[Επίσημο] Nexus 6P by Huawei

Γεια σας,ειμαι νεος κατοχος nexus 6p και πρωτες εντυπωσεις αρκετα θετικες.Θελω να ρωτησω πως μεταφερω εφαρμογες στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης?προερχομαι απο κινητο htc onex με εκδοση android 4.2.2,και το nexus τρεχει android 7.0.

Θελω να κανω μια διευκρινιση.Στο htc ειχα την επιλογη απο την μνημη του τηλ να μεταφερω εφαρμογες στην sd.Τωρα δεν μπορω να βρω καποια επιλογη απο τις ρυθμισεις.Εχω μπερδευτει μαλλον δεν εχω καταλαβει το νεο λειτουργικο.

Θελω να κανω μια διευκρινιση.Στο htc ειχα την επιλογη απο την μνημη του τηλ να μεταφερω εφαρμογες στην sd.Τωρα δεν μπορω να βρω καποια επιλογη απο τις ρυθμισεις.Εχω μπερδευτει μαλλον δεν εχω καταλαβει το νεο λειτουργικο.

Δεν δεχεται καρτα φίλε μου γιαυτο δεν βλέπεις την επιλογή.
Η εσωτερικη μνημη ειναι η μόνη που εχεις.

ok sorry για την αγνοια μου,αλλα και το htc δεν ειχε καρτα.ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

ok sorry για την αγνοια μου,αλλα και το htc δεν ειχε καρτα.ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

μπορεί να αναφέρεται σαν sd card ή external storage αλλά μια είναι και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι

ευχαριστω πολυ.θελω να ρωτησω αν μπορω να καταργησω την αριστερη οθονη που εχει ενημερωσεις,ειδησεις,καιρο.μαλλον οχι αλλα ρωταω γιατι ειναι η δευτερη μερα που εχω το κινητο και ψαχνομαι ακομα.

Καλημερα,οκ αυτο ακριβως κανω αλλα μου εμφανιζει την κυρια και την δεξια μονο καρτελα για επεξεργασια.Αριστερη καρτελα δεν εμφανιζει .κατω απο τις καρτελες υπαρχουν τα εικονιδια για ταπετσαριες,γραφικα στοιχεια,ρυθμισεις.

μολις ηρθε αναβαθμιση σε 7.1.1
Τη περασα, ολα καλα προς το παρον.

Κι επιτελους , μια σοβαρη αναβαθμιση και στη καμερα!
Μπορεις πια να εχεις αντισταθμιση εκθεσης... να ρυθμισεις δηλ. τη φωτεινοτητα της φωτο και του βιντεο, ευκολα και γρηγορα, οπως στο νεο pixel.

Exei και τη προσομοίωση του 3D touch που ειδαμε στο iphone...

https://www.youtube.com/watch?v=jEjbs8oOuUM

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Nexus 6P by Huawei

μολις ηρθε αναβαθμιση σε 7.1.1
Τη περασα, ολα καλα προς το παρον.

Κι επιτελους , μια σοβαρη αναβαθμιση και στη καμερα!
Μπορεις πια να εχεις αντισταθμιση εκθεσης... να ρυθμισεις δηλ. τη φωτεινοτητα της φωτο και του βιντεο, ευκολα και γρηγορα, οπως στο νεο pixel.

Exei και τη προσομοίωση του 3D touch που ειδαμε στο iphone...

https://www.youtube.com/watch?v=jEjbs8oOuUM

Xmmm lucky you, εδώ ακόμα τπτ.

Αναμένουμε εντυπώσεις για την μπαταρία!

Μολις το παρηγγειλα... Για να δουμε τι θα δουμε, ελπιζω μονο να μην με ξενισει το μεγεθος του

Ευχαριστω

Εχει παρει κανα 10αρικο την τελευταια ευβομαδα. Γενικως, ειναι κουλά αυτα που γινονται με τις τιμες...(πχ, την περασμενη βδομαδα χαμηλοτερη τιμη στο σκρουτζ 348 το ασημι και 390 για το γκρι, παρηγγειλα σημερα γκρι στα 359,90, το ασημι απο 384...)

Αν ειναι σαν το note 4 (που εχω περιεργαστει).... θα το συνηθίσω

το κινητο εγινε ακομα ταχυτερο και κερδισα και 3GB....

Η καμερα επιτελους χρηστικη , τοι αποτελεσμα πιο γρηγορο σε HDR+.
Ta moves χρησιμα, μπορεις πχ ν ανοιξεις τη καμερα με διπλο κλικ στο power button , ακομα και με το κινητο σε sleep.
Ωραια και τα "3D touch" icons, λειτουργουν ακριβως οπως τ αντιστοιχα στο Iphone, με παρατεταμενο αγγιγμα.

Για μπαταρια, μετα απο 2-3 μερες φυσικα...