[Επίσημο] OnePlus 2

Re: [Φήμες] OnePlus 2

Δεν το θάβω ρε Χρήστο αλλά συγκριση με το 1+1 (για την εποχή που είχε βγει) δεν υπάρχει. Εκείνο όντως κοίταζε στα μάτια τα κορυφαία της εποχής.

Το 1+2 είναι στην καλύτερη περίπτωση ενα σχετικά καλό κινητό που δεν μπορεί να έχει βλέψεις ότι είναι flagship λόγω οθόνης και SD 810 που αποδείχθηκε μούφα λόγω throttling σε όποιο κινητό χρησιμοποιήθηκε.

Throttling σε real life πάντως δεν παρατήρησα στο flex 2 παιζοντας 3d gaming (kotor).Σε μετρήσεις benchmarking οντως το παρατήρησα.
Τα benches καλά ειναι , αλλα δεν λένε πάντα την αλήθεια.Το s6 σκιζει , αλλα smooth οσο το πρώτο oneplus δεν ειναι ουτε για αστείο.
Επίσης παραδοσιακά οι snapdragon εχουν τεράστια υποστήριξη στο xda.

Dual sim 4g
Calibrated 1080p
Soft/Hard keys switching
Stock android (+ optimizations) experience
4gb ram
Snapdragon 810 + Andreno 430
13mp large sensor, dual led flash,ois , laser focus
Μεταλλική κατασκευή + ποιοτικές επιλογές στην εμφάνιση
64gb rom (τεράστιο + για problem free λειτουργία για αφθονο χώρο για προγράμματα+παιχνιδια που δεν εγκαθίστανται σε sd)
3300 μπαταρια
usb c
Fingerprint sensor
Χαμηλο Sar

O συνδυασμός των παραπάνω (τα σκέφτηκα , δεν τα αντέγραψα, μπορεί να υπάρχουν και άλλα ακομα θετικά) ήδη κάνουν το oneplus 2 να ξεχωρίζει απο πολλές ακομα ναυαρχίδες.
Ειλικρινα αν ήθελα να του προσθέσω κάτι θα ηταν fast charging,dual speakers (πανω - κατω) και amoled οθόνη.IR blasters/nfc/fm radio με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Eτσι και αλλιώς , καμμια ναυαρχίδα απο αυτές που κυκλοφορούν δεν τα έχει όλα.Ολες κάπου χάνουν/κερδίζουν.
Το oneplus 2 δεν ξέρω αν θα ειναι η καλύτερη ναυαρχίδα (περιμένω τα reviews πως και πως) αλλα σίγουρα αξιζει να κουβαλάει τον τίτλο...

Last edited:
Re: Απάντηση: [Φήμες] OnePlus 2

το xiaomi mi note pro πιάνει 60000 ενώ έχει πιο φορτωμένο software και έχει 2k οθόνη

https://www.youtube.com/watch?v=1Ui3ejbeAUY
https://www.youtube.com/watch?v=nTuP5NXYMSI

Δεν ξέρω που τα βρίσκεις αυτά τα φανταστικά νούμερα , κάτι 50άρια με το ζόρι βλέπω εγώ.

Το oneplus 2 δεν ξέρω αν θα ειναι η καλύτερη ναυαρχίδα (περιμένω τα reviews πως και πως) αλλα σίγουρα αξιζει να κουβαλάει τον τίτλο...

Ωραία συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Εγώ ναυαρχίδα δεν θα το έλεγα το 1+2 με τίποτα , όπως δεν θεωρώ αληθινές ναυαρχίδες το Z3+ και το HTC M9. 1080p οθόνη έχει πλέον το κάθε τυχαίο Κινέζικο των 200 ευρώ , ενώ με τον 810 δεν πας πουθενά (προτιμότερος ο 808).

Re: Απάντηση: [Φήμες] OnePlus 2

https://www.youtube.com/watch?v=1Ui3ejbeAUY
https://www.youtube.com/watch?v=nTuP5NXYMSI

Δεν ξέρω που τα βρίσκεις αυτά τα φανταστικά νούμερα , κάτι 50άρια με το ζόρι βλέπω εγώ.

