[Επίσημο] OnePlus 2

Re: [Φήμες] OnePlus 2

Από την oneplus.com, με πρόσκληση που βρήκα μέσω φίλου.. είναι το 64GB και πήγε 399 + 25 μεταφορικά.

Για δοκιμές θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο.. ούτε nano SIM δεν πρόλαβα να πάρω από την Παρασκευή.. :p

Από την oneplus.com, με πρόσκληση που βρήκα μέσω φίλου.. είναι το 64GB και πήγε 399 + 25 μεταφορικά.

Για δοκιμές θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο.. ούτε nano SIM δεν πρόλαβα να πάρω από την Παρασκευή.. :p

Καλορίζικο φίλτατε!
Θα το χαρείς , είμαι σίγουρος !

Είδα το oneplus two του Δημήτρη.
Άριστη κατασκευή με πολύ στιβαρά πλήκτρα. Ειδικά αυτό αριστερά για τις ειδοποιήσεις αφήνει άριστη εντύπωση .
Ούτε ίχνος lag σε οποιαδήποτε μορφή.
Συνιστώ πάντως την αγορά του να την συνδυάσετε με ένα kevlar πίσω καπάκι που σίγουρα θα δένει καλύτερα.
Τρέξαμε και ένα antutu και έβγαλε περίπου 48000.
Ακόμα και μετά το τεστ, ήταν πολύ δροσερό.

Το fingerprint reader δούλευε άψογα χωρίς ούτε ένα αποτυχημένο πάτημα.

Κάμερα δεν δοκίμασα , αλλά ο Δημήτρης έδειξε πολύ ευχαριστημένος από τα πρώτα δείγματα.

Αυτά τα λίγα.

Και πάλι καλορίζικο Δημήτρη.

Απάντηση: [Φήμες] OnePlus 2

Μεγειές και από μένα.

πάντως είμαι της άποψης ότι όποιος έχει το πρώτο δεν αξίζει να τα (ξανά)σκάσει και μάλιστα 30+% ακριβότερα.

Εξάλλου το 48000 το οποίο απέχει πολύ από τα 60+ του samsung S6, δείχνει αυτό που γνωρίζουμε όλοι μας: δεν έχουν πουσάρει τον επεξεργαστή.

Σας ευχαριστώ παιδιά!

Το κινητό για την ώρα είναι 100% απροβλημάτιστο. Δεν έχει δείξει ούτε υποψία lag και πραγματικά το underclocking του επεξεργαστή δεν θα προβληματίσει κανέναν "νορμάλ" χρήστη.

Κάποια από τα features του είναι πραγματικά χρήσιμα, όπως ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος. Απλά ακουμπάς το δάκτυλό σου στον αισθητήρα και το κινητό ανάβει και ξεκλειδώνεται. Με μία κίνηση.

Επίσης πολύ χρήσιμος ο μεταλλικός διακόπτης ειδοποιήσεων στο αριστερό μέρος. Όταν πέφτω για ύπνο απλά τον βάζω στη μεσαία θέση και περνάνε μόνο οι πολύ βασικές ειδοποιήσεις.

Το USB Type-C είναι όπως θα έπρεπε να ήταν το USB από την αρχή, δηλαδή εξαιρετικά πρακτικό. Η OnePlus το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας μια πατέντα και στην άλλη άκρη του καλωδίου ώστε αυτό να μπαίνει και από τις δυο πλευρές του στο θηλυκό USB του υπολογιστή / φορτιστή.

Η κάμερα είναι εντελώς αποδεκτή, ξεκινάει πολύ γρήγορα και εστιάζει επίσης πολύ γρήγορα. Τράβηξα και λίγο 4Κ βίντεο με πολύ καλά αποτελέσματα (από όσο μπορώ να δω στην 15.6" 4Κ οθόνη μου και στα υπόλοιπα 1080p μέσα προβολής μου). Ένα λεπτό λήψης αντιστοιχεί σε περίπου 300MB δεδομένων. Σε 4Κ το κινητό βάζει μέγιστο χρονικό όριο λήψης τα 10 λεπτά. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο αυτό έχει να κάνει με θέματα υπερθέρμανσης του αισθητήρα ή δικαιωμάτων..

