγος άλλωστε;
Δεν του λείπει και τίποτα, Bluetooth έχει, κάμερα ok!, μόνο κανενά
theme θα μπορούσες να του περάσεις αμα το σπάσεις.

Για ένα μόνο θέμα πιστεύω ότι δεν αξίζει των κόπο :smile:

Re: Απάντηση: Επίσημο : νεο iPhone 3G S

ναι ναι μην φας.....
αυτές οι τιμές είναι με συμβόλαιο ΑΤ&Τ μάλιστα έχουν ακριβά μηνιαίο πάγιο και επειδή δυστυχώς ξύπνησαν την σύμβαση την υπογράφεις επι τόπου στο μαγαζί δίνοντας φυσικά πιστωτική κάρτα και όχι ενεργοποιώντας το από το σπίτι. Για δες κάτι 700άρες και 800άρες που πουλάνε τα "σκέτα".

"mou eipan oti mporoume na ta paroume without a connection!"

Tο παραπανω μου το εγραψε ο κουμπαρος μου απο την Αμερικη.

Του ειπα γι 'αυτα που γραφεις παραπανω Τασο, και περιμενω να μου πει.

Btw εχτες ημουν στην Τουρκια με δυο φιλαρακια Τουρκους, οι οποιοι ειχαν και οι δυο το 3G, το οποιο η turkcell το δινει δωρεαν (εννοειται με υποχρεωτικο συμβολαιο)

Κε σκε σε appulo?

Είναι site που έχει για κατέβασμα ότι εφαρμογή κυκλοφορεί στο appstore, αλλά Free! Για να το κάνεις όμως αυτό πρέπει να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή στο τηλέφωνο που την βρίσκεις στο Cydia. Αρα πρέπει να βάλεις Cydia, άρα jailbrake.
Δύο προγράμματα σου λέω μόνο: Sygic και navigon , για δες πόσο κάνουν. Το "σπας" ή δεν το "σπάς";

Πολύ απλά, περνάς ότι εφαρμογή κυκλοφορεί στο appstore, αλλά Free!
Δύο προγράμματα σου λέω μόνο: Sygic και navigon , για δες πόσο κάνουν. Το "σπας" ή δεν το "σπάς".

Μωρε να το σπασω αλλα...

...δεν μαζευομαστε ενα γκρουπακι να τα ...σπασουμε ομαδικα?:flipout::flipout:

Τωρα εγω τι ανακατευομαι? Αφου εχω το 3G...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επίσημο : νεο iPhone 3G S

"mou eipan oti mporoume na ta paroume without a connection!"

Tο παραπανω μου το εγραψε ο κουμπαρος μου απο την Αμερικη.

Ναι δεν διαφωνώ. Χωρίς connection. Αλλά σε τι τιμή το 32άρι; Στα 300 δολλάρια; Αν ναι, θέλω 5 κομμάτια χωρίς πλάκα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επίσημο : νεο iPhone 3G S

Ναι δεν διαφωνώ. Χωρίς connection. Αλλά σε τι τιμή το 32άρι; Στα 300 δολλάρια; Αν ναι, θέλω 5 κομμάτια χωρίς πλάκα.

Περιμενω να μαθω την τιμη (ειχα καταλαβει οτι ναι, ειναι 299).
Θα ξερω συντομα

Ποιός ο λόγος;;;; ο λόγος είναι τεράστιος και λέγεται appulo.us -bye-

Ναι έχεις δίκιο Τάσο είναι όντος ένας καλός λόγος να το σπάσεις!!!

Αλλά και από την άλλη οι τιμές στο appstore για να αγοράσεις ένα παιχνίδι ή πρόγραμμα δεν είναι και πολύ ακριβές :ADFAD2:

iPhone 3G vs 3GS: First 3D benchmark video

Τo πρώτο συγκριτικό βιντεάκι για τις αποδόσεις του 3GS και του προκατόχου
του σε περιβάλλον OpenGL ES 2.0 έκανε σήμερα την εμφάνισή του.

Η διαφορά όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας είναι απερίγραπτη!
Το 3GS αγγίζει τα 60 frames per second!!!

http://www.youtube.com/watch?v=IGKrjGeraFE&feature=player_embedded