Ωραία συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Εγώ ναυαρχίδα δεν θα το έλεγα το 1+2 με τίποτα , όπως δεν θεωρώ αληθινές ναυαρχίδες το Z3+ και το HTC M9. 1080p οθόνη έχει πλέον το κάθε τυχαίο Κινέζικο των 200 ευρώ , ενώ με τον 810 δεν πας πουθενά (προτιμότερος ο 808).
http://www.fonearena.com/blog/142463/xiaomi-mi-note-pro-benchmarks.html
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408766&page=7

Attachments

• Screenshot_2015-07-31-14-00-24.jpg
    Screenshot_2015-07-31-14-00-24.jpg
    43.5 KB · Views: 91
Απάντηση: Re: [Φήμες] OnePlus 2

Δεν το θάβω ρε Χρήστο αλλά συγκριση με το 1+1 (για την εποχή που είχε βγει) δεν υπάρχει. Εκείνο όντως κοίταζε στα μάτια τα κορυφαία της εποχής.

Εγώ συμφωνω σε αυτό. Με μια γρήγορη ματιά στα χαρακτηριστικά εγώ "κόλλησα" σε δύο μειονεκτήματα:
παχύ και βαρύ.
Οταν έχουν βγει οι "φλούδες" iphone6 και S6 , το να εξακολουθείς να βγάζεις σχεδόν έναν πόντο πάχος και 175 γραμμάρια δεν θα το έλεγα και flagship killer.....
Θα μου πείτε για μεγάλες μπαταρίες και και και και. ΟΚ . Εκεί φαίνεται ο μάγκας όμως.

Ας μην γελιόμαστε. Σε αυτή την κατηγορία όλα γρήγορα είναι πλέον. Το θεωρώ αστείο το να κάτσουμε να παίζουμε με τα νουμεράκια στα benchmark ποιό έχει 59000 και ποιό 60000. Θέλουμε πλέον πρωτοποριακές αλλαγές.

Σόρυ αλλά δεν μου κάνει το κλικ που μου έκανε το πρώτο μήνες πριν καν κυκλοφορήσει.

Τάσο σε μέγεθος δεν το συγκρινεις με το iphone 6 , αλλα με το iphone 6 plus.Και εχει νομιζω αρκετά μικρότερες διαστάσεις.
Τα προτερήματα του oneplus 2 τα έγραψα πιο πίσω , και νομίζω οτι μαζεμένα δεν τα βρίσκεις σε μια συσκευή.
Εννοείται οτι ο καθενας επιλέγει με βάση τα "γουστάρω" του , γιατι τα βασικά τα κανει και συσκευη των 50 :p

Re: Απάντηση: Re: [Φήμες] OnePlus 2

Εγώ συμφωνω σε αυτό. Με μια γρήγορη ματιά στα χαρακτηριστικά εγώ "κόλλησα" σε δύο μειονεκτήματα:
παχύ και βαρύ.

Και ο σχεδιασμός είναι στα αρνητικά καθώς μοιάζει με Samsung Galaxy Note 3 που τράκαρε σε περίπτερο.

Απάντηση: [Φήμες] OnePlus 2

άμα παίζει καμιά πρόσκληση στείλτε την από 'δω.
Μόλις το πάρω θα σας πω για την κάμερα και το βάρος
:-p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για όποιους βαριούνται να δουν το video...

1.S6
2.G4
3.1+2
4.iphone 6.

το iphone εχει μακραν τα πιο σωστα χρωματα, και αν ειναι να το περασει καποιος σε pc/mac με ενα απλο προγραμμα editing φευγει και το πεπλο.
στα αλλα για να ερθουν σωστα, τα υπερκορεσμενα/dynamic χρωματα θα χρειαστει αρκετη δουλεια.

Η διαφορα φαινεται εντονοτερα στα skin tones πχ 0:41, 0:59..

βεβαια ολα ειναι θεμα προτιμησεων αλλα και settings καθως δεν γνωριζουμε με τι ρυθμισεις τραβουσε καθε συσκευη.

Re: Απάντηση: Re: [Φήμες] OnePlus 2

παχύ και βαρύ.
Οταν έχουν βγει οι "φλούδες" iphone6 και S6 , το να εξακολουθείς να βγάζεις σχεδόν έναν πόντο πάχος και 175 γραμμάρια δεν θα το έλεγα και flagship killer.....
Θα μου πείτε για μεγάλες μπαταρίες και και και και. ΟΚ . Εκεί φαίνεται ο μάγκας όμως.

Ας μην γελιόμαστε. Σε αυτή την κατηγορία όλα γρήγορα είναι πλέον. Το θεωρώ αστείο το να κάτσουμε να παίζουμε με τα νουμεράκια στα benchmark ποιό έχει 59000 και ποιό 60000. Θέλουμε πλέον πρωτοποριακές αλλαγές.