Εμφανισιακά επίσης μου αρέσει πολύ, παρότι ξεχάστηκα στην αρχική παραγγελία και δεν αγόρασα την πλάτη από Kevlar που ήθελα.

IMG_0434.JPG

IMG_0437.JPG

IMG_0440.JPG

IMG_0448.JPG

Ωραία παρουσίαση.
Στο θέμα των επιδόσεων, επειδή το 48αρι είναι σχετικά χαμηλό για 810,πειραγμένες πρέπει να είναι και οι ρυθμίσεις του governor / kernel σχετικά με το πότε δίνει γκάζι.
Δείχνει να είναι σωστά σεταρισμενο.
Οι επιλογές του performance / governor του πρώτου oneplus , εδώ απουσιάζουν. Αν υπήρχε η επιλογή high performance σίγουρα το σκορ θα ήταν διαφορετικό.

Τάσο έχει γίνει underclocking του 810 , θα μπορούσαν να βάλουν τον 808 από την αρχή και να τελειώσει το θέμα. Μετά όμως δεν θα μπορούσαν να το χαρακτηρίσουν "flagship" , αλλά έτσι και αλλιώς δεν είναι...μπερδεμένη κατάσταση ...τα έκανε μούσκεμα η qualcomm με τον 810 και έκαψε και όσους δεν είχαν εναλλακτική. Ως και ο CEO της Meizu βγήκε και τους έκραξε.

Το κακό είναι ότι και η διαχείριση της μπαταρίας δεν είναι η καλύτερη δυνατή...

OnePlus Two battery life benchmark score reveals worse performance than predecessor, Snapdragon 810 to blame?...http://www.phonearena.com/news/OneP...n-predecessor-Snapdragon-810-to-blame_id73086

Δεν ξέρω αν φταίει ο SD810 ή το Oxygen ή και τα δύο (το πιο πιθανό).

Αν έμπαινε ο 808 θα κλαιγαμε για τη gpu που η διαφορά είναι χαοτική.
Στο θέμα της αυτονομίας μη ξεχνάς ότι δεν παίζει ρόλο μόνο το soc , αλλά και το lollipop το οποίο έπεσε βαρύ στις μπαταρίες ( τα πρώτα reviews του OnePlus one ήταν με kitkat και είχε όντως εκπληκτικά αποτελέσματα. Όταν πήρε lollipop, έπεσε και αυτό)
Λίγο που κοίταξα τη μπαταρία του Δημήτρη, είναι κοντά στις 4 ώρες sot.
Καθόλου άσχημα, λογικά λίγο καλύτερα και από g4.

Το antutu είναι μυστήριο γιατί μετράει λίγο από όλα.
Σε geekbench και σε 3d benchmarking, οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες.

Νομίζω ότι δίνετε πολύ περισσότερη σημασία στα benchmarks απ' ότι θα έπρεπε. Εκτός αν είστε φανατικοί gamers ή πιστεύετε ότι χρειάζονται 4 ή 6 ή 8 πυρήνες για να παίζει καλά το web ή το FB.. ;)

Ναι, αν παραγγείλεις από το επίσημο ευρωπαϊκό site,αναλαμβάνουν αυτοί τον εκτελωνισμο.
Στέλνουν από Κίνα μόνο αν δεν έχουν αποθέματα στις αποθήκες της Ευρώπης

Μου ηρθε invite σημερα αλλα ειμαι σε δίλλημα.Τι λετε.Εχω ηδη 2 Oneplus One το ενα δικο μου το αλλο δώρο και σημερα ηρθε και η προσκληση για το 2....Αξιζει λετε?