[Επίσημο] OnePlus 2

Re: OnePlus 2

αυτό και το OIS που δεν δειχνει την αξία του... επισης καπως jerky ειναι το 4K η δεν εκατσε καλα στο youtube?

https://youtu.be/7EEf9TdDBRc?t=646

λοιπον...ωραιο ειναι, σφαίρα παει, αλλα εχω 2 προβλήματα... 1ον δεν μπορώ τελικά το μέγεθος. 2ον δεν δουλεύει με το bluetooth του αυτοκινητου (σημαντικο).

οποτε παει στις αγγελιες και παω για Ζ5.

Περίεργο που δεν δουλεύει με το bluetooth, ποιό έχεις;

ειναι το ενσωματωμενο της ford, συνδέεται αλλα καθε 5-10 δεπτερόλεπτα κανει disconnect.

Με 2 bt ηχεία και ενα sony handsfree δεν ειχα κανενα θεμα. Ομως το ΒΤ στο αυτοκινητο το χρειάζομαι !

λοιπον...ωραιο ειναι, σφαίρα παει, αλλα εχω 2 προβλήματα... 1ον δεν μπορώ τελικά το μέγεθος. 2ον δεν δουλεύει με το bluetooth του αυτοκινητου (σημαντικο).

οποτε παει στις αγγελιες και παω για Ζ5.

Να σου πώ την αλήθεια και εμένα το μέγεθος με προβληματίζει. Δεν μπαίνει σε τσέπη με τίποτα...

Διαθέσιμο για πάντα χωρίς πρόσκληση

xmas_dec5.png

Η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα ότι καταργεί οριστικά το σύστημα προσκλήσεων για όσους ενδιαφέρονται
να αγοράσουν το OnePlus 2, μια πολιτική που θα ισχύσει από αύριο 5 Δεκεμβρίου.

“Ορισμένοι από εσάς μας έχετε ακολουθήσει στο ταξίδι μας από την πρώτη ημέρα. Είσαστε μαζί μας στα
καλά και τα άσχημα, στέκεστε δίπλα μας καθώς μεγαλώνουμε την εταιρεία μας. Άλλοι μπορεί να είστε
καινούργιοι στην οικογένεια της OnePlus, παίρνοντας την ευκαιρία χάριν στην πρόσκληση που σας
έστειλε κάποιος φίλος σας.

Το σύστημα προσκλήσεων ήταν πολύ σημαντικό για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις
της παραγωγής. Επειδή, όμως, συνεχώς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε είναι απαραίτητο να πάρουμε
κάποια ρίσκα που θα μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση. Γι’ αυτό το OnePlus 2 θα είναι διαθέσιμο
χωρίς πρόσκληση για πάντα!”

Σε ό,τι αφορά το OnePlus X, αυτό θα είναι διαθέσιμο χωρίς πρόσκληση για το τριήμερο 5-7 Δεκεμβρίου.

[via] . [via]
(Sent from Nexus 6)

Last edited:
Παιδες, επειδή δεν παρακολουθώ στενα την κατηγορία και τα νηματα της, απο μπαταρία πως παει? Με καίει οσο τπτ άλλο λογο δουλειάς.

Και κατι αλλο, οι επιδόσεις κρατανε και μετα απο μερικούς μηνες ή αρχιζει να κρεμάει οπως πολλά άλλα Android?

Παιδες, επειδή δεν παρακολουθώ στενα την κατηγορία και τα νηματα της, απο μπαταρία πως παει? Με καίει οσο τπτ άλλο λογο δουλειάς.

Και κατι αλλο, οι επιδόσεις κρατανε και μετα απο μερικούς μηνες ή αρχιζει να κρεμάει οπως πολλά άλλα Android?

Δεν κρεμάει γιατί είναι ουσιαστικα stock android χωρίς bloatware.
Στο θέμα της μπαταρίας έχει καλές επιδόσεις (προς 3.30 ώρες screen on time,και ο επεξεργαστής έχει εξαιρετικό stand by που όταν θα αναβαθμιστεί σε android 6 θα είναι ακόμα καλυτερα) πάνω από το μέσο όρο.

Από μπαταρία πάει πάρα πολύ καλά. Με το Nexus 5 που είχα πριν πέσω για ύπνο ήμουν με 10% μπαταρία.. με το OP2 έχω ακόμα πάνω από 40%..

Όσο αφορά τις επιδόσεις, what vadergr said. :p