Σόρυ αλλά δεν μου κάνει το κλικ που μου έκανε το πρώτο μήνες πριν καν κυκλοφορήσει.

το μεγαλο πλεονεκτημα του +1 ηταν η τιμη του, ενω εδινε εξαιρετικα specs και ενα ωραιο σχεδιασμο (οχι τον καλυτερο, εδω ακομα υπερτερει η apple)
ενα απο τα πλεονεκτηματα του +2 (εκτος των specs για ταχυτητα, οπου πλεον δεν εχουν και τοσο σημασια) ειναι η dual sim, οπου απο οσο γνωριζω, (μπορει να κανω και λαθος) δεν δινει κανενα premium κινητο, καθως οι εταιριες θεωρουν οτι οσοι αγοραζουν τετοια κινητα εχουν συνδεση με συμβολαιο και οχι καρτοκινητο. βεβαια ειναι και θεμα προωθησης συμβολαιων εναντι καρτοκινητου. μονο για αυτην την κινηση, θεωρω οτι απευθυνεται σε ενα πιο ευρυ κοινο.

+το fingerscan οπου πλεον (θα) το εχουν ολα τα premium κινητα.

σε ολα τα αλλα (παχυ, βαρυ κτλ) συμφωνω.

edit
μολις ειδα οτι αλλα κινεζικα εχουν dual sim.. οποτε ακυρο..
αλλα λογικα σε iphone δεν θα δουμε ποτε dual sim..

Last edited:

Θα το πάρω κυρίως για το dual sim (κουβαλάω τσάμπα και ενα iphone 3gs στην τσάντα της δουλειάς), βολικό μέγεθος , 810+4gb ram, 64 gb rom , nexus εμπειρια + υποστήριξη xda.

Aπο το Nexus 6 που έχω τώρα θα μου λείψει πολύ η 6" amoled και τα stereo speakers...

Δεν θα το πάρω μονο αν προλάβει και κυκλοφορήσει σχετικά γρηγορα καποιο απο τα δύο νεα Nexus...

[Φήμες] OnePlus 2

Ποτε περίπου κυκλοφορούν τα νεα nexus; Δεν κυκλοφορούν/ανακοινώνονται σε συγκεκριμένη περίοδο πχ καθε Σεπτέμβριο..;

Ποτε περίπου κυκλοφορούν τα νεα nexus; Δεν κυκλοφορούν/ανακοινώνονται σε συγκεκριμένη περίοδο πχ καθε Σεπτέμβριο..;

Συνήθως κυκλοφορουν Οκτώβρη μήνα στο εξωτερικό.
Ελλάδα ερχονταν Χριστούγεννα και μετά ...
Νομιζω συντομα ανακοινώνει η Google to M , οπότε παιζει να ανακοινωθουν και οι δύο ( ? ) συσκευές....

το iphone εχει μακραν τα πιο σωστα χρωματα, και αν ειναι να το περασει καποιος σε pc/mac με ενα απλο προγραμμα editing φευγει και το πεπλο.
στα αλλα για να ερθουν σωστα, τα υπερκορεσμενα/dynamic χρωματα θα χρειαστει αρκετη δουλεια.

To iphone έχει την χειρότερη κάμερα απο τα 4 κινητά της δοκιμής. Σιγά μην δίνουμε τα video στην Lucasfilm για να καλύπτουμε τις αδυναμίες του συγκεκριμένου κινητού επειδή η Apple βάζει αισθητήρα τριετίας.

Μπορει στα χαρτιά να ειναι ο χειρότερος αλλα στο συγκεκριμένο βίντεο τα skin tones (που ειναι το πιο δύσκολο να καταγράψει σωστα μια κάμερα) ειναι πιο σωστα απο τα αλλα. Αλλα οπως ειπαμε ολα αυτα ειναι θεμα γούστου.

Θα το πάρω κυρίως για το dual sim (κουβαλάω τσάμπα και ενα iphone 3gs στην τσάντα της δουλειάς), βολικό μέγεθος , 810+4gb ram, 64 gb rom , nexus εμπειρια + υποστήριξη xda.

Aπο το Nexus 6 που έχω τώρα θα μου λείψει πολύ η 6" amoled και τα stereo speakers...

Δεν θα το πάρω μονο αν προλάβει και κυκλοφορήσει σχετικά γρηγορα καποιο απο τα δύο νεα Nexus...

Το Nexus θα πάρεις ή το Moto X style.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τρίτο το 1+2 όπως ήταν αναμενόμενο αλλά τα πήγε αρκετά καλά (δεν έμεινε και πολύ πίσω).